2018 ζωδια Φεβρουαριος αιγοκερως μηνιαιες προβλεψεις

Capricorn-HD-Wallpapers-12

Ο ζωηρός Άρης, ο πλανήτης ανάτασης του ζωδίου σας, θα έχει μια ιδιαίτερα αίσια θέση απέναντί σας καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα.

Αν και αυτό το γεγονός θα σας προσδώσει μια επιπλέον δραστηριότητα για την προώθηση των στόχων σας, σε γενικές γραμμές ο Φεβρουάριος αναμένεται να κυλήσει ήρεμα και αρμονικά.

 

Η γαλήνη δεν είναι από τα στοιχεία που διευκολύνουν την ιδιοσυγκρασία σας, αγαπητοί Αιγόκεροι, γιατί είστε άτομα της δράσης και της εξέλιξης! Ωστόσο, αυτή την περίοδο θα σας δοθεί η ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε ότι οι καταστάσεις σας προχωρούν με μια εντελώς διαφορετική στρατηγική. Κάποια πράγματα που είχατε σχεδιάσει ενδέχεται να αναβληθούν προς το παρόν, άλλα είναι πιθανό να καταστούν εντελώς αδιάφορα.

zodia-taro-45

Αυτό που είναι βέβαιο, είναι ότι θα βρεθείτε με πολύ ελεύθερο χρόνο στα χέρια σας – και εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς αν θα επιλέξετε να τον αξιοποιήσετε ορθά ή θα τον σπαταλήσετε άνευ στόχου… Το σημαντικό θα είναι να μην παραμελήσετε αυτό το αναπάντεχο διάλειμμα, γιατί είναι βέβαιο ότι μελλοντικά θα έχετε να ασχοληθείτε με πολλά και ενδιαφέροντα και θα αναπολείτε αυτή τη φάση ως μια περίοδο αφιερωμένη στον εαυτό σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Όσο αφορά τα επαγγελματικά σας θέματα, να αναμένετε να σας ανοίξουν τώρα καινούργιες ρεαλιστικές προοπτικές προόδου. Μιας και ο χρόνος θα λειτουργεί υπέρ σας, μην βιαστείτε να κάνετε κινήσεις ή να πάρετε αποφάσεις. Το 2017 σας άνοιξε τις πρώτες πόρτες και σας έδωσε τις πρώτες ιδέες για την ευημερία που σας αναμένει… Τώρα το σύμπαν σας δίνει το περιθώριο να κάνετε τις απαραίτητες ρυθμίσεις, ώστε να προσαρμοστείτε στις συγκυρίες. Το ευχάριστο νέο για αυτό τον μήνα, είναι ότι δεν αναμένεται καμία ανατροπή ή αρνητική εξέλιξη στα θέλω σας!

Ο οικονομικός τομέας θα διέπεται επίσης από σταθερότητα μέσα στον Φεβρουάριο του 2018. Επειδή δεν θα προκύψουν ευκαιρίες για αύξηση των εσόδων σας, να ξέρετε ότι θα πρέπει να επιδείξετε υπομονή για την πραγμάτωση των μακροπρόθεσμων στόχων σας. Εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο «νηνεμίας» για να κλείσετε εκκρεμότητες δευτερεύουσας σημασίας αλλά και να τελειοποιήσετε τα σχέδια για τα μελλοντικά σας εγχειρήματα, κινήσεις που θα αποβούν προς όφελός σας στη συνέχεια.

ζωδια-88

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι Αιγόκεροι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, δεν πρόκειται να βαρεθείτε καθόλου στη διάρκεια του Φεβρουαρίου. Από τις πρώτες κιόλας μέρες του μήνα θα αντιληφθείτε τα περιθώρια που έχει ο κλάδος σας, ώστε να αρχίσετε να αναζητάτε καινούργιους συνεργάτες ή να κάνετε επαφές για πιο αισιόδοξες συμφωνίες που θα ανορθώσουν την παραγωγή σας στο μέλλον.

Με άλλα λόγια, ασχοληθείτε με όσα δεν απαιτούν άμεσο αποτέλεσμα ή το σύνολο της προσοχής σας. Εξάλλου, αυτά είναι και τα θέματα που συνήθως δεν διαχωρίζετε από τη ροή της καθημερινότητας, που σας απορροφά το άγχος των καθηκόντων σας!

Όσοι Αιγόκεροι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, έχετε την άδεια των άστρων να απολαύσετε αυτή την περίοδο και να χαλαρώσετε! Να ξέρετε ότι ο Φεβρουάριος είναι ο ιδανικός μήνας για να συλλογιστείτε όλα εκείνα με τα οποία διαφωνείτε στον εργασιακό σας χώρο και να τα θέσετε με τον πιο αποφασιστικό τρόπο. Ο Άρης είναι στο πλευρό σας, όχι μόνο για να στηρίξει τις διεκδικήσεις σας αλλά και να προωθήσει την πιο θετική εξέλιξή τους. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην γίνετε πιεστικοί με απόλυτο τρόπο αλλά να κινηθείτε με επιμονή και ευγένεια!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw