2018 ζωδια Φεβρουαριος διδυμοι μηνιαιες προβλεψεις

didymoi-synastria

Ο Φεβρουάριος του 2018 είναι ο μήνας που όλοι οι Δίδυμοι θα νιώσουν την ακατανίκητη ανάγκη να αλλάξουν πράγματα.

Θα είναι μια περίοδος που θα ομοιάζει με τον οίστρο και την υπερβολή της εφηβείας, που όλοι θέλουν αλλιώς τον κόσμο που τους περιβάλει!

 

Ο Κρόνος και η Σελήνη θα επηρεάσουν κατά πολύ όλη αυτή τη διάθεση που θα σας κατακλύζει. Ειδικά οι θέσεις της δεύτερης μέσα στον Φεβρουάριο θα έχουν θεμελιώδη σημασία για εσάς τους Διδύμους, καθώς η Σελήνη θα καταστεί η ουράνια κυβερνήτης των ζωδίων που ανήκουν στο στοιχείο του Αέρα. Αν πραγματικά θελήσετε να κάνετε κάτι – ας είναι ασυνήθιστο, έξω από την ιδιοσυγκρασία σας ή ακόμη και απρεπές αλλά να είναι ειλικρινές – σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να οπισθοχωρήσετε επειδή δεν το εγκρίνουν άτομα από τον κύκλο σας. Ο καθένας έχει τη δική του ζωή κι εσείς τη δική σας!

zodia-taro-45

Από την άλλη πλευρά, όλο αυτό το κλίμα θα αποδειχθεί λειτουργικό μόνο υπό τον όρο ότι οι πράξεις σας δεν θα επηρεάζουν άλλα άτομα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Σε αντίθετη περίπτωση, η τύχη και η εύνοια για την εξέλιξή σας θα σας γυρίσει την πλάτη… και όση προσπάθεια κι α ν καταβάλετε, δεν θα βλέπετε αποτέλεσμα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Ο Φεβρουάριος του 2018 είναι η περίοδος που θα ωθήσει όποια μεταμόρφωση θέλετε να κάνετε. Για κάποιους από εσάς μπορεί να είναι αρκετό να κάνετε λίγες αγορές για να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας, άλλοι θα στραφείτε σε πιο μεγάλες δαπάνες. Καμία από τις δύο πλευρές δεν είναι σωστή ή λάθος, ο καθένας έχει την προσωπικότητά του. Την ουσία και τη σημασία αυτού του στοιχείου θα σας διδάξει αυτός ο μήνας, με μια καίρια συμβουλή από το σύμπαν: πριν αποφασίσετε οριστικά να κάνετε κάθε αλλαγή, αναρωτηθείτε επανειλημμένα κατά πόσο την χρειάζεστε ρεαλιστικά ή όχι!

zwdia-tarw-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τα επαγγελματικά σας θέματα θα έχουν μια θετική πορεία, αρκεί και εδώ να ελέγχετε ξανά και ξανά κάθε κίνησή σας – ειδικά όσοι Δίδυμοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση. Αν και ο επιχειρηματικός Ερμής θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας στη διάρκεια του μήνα, δεν θα σας κάνει ατρόμητους ή αλαζόνες… Γι’ αυτό οι αλλαγές θα προκύψουν από τις συγκυρίες έτσι κι αλλιώς, χωρίς να έχει σημασία αν τις θέλετε ή όχι!

Θα αποδειχθεί λειτουργικό για εσάς να διευρύνετε την οπτική σας και να αρχίσετε να βλέπετε πέρα από τα συνηθισμένα σας όρια, με εστίαση τόσο στους συνεργάτες όσο και στους ανταγωνιστές σας. Έτσι θα δημιουργήσετε μια πιο άρτια βάση δεδομένων, για ανάλυση, μελέτη και σύγκριση. Με απλά λόγια, πρέπει πλέον να αντιμετωπίσετε το επαγγελματικό σας μέλλον από την πιο αριθμητική του πλευρά!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Όσοι Δίδυμοι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, μέσα στον Φεβρουάριο θα έχετε όλες τις ευκαιρίες για να βελτιώσετε την οικονομική σας υπόσταση άμεσα! Για να φτάσετε σε αυτό το αποτέλεσμα, δεν θα είναι αρκετό απλά να θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στην εργασιακή σας πρακτική… Θα πρέπει να τις μελετήσετε και να είστε απόλυτα συνειδητοποιημένοι γι’ αυτές, προκειμένου να δράσετε την κατάλληλη στιγμή. Να ξέρετε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να βιάζεστε, γιατί ο χρόνος είναι σύμμαχός σας αυτή την περίοδο.

Δεν αποκλείεται κάποιοι να θελήσετε να αλλάξετε πόστο ή εργασία στη διάρκεια αυτού του μήνα. Αν νιώθετε ανασφάλεια ή αμφιβολίες για μια τέτοια κίνηση, αυτό σημαίνει ότι δεν γνωρίζετε τον εαυτό σας στο σημείο που θα έπρεπε και πρέπει πρώτα να διευθετήσετε αυτό το σημείο! Το θετικό στοιχείο των εξελίξεων θα είναι ότι κανείς δεν θα παρέμβει εσκεμμένα στα σχέδιά σας, αν και κάποιες συγκυρίες μπορεί να έχουν διαφορετική πορεία από αυτήν που υπολογίζατε. Είναι σημαντικό να δίνετε σημασία και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, για να μην σας διαφύγει κάτι σημαντικό. Αν είστε προσηλωμένοι στους στόχους σας και δεν αντιμάχεστε του συνολικού κλίματος της περιόδου, θα καταφέρετε να αδράξετε τις καίριες ευκαιρίες που έρχονται στον δρόμο σας!

taro-zodia-76