2018 ζωδια Φεβρουαριος παρθενος μηνιαιες προβλεψεις

parthenos-kiniseis-allagi

Με κάπως προκλητική διάθεση προς εσάς τους αγαπητούς Παρθένους, έρχεται ο Φεβρουάριος του 2018.

Αυτό που έχει πρόθεση να σας διδάξει, είναι να εμπιστεύεστε τα αισθήματά σας πολύ περισσότερο απ’ όσο έχετε συνηθίσει ως τώρα!

 

Το ιδιαίτερο στοιχείο για αυτό τον μήνα, είναι ότι ο κυβερνήτης σας ο Ερμής θα διατηρήσει μια μετριοπαθή και συντηρητική στάση έναντι των θεμάτων που σας απασχολούν. Από την άλλη πλευρά όμως, ο Κρόνος – που αποτελεί τον κυβερνήτη όλων των ζωδίων της Γης – θα σας παράσχει κάθε δυνατή στήριξη σε όλους τους τομείς, κυρίως μέσω του ενστίκτου και της έκτης αίσθησής σας!

zodia-taro-45

Σε πρακτικό επίπεδο, αυτό σημαίνει ότι μπορεί κάποιες καταστάσεις να μην φαίνεται να εξελίσσονται με τον τρόπο που θα θέλατε… Ωστόσο, αν εσείς νιώθετε ότι όλα θα κυλήσουν αίσια για εσάς, δεν υπάρχει λόγος να χρονοτριβείτε με αναλύσεις και επανειλημμένους ελέγχους. Ο Φεβρουάριος θα αποδειχθεί μια ιδιαίτερη εποχή για την πρόοδό σας, γιατί κανείς δεν θα βρεθεί απέναντι σε συγκυρίες όπου ο χρόνος θα λειτουργεί εναντίον σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Με το ίδιο σκεπτικό και αντίθετα από όσα ισχύουν για τα υπόλοιπα ζώδια για αυτό τον μήνα, η Αφροδίτη θα είναι στο πλευρό σας και θα πάρει θέση σε κάθε εγχείρημά σας που ενέχει ρίσκο. Να ξέρετε ότι αυτή την εποχή θα ευνοηθεί κάθε τολμηρή κίνηση, αν σας ωθεί προς αυτήν το ένστικτό σας!

Άρα μπροστά σας ανοίγεται μια πολλά υποσχόμενη διαδρομή, που ζητά μετριοπαθή δυναμισμό και θετική οπτική. Η μόνη περίπτωση να σας προκύψουν σοβαρά προβλήματα, θα αφορά τη δική σας άρνηση να εμπιστευτείτε τον ίδιο σας τον εαυτό ή να συμπεριφερθείτε με υπερβολικό φανατισμό. Γι’ αυτό δεν υπάρχει λόγος να βουτήξετε στα πολύ βαθιά, γιατί κάτι τέτοιο θα επηρεάσει αρνητικά την πνευματική σας ισορροπία!

zodia-zwdia-88-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ο οικονομικός τομέας αναμένεται να εξελιχθεί με θετικό πρόσημο για όλους τους Παρθένους στη διάρκεια του Φεβρουαρίου. Είναι μια καλή εποχή για να συζητήσετε πιο διεξοδικά τις συμφωνίες σας και να υπογράψετε έγγραφα και συμβόλαια, φυσικά μετά από ώριμη σκέψη!

Όσοι Παρθένοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, είναι πιθανό να θελήσετε αυτή την περίοδο να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα για το οποίο θα αναθέσετε τις υποχρεώσεις σας σε κάποιο άλλο άτομο. Με το δεδομένο ότι δεν προβλέπεται να υπάρξει αύξηση των κερδών σας για λίγο, θα είναι πιο συνετό για εσάς να κινηθείτε ατομικά και ανεξάρτητα – ώστε να χειριστείτε οι ίδιοι όποια θέματα προκύψουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Αυτό το σημείο είναι εξίσου σημαντικό για όσους Παρθένους εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, γιατί η ανάγκη σας θα είναι να λειτουργήσετε με μεγαλύτερη αυτονομία. Τα άστρα είναι κάθετα στο να κάνετε σωστά αυτό τον διαχωρισμό – ότι πρόκειται για αυτονομία και όχι για ανεξαρτησία! Το να έχετε ένα σταθερό εργασιακό πόστο, δεν σημαίνει ότι πρέπει να λειτουργείτε με βάση τις επιθυμίες των άλλων. Τώρα θα έχετε τη δημιουργικότητα και τη διαύγεια να εργαστείτε με όπλο τα δικά σας φόντα.

Όσο δύσκολο κι αν σας φαντάζει, το αποτέλεσμα θα σας αποδείξει ότι άξιζε την προσπάθεια! Επειδή θα έχετε την ώθηση να σημειώσετε ουσιαστική πρόοδο, οι πράξεις σας θα καταστούν ο καίριος καταλύτης για να διευρυνθεί η πορεία σας. Μην υποτιμήσετε τις ευκαιρίες που θα σας προκύψουν ή τις δυνατότητές σας… Αν μείνετε άπραγοι, όχι μόνο δεν θα εξελιχθείτε αλλά είναι πολύ πιθανό να κολλήσετε στην παρούσα θέση σας ή και να κατέβετε επίπεδο!

zwdia-768