2018 ζωδια Φεβρουαριος σκορπιος μηνιαιες προβλεψεις

skorpios-kai-xrima2

Ο Φεβρουάριος του 2018 έχει τις προοπτικές να καταστεί μια από τις πολύ ιδιαίτερες περιόδους για τη ζωή σας, αγαπητοί Σκορπιοί.

Για αυτό θα φροντίσει κατ’ αρχήν ο κυβερνήτης σας ο Άρης, που θα βρίσκεται σε μια εξαιρετικά κυρίαρχη θέση στο πλανητικό στερέωμα!

 

Στη διάρκεια του μήνα θα νιώσετε ρεαλιστικά να σας κατακλύζει ένα κύμα δύναμης, ενέργειας και συναισθημάτων. Θα έχετε την ικανότητα να βρίσκεται πόρους και πηγές για να εξελίξετε τους στόχους σας, ακόμα και σε στιγμές που δεν θα σας τις παρέχουν οι συνθήκες! Ειδικά όσο αφορά την επαγγελματική αρένα, πρέπει να εντοπίσετε και να επιστρατεύσετε τη διαύγεια, την αποτελεσματικότητα και τη δημιουργικότητά σας.

zodia-taro-45

Για να το κάνετε αυτό, αρκεί να μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να χάσει την ανορθωμένη του ψυχολογία – προκειμένου να διατηρήσετε την επιμονή σας μπροστά σε προκλήσεις που δεν θα υπάρχουν γύρω σας οι συνήθεις σύμμαχοι. Αυτές οι συγκυρίες δεν θα είναι συχνές μέσα στον Φεβρουάριο, αντιθέτως προβλέπεται ότι τα περισσότερα θέματά σας θα κυλήσουν όπως τα έχετε σχεδιάσει. Εσείς θα έχετε το πλεονέκτημα της θετικής επίδρασης στην πρακτική εξέλιξη των συνθηκών γύρω σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ζωτικής σημασίας παράγοντας στη διάρκεια του μήνα, θα είναι η ευθύνη. Με την υποστήριξη του Άρη η δύναμή σας θα είναι μεγάλη, όμως δεν πρέπει να σας διαφεύγει το γεγονός ότι κάθε πράξη έχει τις αναπόφευκτες συνέπειές της… Το αν θα είναι θετικές ή αρνητικές, εξαρτάται αποκλειστικά από τις δικές σας επιλογές. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στην επικοινωνία – και αν πρόκειται να προβείτε σε κάποιες κινήσεις που αφορούν και ανθρώπους που αγαπάτε, φροντίστε να τους εξηγήσετε τι θα κάνετε και γιατί! Σε γενικές γραμμές, αυτή είναι μια αίσια περίοδος για την εξέλιξή σας ως άτομα. Χωρίς να αλλάξει η κοσμοθεωρία σας ή να πάρετε μαθήματα ζωής, θα βελτιωθείτε και θα προοδεύσετε!

zwdia-tarw-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσο αφορά τον οικονομικό τομέα, ο Φεβρουάριος θα αποδειχθεί ελαστική και ποικιλόμορφα θετική φάση από πολλές πλευρές. Το πιο καίριο σημείο, είναι να θυμάστε ότι δεν πρέπει πλέον να στηρίζεστε στα άτομα του περιβάλλοντός σας για τα πάντα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε τα πάντα μόνοι σας, ειδικά όσοι Σκορπιοί είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή κατέχετε υψηλό πόστο.

Φροντίστε να διαμοιράσετε ισότιμα το εργασιακό φορτίο και να γίνετε οι ιδεολογικοί και συναισθηματικοί κρίκοι της ομάδας σας, τονώνοντας το ηθικό όλων. Αυτό το στοιχείο δεν εμπεριέχεται στην ιδιοσυγκρασία σας, γι’ αυτό θα πρέπει να καταβάλετε τον επιπλέον κόπο για να το χειριστείτε… Το γεγονός είναι ότι κατέχετε αξιοσημείωτες ηγετικές ικανότητες!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Όσοι Σκορπιοί εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, προσπαθήστε να βρίσκετε εναλλακτικούς τρόπους να επιλύετε τα προβλήματα, ειδικά αν θέλετε να εντυπωσιάσετε τους προϊσταμένους σας. Είναι μια καλή περίοδος για να αναζητήσετε επιπλέον συμμάχους, γιατί δεν πρέπει να επαναπαυθείτε στα υφιστάμενα δεδομένα. Θα ανακαλύψετε ότι είναι εύκολο να εντοπίσετε οι ίδιοι τις ευκαιρίες που ελλοχεύουν και να αυξήσετε τα έσοδά σας, αρκεί να το πιστέψετε και να κάνετε τον σωστό και καίριο σχεδιασμό.

Δεν πρέπει να επιτρέψετε σε κανέναν να σας πιέσει προς την κατεύθυνση βιαστικών κινήσεων αυτή την περίοδο, γιατί το αποτέλεσμά τους δεν θα είναι αντικειμενικό. Θα έχετε αρκετό χρόνο για να διεκπεραιώσετε τα πάντα, αρκεί να συνειδητοποιήσετε ποια από τα «πάντα» σας αφορούν και πρέπει να αφοσιωθείτε σε αυτά… Το πιο σημαντικό είναι να παραμείνετε συνεπείς και επίμονοι, γιατί τίποτα δεν θα επιλυθεί από μόνο του αν το παραμερίσετε!

zwdia-fotia