2018 ζωδια Φεβρουαριος τοξοτης μηνιαιες προβλεψεις

Sagittarius

 

Ο Φεβρουάριος του 2018 είναι ο μήνας που εσείς οι Τοξότες θα καταφέρετε όλα όσα θελήσετε!

Το μόνο που απαιτούν τα άστρα από πλευράς σας, είναι να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί και συνεπείς.

 

Όλα εξαρτώνται από τις προθέσεις του κυβερνήτη σας του Δία, ο οποίος σε αυτή τη φάση θα λειτουργήσει περισσότερο ως αντίπαλος παρά ως σύμμαχός σας. Αστρικό αρωγό δεν θα έχει ούτε το στοιχείο της Φωτιάς γενικότερα τώρα. Ωστόσο, στο πλάι σας θα σταθεί η Αφροδίτη της αφοσίωσης και της αγάπης, η οποία θα διασφαλίσει να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα στις σχέσεις σας όλων των τύπων!

zodia-taro-45

Επίσης, η διαίσθησή σας θα είναι σε έξαρση στη διάρκεια του μήνα και θα ανακαλύψετε ότι θα μπορείτε να ελέγχετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας – στοιχείο που δεν διέπει συνήθως την ιδιοσυγκρασία σας… Αυτή θα είναι μια από τις πιο δυναμικές περιόδους της ζωής σας, αν καταβάλετε τον ανάλογο κόπο. Παράλληλα, ενδείκνυται για να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας για να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας, να βελτιώσετε τα επαγγελματικά σας ταλέντα ή απλά να χαλαρώσετε για να ηρεμήσει το πνεύμα σας!

taro-zodia-76

Η πορεία που πρέπει να ακολουθήσετε μέσα στον Φεβρουάριο, είναι να κατασταλάξετε στα θέλω σας και να εντάξετε την απόλαυση στην εργασία σας. Αν και θα έρθετε αντιμέτωποι με διαφωνίες που θα χρειαστούν λίγο χρόνο για να τις χειριστείτε, αν επιστρατεύσετε τη δύναμη της θέλησής σας θα καταφέρετε να επικεντρωθείτε στην εξομάλυνση της ατμόσφαιρας και να ξεπεράσετε τον σκόπελο.

Το σημαντικό στοιχείο είναι να μην διαμοιράζετε την προσοχή σας σε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Μπορείτε να παραβλέψετε κάποιες πτυχές των θεμάτων σας προς το παρόν, προκειμένου να μην σπαταλήσετε τον χρόνο αλλά και τους πόρους σας. Μην προσπαθείτε να διεκπεραιώσετε δύο στόχους μαζί, γιατί το κλίμα δεν ευνοεί τώρα τέτοιες πρακτικές!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Όσοι Τοξότες έχετε δική σας επιχείρηση ή είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, δεν πρέπει να πάρετε καμία βιαστική απόφαση. Δεν πρέπει να πιέσετε τον εαυτό σας σε σημείο να αγχωθείτε υπερβολικά, γι’ αυτό μπορείτε ακόμα και να αναβάλετε για αργότερα κάποιες από τις υποχρεώσεις σας. Παράλληλα, τολμήστε να αφήσετε το μυαλό σας να «ταξιδέψει» για λίγο αν το έχετε ανάγκη και μην διστάσετε να δείξετε τα συναισθήματά σας. Μάλιστα το σύμπαν θα ευνοήσει την πορεία σας μέσω του αισθήματός σας, με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο!

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι Τοξότες εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, έχετε αυξημένες πιθανότητες να βρείτε μια καινούργια θέση εργασίας. Αν δεν είναι στα ζητούμενά σας κάτι τέτοιο, φροντίστε να είστε συνεπείς και πρόθυμοι στην εκπλήρωση των καθηκόντων σας ή και να παραδίδετε νωρίτερα από τον ζητούμενο χρόνο. Αυτό θα το προσέξουν οι ανώτεροί σας και θα λειτουργήσει προς όφελός σας!

Σε γενικές γραμμές, ο Φεβρουάριος μπορεί να σας επιφέρει πολλά πλεονεκτήματα και κέρδη – αρκεί να δουλέψετε σκληρά και να στρέψετε την τύχη προς το μέρος σας. Να ξέρετε ότι είναι η κατάλληλη εποχή για να βελτιώσετε τις γνώσεις ή να αποκτήσετε κάποιες πρόσθετες. Σε καμία περίπτωση μην κρυφτείτε πίσω από τη δικαιολογία ότι δεν έχετε χρόνο, γιατί μόνο εσείς είστε υπεύθυνοι για τη διαχείριση της μέρας σας… Δεν αποκλείεται σε ένα μελλοντικό στάδιο να μετανιώσετε για όσα δεν κάνατε τώρα, αλλά η απόφαση είναι απόλυτα δική σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia