2018 ζωδια Φεβρουαριος υδροχοος μηνιαιες προβλεψεις

epanasyndesi-antras-ydroxoos

Αγαπητοί Υδροχόοι, ο Φεβρουάριος του 2018 προβλέπεται να είναι η χρονική στιγμή που αναμένετε εδώ και πολύ καιρό!

Αυτό που θα τον χαρακτηρίσει, θα είναι οι πολλές ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να λειτουργήσετε τις μηχανές σας στο φουλ και να εξελίξετε τα όνειρα και τους στόχους σας.

 

Αυτός ο πραγματικά αίσιος μήνας που έρχεται πολλά υποσχόμενος, θα σας ανοίξει πολλές καινούργιες πόρτες να περάσετε από τις πρώτες κιόλας μέρες του. Σε αυτή τη μετάβαση θα σας βοηθήσουν οι παραδοσιακοί σας προστάτες, ο Κρόνος και ο Άρης, που συμπράττουν προκειμένου να εγγυηθούν την προστασία σας από αρνητικές συγκυρίες σε όλους τους τομείς!

zodia-taro-45

Τα βασικά στοιχεία για να επιτύχετε τα αποτελέσματα που ονειρεύεστε, θα είναι η ενεργή σας συμμετοχή στα πάντα και το κίνητρο που θα σας ωθεί κάθε φορά να προχωρήσετε μπροστά. Αυτά είναι και τα σημεία που ενισχύει η ατμόσφαιρα του Φεβρουαρίου, που θα σας παράσχει κάθε δυνατή πηγή «κίνησης» αλλά και ευκαιριών.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Αυτό που πρέπει να σας απασχολήσει τώρα, είναι να μην γίνετε υπερβολικοί. Το σκηνικό θα μεταβάλλεται και θα αλλάζει συνεχώς για να σας δίνει περισσότερες δυνατότητες επιλογών, ωστόσο δεν αποκλείεται να εναλλάσσεται με διαστήματα αδράνειας… Άρα θα πρέπει να οργανώσετε τις κινήσεις σας έτσι ώστε να μην σας επηρεάσουν κάποιες αναποδιές ή αν οι συγκυρίες δεν εξελιχθούν ακριβώς όπως αναμένατε.

Σε γενικές γραμμές, αν και καλείστε να αξιοποιείτε στο έπακρο την ενέργεια του «εδώ και τώρα», η άκρη του ματιού σας δεν πρέπει να φεύγει από το αύριο! Προς αυτή την κατεύθυνση θα σας βοηθήσει και η επήρεια του Κρόνου αυτή την περίοδο, που θα φροντίσει επίσης να εξελιχθούν προς όφελός σας αρκετές πτυχές του παρελθόντος… Ακόμη κι αν υπάρξουν σημεία ή θέματα για τα οποία δεν θα νιώσετε περήφανοι ή δεν θα έχουν τη θετική εξέλιξη που αναμένατε, να ξέρετε ότι θα οφείλεται στις δικές σας κινήσεις και μόνο!

zwdia-zodia-astrologia-65

Όσο αφορά τον επαγγελματικό τομέα, μέσα στον Φεβρουάριο του 2018 θα καταφέρετε να δώσετε σάρκα και οστά σε ένα από τα πιο φιλόδοξα εγχειρήματά σας – τόσο για τη φετινή χρονιά αλλά και για αρκετές που θα ακολουθήσουν! Αν στα δικά σας πλάνα δεν προκύψει κάτι αντίστοιχο, δύο είναι οι εναλλακτικές απαντήσεις: θα είστε η εξαίρεση του κανόνα, είτε σας διέφυγε κάτι πραγματικά ιδιαίτερο. Δεν υπάρχει λόγος να θορυβηθείτε από αυτό το γεγονός, να ξέρετε ότι δεν θα σας λείψουν οι ευκαιρίες και στο μέλλον.

Όσοι Υδροχόοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, τα άστρα σας καλούν να εστιάσετε την προσοχή σας στα πιο σημαντικά και «ογκώδη» θέματά σας. Αφήστε κάθε εξωγενές πρόβλημα να αναμένει στο περιθώριο και επικεντρωθείτε σε όσους τομείς έχετε ήδη δουλέψει πολύ, για πολύ καιρό.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Φροντίστε να συγκεντρώσετε όλους τους συμμάχους και υποστηρικτές σας, γιατί ακόμη και η δική σας τύχη δεν θα επαρκεί για να εκπληρώσετε μόνοι όλες τις υποχρεώσεις σας! Αν δείτε να προκύπτει κάποια διαφωνία στους κόλπους της ομάδας σας, μην χρονοτριβήσετε καθόλου για να την επιλύσετε – ούτε να την παραβλέψετε ως δευτερευούσης σημασίας!

Όσοι Υδροχόοι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, τα άστρα σας συμβουλεύουν να ανεβάσετε πιο ψηλά τον πήχη των κριτηρίων. Όπως κι αν αντικρίσουν τις ιδέες σας τα άτομα του εργασιακού σας περιβάλλοντος, να ξέρετε ότι σημασία θα έχει μόνο η σιγουριά με την οποία θα τις χειρίζεστε εσείς προκειμένου να πραγματώσετε τα σχέδιά σας. Αν είστε προσεκτικοί, θα εντοπίσετε πολλές εναλλακτικές προς αυτή την κατεύθυνση… Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να αλλάξετε εργασιακό χώρο, άλλοι θα εστιάσετε στην αναβάθμιση της παρούσας θέσης σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia