2018 ζωδια Ιανουαριος καρκινος μηνιαιες προβλεψεις

miniaies-provlepseis-karkinos

Αγαπητοί Καρκίνοι, η αυλαία του 2018 θα ανοίξει για εσάς με όλα τα εχέγγυα για επιτυχία και χαρά!

Προκειμένου να διασφαλίσετε ότι όλες οι συγκυρίες θα ξεδιπλωθούν με τον τρόπο που θέλετε μέσα στον Ιανουάριο, το μόνο που χρειάζεται από εσάς είναι να κάνετε ουσιαστικές και δυναμικές προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση.

 

Το πιο σημαντικό δεδομένο που θα λειτουργήσει υπέρ σας αυτή την περίοδο, είναι η ισχύ που θα διέπει την Σελήνη που είναι και η κυβερνήτης σας. Μάλιστα δεν θα υπάρχει κανένας άλλος πλανήτης στην πορεία της, που θα είχε τη δυναμική να καταστρέψει τα σχέδιά σας! Ωστόσο πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψιν σας το γεγονός ότι οι δικές κινήσεις και επιλογές, θα είναι σε θέση να επιφέρουν δυσάρεστες συνέπειες. Γι’ αυτό λειτουργήστε με σύνεση και προσεκτικό σχεδιασμό, ώστε να αξιοποιήσετε μόνο τις αίσιες πλευρές αυτής της συγκυρίας!

zodia-taro-45

Σε γενικές γραμμές, όποια θέματα κι αν κληθείτε να χειριστείτε μέσα στον Ιανουάριο θα κυλήσουν ομαλά και με ευκολία. Οι δυνατότητες και οι ευκαιρίες θα είναι γνήσια αξιοποιήσιμες, γι’ αυτό δεν πρέπει να αμφιβάλετε ούτε στιγμή για τις ικανότητες και τη δύναμή σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Αφιερώστε τώρα χρόνο στο να οργανώσετε εκ νέου την οπτική σας για τον κόσμο και να έρθετε σε πιο στενή επαφή με την ψυχή σας. Μην αναστατωθείτε αν προκύψουν κάποια θέματα που δεν θα επιλυθούν άμεσα, γιατί ακόμη κι αυτό είναι ένα επιπλέον αίσιο στοιχείο της περιόδου που θα λειτουργήσει υπέρ σας! Να σκέφτεστε τα πράγματα χωρίς να κάνετε έκπτωση στον χρόνο που τους διαθέτετε. Μην παρασυρθείτε από τις απόψεις άλλων ατόμων, ακόμα και του στενού σας κύκλου – καλύτερα να ασχολείστε προσωπικά με τα θέματα που ανακύπτουν. Να ξέρετε ότι αυτή η περίοδος μπορεί να μην επιφέρει ριζικές αλλαγές ή ανατροπές, ωστόσο αποτελεί κάτι σαν φάση εκπαίδευσής σας για κάτι πολύ σημαντικό που έπεται στο κοντινό μέλλον σας!

zodia-zwdia-88-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τα οικονομικά σας θέματα αναμένεται να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα δρώμενα του Ιανουαρίου 2018, που θα αποδειχθεί εποχή θεμελίων για τη ζωή σας! Ενδείκνυται να κάνετε κάποια σχέδια που δεν θα είναι μακροπρόθεσμα αλλά θα αφορούν το παρόν. Να μην είστε βιαστικοί στις κινήσεις σας, γιατί τώρα καλείστε να «επιλέξετε» τους θεμέλιους λίθους σας και όχι να τους «συλλέξετε»! Συνδυάστε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας με τις ευκαιρίες που θα προκύψουν, αφήνοντας τον χρόνο να κυλά για να μην στερηθείτε μέρος των επερχόμενων κερδών σας.

Όσοι Καρκίνοι είναι ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχουν δική τους επιχείρηση, τα άστρα τους καλούν να κάνουν συχνούς ελέγχους στη συναισθηματική τους κατάσταση… Με τη Σελήνη να ευνοεί κάθε κίνησή σας, μην παραμελήσετε τα αισθήματά σας για χάρη των αριθμών! Αντιθέτως, θα κερδίσετε περισσότερα αν δεν παρασυρθείτε από υποσχέσεις λογικής. Το πιο σημαντικό για εσάς μέσα στον Ιανουάριο, είναι να κατασταλάξετε σε αυτά που θέλετε να έχετε επιτύχει τελικά.

Διαβαστε  το Ετησιο Eρωτικο Ωροσκοπιο  2018 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66
Όσοι Καρκίνοι εργάζονται με υπαλληλική σχέση, να αναμένουν θετική πορεία των επαγγελματικών τους στόχων χωρίς την προσωπική τους παρέμβαση. Ακόμη κι αν δεν διαπρέψετε σε κάτι, δεν πρέπει να περιορίσετε τον εαυτό σας. Τολμήστε να συζητήσετε με τους υψηλά ιστάμενους τους στόχους σας, η εποχή σας ευνοεί!

Να ξέρετε ότι θα έχετε τη στήριξη των συναδέλφων σας στον εργασιακό χώρο, αλλά μην επιλέξετε να στηριχτείτε σε κάποιους μια κρίσιμη στιγμή – ενδέχεται να είναι οι πιο αδύναμοι κρίκοι του οικοδομήματος. Τα συνταρακτικά αποτελέσματα των κόπων σας θα τα εισπράξετε λίγο αργότερα, τώρα πρέπει να εστιάσετε στη χάραξη της πορείας σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw