2018 ζωδια Ιανουαριος λεων μηνιαιες προβλεψεις

miniaies-zwdio-lewn

Μια πολύ ιδιαίτερη περίοδος για την εξέλιξη της ζωής των Λεόντων αναμένεται να είναι ο πρώτος μήνας του 2018. Πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξει τώρα ο κυβερνήτης σας ο Ήλιος, που θα βρεθεί σε μια εξαιρετικά δυναμική θέση για να σας ωθήσει να κατακτήσετε όσα λαχταράτε για το μέλλον σας!

Μέσα στον Ιανουάριο θα πρέπει να κινηθείτε με κάποιες δικλείδες ασφαλείας, προκειμένου να αδράξετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

 

Διαβαστε  το Ετησιο Eρωτικο Ωροσκοπιο  2018 για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η βασική αρχή σας θα πρέπει να είναι να μην στηριχτείτε πλέον στη βοήθεια κανενός.
Δεν έχει καμία ουσιαστική σημασία το πώς θα ξεδιπλωθούν οι καταστάσεις – αν θα είναι προς όφελός σας ή όχι, αν θα κινηθείτε ανταγωνιστικά ή αν θα σας πιέζουν αντίρροπες συγκυρίες – εσείς πρέπει να αφήσετε τα πάντα να κυλήσουν με τον δικό τους ρυθμό. Το πόσο πιστεύετε στον εαυτό σας θα αποδειχθεί το μόνο κριτήριο για την πρόοδό σας!

Μια άλλη αρχή που πρέπει να βάλετε τώρα σε εφαρμογή, είναι να δώσετε προτεραιότητα στην καρδιά σας έναντι της λογικής. Είναι γεγονός ότι εσείς οι Λέοντες λειτουργείτε συνήθως αντίθετα – και αυτή η πρακτική σας έχει εξυπηρετήσει ως τώρα… Επί του προκειμένου ωστόσο, ο Πλούτωνας που είναι κυρίαρχος πλανήτης σας θα βρίσκεται σε θέση άμυνας. Αν και αυτό το γεγονός δεν θα επιφέρει αρνητικό κλίμα στην καθημερινότητά σας, θα απαιτήσει από εσάς να συλλογιστείτε με σοβαρότητα τις θέσεις που παίρνετε απέναντι στη ζωή. Πολύ γρήγορα θα συνειδητοποιήσετε τη σημασία αυτής της διεργασίας για την περαιτέρω πορεία σας!

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ο Ιανουάριος δεν προβλέπεται να σας αναστατώσει με απρόβλεπτα γεγονότα, πιο πιθανό είναι να σας εκπλήξει ευχάριστα με τα αποτελέσματα των δικών σας κινήσεων και μόνο. Η περίοδος αυτή θα κινήσει με σταθερό ρυθμό χωρίς εξάρσεις, γι’ αυτό θα είναι συνετό να αποφύγετε τώρα να επενδύσετε σε εγχειρήματα που θα αναμένατε να έχουν άμεσα κέρδη. Να είστε σε εγρήγορση, να είστε προσεκτικοί, να αποφύγετε τα ρίσκα και να λειτουργείτε αυτόνομα και ανεξάρτητα. Μην βιαστείτε να πάρετε τώρα καμία σημαντική απόφαση, γι’ αυτό προσπαθήστε να αναβάλετε για λίγο αργότερα τα θέματα που απαιτούν τις τελικές σας απαντήσεις… Αυτό θα σας χαρίσει και περισσότερο χρόνο για να τα σκεφτείτε!

Με σταθερό ρυθμό θα κυλήσουν και τα επαγγελματικά σας θέματα μέσα στον Ιανουάριο του 2018. Δεν προβλέπεται να δείτε τώρα αύξηση των εσόδων σας, κυρίως εξαιτίας της δυσμενούς θέσης του Ερμή που μπορεί να βάλει λίγα εμπόδια στο δρόμο σας. Αν και τίποτα δεν θα φτάσει σε κρίσιμο στάδιο, το πιο πιθανό είναι να ανατρέπονται κάποια από τα σχέδιά σας. Να είστε προετοιμασμένοι να αναθεωρήσετε θέσεις και κινήσεις σας και μην αφήσετε κανέναν να σας πιέσει, γιατί δεν θα πρέπει να ανταπαντήσετε με επιβολή!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65
Όλες οι δράσεις και οι σκέψεις σας αυτό τον μήνα, πρέπει να στηρίζονται στο δεδομένο ότι η επιτυχία σας είναι μόνο στα δικά σας χέρια. Όποια βοήθεια κι αν σας προσφερθεί, θα πρέπει να την απορρίψετε με ευγένεια και χωρίς αμφιβολίες, διαφορετικά θα καταστρέψετε τα πάντα!

Όσοι Λέοντες εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, θα πρέπει να κινηθείτε με μια ξεκάθαρη και λειτουργική στρατηγική στην οποία θα λάβετε υπόψιν τα ζητούμενά σας. Αυτό περιλαμβάνει να είστε σε ετοιμότητα για ό,τι σας ζητηθεί, ώστε να μην χρειαστεί να παρέμβει κανείς και τίποτα στην υλοποίηση των καθηκόντων σας. Αν έχετε αποφασίσει να αλλάξετε εργασιακό χώρο, ελέγξτε με προσοχή ξανά όλα τα δεδομένα. Αν υπάρχουν περιθώρια να εξελίξετε την καριέρα σας, μην σας αποσπάσουν την προσοχή οι εξωγενείς παράγοντες.

Εστιάστε στον στόχο σας για να του δώσετε τη δυναμική να προχωρήσει όπως πρέπει, ακόμα κι αν στη διαδρομή χρειαστεί να κάνετε κάποιες αναπροσαρμογές. Ο Ιανουάριος του 2018 έχει τη δυναμική να εξελιχθεί με τους καλύτερους οιωνούς για εσάς, ειδικά αν αποφασίσετε συνειδητά να κάνετε ριζικές αλλαγές!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia