2018 ζωδια Ιανουαριος σκορπιος μηνιαιες προβλεψεις

zwdio-skorpios-idaniki-erwtiki-sxesi

Ο Ιανουάριος του 2018 θα είναι ένας αρκετά παραγωγικός μήνας για όλους τους Σκορπιούς, που τους κυβερνά ο Άρης. Το καίριο στοιχείο του θα είναι ότι όλα θα εξαρτηθούν από τις δικές σας κινήσεις και αποφάσεις, όσο αφορά το μέγεθος των αποτελεσμάτων που θα λάβετε.

Χωρίς να παραγκωνίσετε όποια βοήθεια σας προσφερθεί, η προσοχή σας θα πρέπει να εστιαστεί στη δική σας δράση – ισορροπώντας αυτές τις δύο παραμέτρους.

 

Σε γενικές γραμμές, το αστρικό περιβάλλον του Ιανουαρίου έχει την πρόθεση να πραγματοποιήσει αλλαγές στην καθημερινότητα και τα δεδομένα σας. Να ξέρετε ότι αν και δεν θα είναι ανατρεπτικές, θα είναι τόσο καίριες που θα τις προσέξουν τα άτομα που σας περιβάλλουν. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αποφασίσουν να αλλάξουν το χρώμα ή το κούρεμα των μαλλιών τους, άλλοι μπορεί να αποφασίσουν επιτέλους να βάλουν σε εφαρμογή το μεγάλο τους όνειρο για αλλαγή στέγης.

zodia-taro-45

Δεν προβλέπεται να ξεκινήσετε τώρα σχέδια μεγάλης κλίμακας, καθώς η εποχή ενδείκνυται για τον σχεδιασμό και την οργάνωση και όχι για την πραγμάτωσή τους. Αυτό είναι ένα στοιχείο που πρέπει να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας όταν θα στήνετε το πλάνο της νέας χρονιάς! Δεν αποτελεί θέσφατο ότι δεν θα πραγματοποιηθεί τίποτα από όσα θέλετε, ωστόσο λίγο αργότερα το κλίμα θα είναι πολύ πιο αίσιο και αποδοτικό για να κάνετε τις σημαντικότερες κινήσεις σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76
Μέσα στον Ιανουάριο θα είστε ιδιαιτέρως νευρικοί και εριστικοί, με αποτέλεσμα να εμπλακείτε αρκετές φορές σε συγκρούσεις με τα άτομα του ευρύτερου περιβάλλοντός σας. Η λογική και η σύνεση θα πρέπει να είναι τα εργαλεία σας, προκειμένου να μην φτάσετε τις καταστάσεις σε περίπλοκα ή επικίνδυνα επίπεδα. Αξιοποιήστε τις όποιες αντιθέσεις σας, για να εντοπίσετε πού κάνετε τα λάθη σας και να βοηθήσετε τον εαυτό σας να ωριμάσει διορθώνοντάς τα. Αυτή είναι μια εμπειρία που θα αποδώσει τα μέγιστα για την πορεία σας στο μέλλον!

Όσο αφορά τον εργασιακό και τον επιχειρηματικό τομέα, θα έχετε την τάση να προχωρήσετε με καινοτόμα διάθεση – επίσης μικρής κλίμακας. Όσοι Σκορπιοί εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να κάνετε κάτι στον χώρο που εργάζεστε. Πάντα σε συνεννόηση με την εργοδοσία, μπορεί να γίνει μια ολική ανακαίνιση και αναβάθμιση, είτε έστω μια αναδιοργάνωση στη θέση των επίπλων!

Απαραίτητο πάντως είναι να κάνετε μια σοβαρή καθαριότητα, ακόμα κι αν χρειαστεί να μείνετε επιπλέον του ωραρίου σας και να συνεργαστείτε με το συνεργείο καθαρισμού. Αν δεν νιώσετε ατομικά την ανάγκη να προχωρήσετε σε αυτή τη διαδικασία, κάντε το επειδή σας το ζητούν τα άστρα – και δεν θα χάσετε!

zodia-zwdia-88-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι Σκορπιοί είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, δεν θα πρέπει να κάνετε βιαστικές κινήσεις αυτή την περίοδο. Μικρές αλλαγές θα υπάρξουν, ακόμα και χωρίς τη δική σας συμμετοχή, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπονομεύσετε τις όποιες συγκυρίες αν δεν σας αρέσουν!

Φροντίστε να καταστείλετε αρκετά την κατηγορηματικότητα που σας διακρίνει, προσπαθώντας να κρίνετε την κάθε κατάσταση ως ανεξάρτητοι θεατές. Αυτή η πρακτική θα σας βοηθήσει γενικότερα στη ζωή σας στο εξής και θα νιώσετε ότι τίποτα τελικά δεν ήταν τόσο αρνητικό όσο νομίζατε.

Διαβαστε  το Ετησιο Eρωτικο Ωροσκοπιο  2018 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Το καίριο μάθημα που θέλει το σύμπαν να πάρετε μέσα στον Ιανουάριο του 2018, είναι ότι πρέπει να λερώσετε τα χέρια σας, να εργαστείτε ουσιαστικά για να έχετε κέρδος και να προοδεύσετε. Γι’ αυτό ανασκουμπωθείτε και τολμήστε το, καθώς αυτή η περίοδος έχει όλα τα εχέγγυα για να σας δώσει καινούργιες εμπειρίες. Θα κάνετε πολλές νέες ανακαλύψεις τώρα, ειδικά για τον ίδιο σας τον εαυτό! Σε αυτές περιλαμβάνονται πολλά χαρακτηριστικά των ικανοτήτων σας και ταλέντα που ενδέχεται να μην υποπτευόσασταν καν ότι έχετε.

Εξάλλου, τις περισσότερες φορές η δράση απέχει από όσα θεωρείτε σωστά… Ενίοτε η μετριοπαθής δημιουργικότητα είναι αυτή που αποδεικνύεται πιο χρήσιμη και αποδοτική!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw