2018 ζωδια Ιανουαριος ταυρος μηνιαιες προβλεψεις

Ο Ιανουάριος του 2018 αναμένεται να είναι ένας μήνας με πολλά χρώματα, γεύσεις και ενδιαφέροντα για όλους τους Ταύρους.

Η ζωή σας βρίσκεται σε ένα πλούσιο στάδιο εξελίξεων, όπου είναι πιθανό να αλλάζουν οι καταστάσεις τόσο γρήγορα ώστε να μην προλαβαίνετε καν να διαλέξετε ποια κατεύθυνση να ακολουθήσετε!

 

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Το βασικότερο στοιχείο αυτής της περιόδου, είναι να θυμάστε ότι δεν χρειάζεται να πάρετε σημαντικές και δραστικές αποφάσεις. Παράλληλα, είναι η ιδανική στιγμή για να αφιερώσετε χρόνο στην ευημερία του εαυτού σας. Αν κάποιοι από εσάς παλεύετε με μια επιζήμια συνήθεια εδώ και καιρό, τώρα θα καταφέρετε να την ξεπεράσετε οριστικά και αμετάκλητα! Γι’ αυτό είναι καίριας σημασίας να εστιάσετε σε αυτό τον στόχο συνειδητά και ρεαλιστικά και να καταβάλετε το σύνολο των προσπαθειών σας.

Η κυβερνήτης σας η Σελήνη θα βρίσκεται σε μια εξαιρετικά ευνοϊκή θέση για εσάς, που θα ωθήσει την ανάγκη σας για την ουσιαστική ανάταση της προσωπικότητά σας – ειδικά όσο αφορά τον εσωτερικό σας κόσμο. Είναι πιθανό η Αφροδίτη, με την υποστήριξη του Ουρανού, να μην σας αφήσει να νιώσετε ότι ηγείστε των καταστάσεων μέσα στον Ιανουάριο… Ωστόσο αυτό δεν θα είναι απόλυτα απαραίτητο, γιατί οι ιδανικές συνθήκες αποδυναμώνουν την επαγρύπνηση κι εσείς πρέπει να έχετε τα αφτιά και τα μάτια σας τεντωμένα!

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αν και δεν προβλέπεται να προκύψουν σημαντικές αναδιατάξεις στη ζωή σας τώρα, θα είναι συνετό να είστε προετοιμασμένοι για όλα. Αρχίζοντας από τον εαυτό σας, βρείτε την ισορροπία και τη γαλήνη σας και στη συνέχεια επιστρατεύστε τους συμμάχους σας – ώστε να στρέψετε τις συγκυρίες προς όφελός σας. Σε αυτό το στάδιο, η σωστή κατεύθυνση είναι πιο σημαντική από την ορμή με την οποία θα πορευτείτε στη διαδρομή σας!

Τα οικονομικά σας θα έχουν μια καλή εξέλιξη μέσα στον Ιανουάριο του 2018, σε σημείο που θα επιτρέψει στους περισσότερους από εσάς να διευθετήσετε πολλές από τις εκκρεμότητές σας! Το πιο σημαντικό σημείο που πρέπει να επικεντρώσετε την προσοχή σας, είναι να έχετε κάνει ένα καλοσχεδιασμένο πλάνο… Αυτό στο μέλλον θα σας δώσει την ευκαιρία να αδράξετε περισσότερα οφέλη, ακόμα και να πάτε την παραγωγή σας σε πολύ ανώτερα επίπεδα.

Διαβαστε  το Ετησιο Eρωτικο Ωροσκοπιο  2018 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65
Όσοι Ταύροι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, καλείστε μέσα στον Ιανουάριο να συγκρατήσετε τα συναισθήματά σας! Να ξέρετε ότι αυτή η περίοδος θα έχει δικαιωματικά τον τίτλο των άμεσων εξελίξεων, με μια έμφαση στον αισθησιακό παράγοντα. Σε αυτό θα συμβάλλει η θέση της Αφροδίτης αυτό το μήνα, που δεν θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή ως προς τον χειρισμό των καταστάσεων – με αποτέλεσμα οι λάθος κινήσεις ή τα λάθος λόγια σας να επιφέρουν μέχρι και τις πιο απρόβλεπτες συνέπειες! Το βέβαιο είναι ότι δεν θα πρέπει να κάνετε εκπτώσεις στο αίσθημα δικαίου που σας χαρακτηρίζει, ειδικά όταν έχετε όλα τα εργαλεία για να αλλάξετε τα δεδομένα.

zodia-astra-tarot
Για όσους Ταύροι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, ο Ιανουάριος θα αποδειχθεί πιο αίσιος αλλά με λιγότερες ευκαιρίες στο άμεσο μέλλον. Είναι σημαντικό να καταβάλετε το μέγιστο των προσπαθειών σας, προκειμένου να φτάσετε τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις σας. Το σύμπαν θέλει να σας διδάξει να σκέφτεστε με μεγαλύτερη ευρύτητα πνεύματος και πολύ πιο ανεξάρτητα, για να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας πιο σύντομα!

Η εποχή αυτή δεν ενδείκνυται για να κάνετε ριψοκίνδυνα ανοίγματα όσο αφορά τα έξοδά σας. Να ξέρετε ότι με την πάροδο του χρόνου είναι πιθανό να ανακαλύψετε ότι αγορές που κάνατε τώρα ήταν παντελώς αχρείαστες. Με όσο πιο μειωμένους ρυθμούς κινηθείτε μέσα στον Ιανουάριο, τόση περισσότερη επιτυχία θα δείτε να σας προσεγγίσει στο άμεσο μέλλον!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw