2018 ζωδια Ιανουαριος τοξοτης μηνιαιες προβλεψεις

toksotis-provlimata

Το καίριο ζητούμενο από τους Τοξότες για τον Ιανουάριο του 2018, είναι να αναπαυθούν! Αυτή η παρότρυνση δεν αφορά μια «επανάπαυση στις δάφνες» σας, η αστρική ατμόσφαιρα είναι κατηγορηματική στη διευκρίνησή της: βρίσκεστε σε ένα καίριο σημείο για την πορεία της ζωής σας, γι’ αυτό δεν πρέπει τώρα να προβείτε σε δράσεις!

Αφήστε λίγο χρόνο να κυλήσει και πολύ σύντομα θα έχετε πολύ περισσότερες πηγές, ακόμη και από όσες έχετε τώρα.

 

Προκειμένου να αποφύγετε την περίπτωση να βρεθείτε σε δύσκολη θέση, φροντίστε τώρα να ξεκουραστείτε σωματικά και ψυχικά και να διατηρήσετε τη φυσική σας κατάσταση σε ένα καλό επίπεδο. Να ξέρετε ότι αν ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές των άστρων και τα αφήσετε να αναλάβουν δράση με τον δικό τους τρόπο, τα αποτελέσματα θα είναι ευχάριστα και με διάρκεια!

zodia-taro-45

Δεν υπάρχουν λόγοι ανησυχίας για εσάς, γι’ αυτό μην θεωρήσετε την παρούσα φάση ως ελλειμματική από άποψη ευκαιριών. Αξιοποιήστε τη χαρισματική σας ευφυΐα για να βάλετε σε σειρά όσα ονειρεύεστε για το μέλλον σας, συναντήστε τους φίλους σας, βρεθείτε με άτομα που έχετε να δείτε καιρό, ασχοληθείτε με πράγματα που αναβάλατε ως τώρα γιατί σας έλειπε ο χρόνος. Τώρα τον έχετε, αγαπητοί Τοξότες!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76
Σε γενικές γραμμές, ο Ιανουάριος του 2018 θα είναι μια περίοδος περισσότερο παθητική παρά ενεργητική για εσάς. Οι συγκυρίες θα εξελίσσονται αυτόνομα προς όφελός σας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να αναμένετε ατέρμονες δυναμικές ή μεγαλειώδη κατορθώματα! Αρκεστείτε στο να κλείσετε κάθε εκκρεμότητα του παρελθόντος και μην βιαστείτε να αρχίσετε καινούργια πράγματα. Πρόκειται για ένα μεταβατικό στάδιο, ήσσονος αλλά καίριας σημασίας! Από τις πρώτες μέρες του μήνα κιόλας, το ένστικτό σας θα αναλάβει δράση και θα ξέρετε πώς πρέπει να λειτουργήσετε σε κάθε περίπτωση.

ζωδια-88

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Η επαγγελματική αρένα θα αρχίσει να παρουσιάζει άνθιση από τώρα και στο εξής, με έναν αβίαστο ρυθμό. Ο Ιανουάριος του 2018 θα σας δείξει ποιες είναι οι θετικές κατευθύνσεις που πρέπει να δώσετε στην πορεία σας, αν και δεν θα δείτε άμεσα σαρωτικές αλλαγές και τεράστια κέρδη. Τα πάντα θα έχουν έναν πιο απλοϊκό ρυθμό που θα αναδείξει τη σημαντικότητα της περιόδου.

Όσοι Τοξότες είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, εστιάστε στην επιστράτευση και οργάνωση μιας πιο αποδοτικής ομάδας. Αυτή θα πρέπει να έχει την ικανότητα να χειριστεί όποια θέματα προκύψουν, χωρίς να χρειαστεί να εμπλέξει εσάς. Εσείς πρέπει να εστιάσετε στη φόρτιση των πνευματικών σας μπαταριών, ώστε να είστε έτοιμοι για τα σπουδαία εγχειρήματα που έπονται… Αν θεωρείτε ότι δεν έχετε αυτό το περιθώριο, πρέπει να το δημιουργήσετε – γιατί δεν υπάρχει εναλλακτική!
Όσοι Τοξότες εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, μέσα στον Ιανουάριο θα βρεθείτε σε κάποια περίπλοκη αλλά ενδιαφέρουσα θέση. Αν δεν έχετε το περιθώριο να πάρετε άδεια ώστε να ξεκουραστείτε, προσπαθήστε έστω να μην κουράζετε τον εαυτό σας.

Διαβαστε  το Ετησιο Eρωτικο Ωροσκοπιο  2018 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Αν και πολλά εξαρτώνται από τη φύση και τα χαρακτηριστικά του εργασιακού πόστου του καθενός, τα άστρα σας συμβουλεύουν να συνεργαστείτε αγαστά με συναδέλφους που έχουν τους ίδιους στόχους και σκεπτικό με εσάς. Έτσι θα καταφέρετε να μοιράσετε ισότιμα το βάρος που αντιστοιχεί στον καθένα, ώστε να μην επιβαρύνετε η φυσική σας κατάσταση. Κατ’ ουσίαν, αυτό είναι το ιδεώδες περιβάλλον για την ιδιοσυγκρασία κάθε Τοξότη, για να αποδίδει περισσότερο και να εντυπωσιάζει με τη λαμπρή και ιδιόρρυθμη ευφυΐα του!

Μπορεί να προτιμάτε να μιλάτε και να οργανώνετε τους άλλους παρά να δράτε, όμως αυτός ο Ιανουάριος θα σας δώσει τις ευκαιρίες να χειριστείτε πολλά θέματα με άνεση και χαλαρότητα. Να ξέρετε ότι η «μερίδα του λέοντος» από δυσκολίες, έχει περάσει ανεπιστρεπτί για εσάς!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11