2018 ζωδια Ιχθεις Ετήσιες Ερωτικες Προβλεψεις

miniaies-erwtikes-ixtheis

2018 ζωδια Ιχθύες: Ερωτικό Ωροσκόπιο 2018

Οι Ιχθύες πρέπει να νιώθουν άνετα πριν βγουν ραντεβού. Θέλετε να βρείτε κάποιον που να είναι εύκολο να είστε μαζί του και να μην απαιτεί πολλά, καθώς αυτό θα σας κάνει να απογοητευτείτε απευθείας.

Βγείτε για φαγητό και αποφύγετε τις ταινίες, καθώς αυτές θα χρωματίσουν την οπτική σας για το ραντεβού. Περάστε χρόνο μαζί σε χαλαρές καταστάσεις και για φαγητό στο σπίτι.

zodia-taro-45

 

Από τις 20 Μαΐου η Αφροδίτη θα σας χαρίσει την γοητευτική της ενέργεια έως τις 14 Ιουνίου και αυτή την περίοδο μπορεί να βρείτε έναν νέο έρωτα ή να αναθερμάνετε έναν παλιό. Επιλέξτε εμφανίσιμους ανθρώπους και ντυθείτε κατάλληλα έτσι ώστε να μπορείτε να πηγαίνετε στα ραντεβού σας με αυτοπεποίθηση. Αυτή είναι η εποχή για να πιστέψετε στον έρωτα, Ιχθύες. Ανοίξτε την καρδιά σας και αφήστε την αγάπη να μπει.

Από τις 21 Ιουνίου θα ανέβουν οι θερμοκρασίες στην ερωτική σας ζωή και αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για να βγείτε με κάποιον ξεχωριστό. Γνωρίστε ανθρώπους, καθώς οι πιθανότητες για έρωτα θα είναι μεγαλύτερες τώρα.

taro-zodia-76

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

 

Για εσάς η Σελήνη κυβερνά τον έρωτα και η ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο στις 13 Ιουλίου φέρνει μια νέα αρχή ή ένα καινούριο ταίρι. Ακόμα κι αν είστε δεσμευμένοι με κάποιον άλλο, αυτή η πλανητική ενέργεια θα σας παρέχει την ευκαιρία μιας σύντομης επαφής και αυτό το άτομο μπορεί και να είναι αυτό που ψάχνετε. Οι σχέσεις που ξεκινούν τώρα θα φτάσουν στο ζενίθ μέσα σε μία εβδομάδα και έπειτα πιθανότατα θα ξεθυμάνουν αν δεν είναι η κατάλληλη σχέση για εσάς.

Η αγάπη παρουσιάζει διακυμάνσεις για τους Ιχθύες, καθώς η Σελήνη γεμίζει και αδειάζει. Όταν γεμίζει, από κάθε Νέα Σελήνη μέχρι κάθε Πανσέληνο, για μια περίοδο δύο εβδομάδων, είστε πολύ ερωτευμένοι. Οι δύο εβδομάδες που ακολουθούν μετά την Πανσέληνο φέρνουν λιγότερη ικανοποίηση και κάποιες φορές απογοήτευση ή λύπη για την ερωτική σας ζωή. Εκείνη την περίοδο κοιτάτε πίσω τους παλιούς έρωτες σας ή αυτούς που δεν εκπληρώθηκαν ποτέ.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

2018 ζωδια Ιχθύες Σχέσεις

Οι Ιχθύες θα προσπαθήσουν πολύ για να κάνουν έναν γάμο να πάει καλά. Είστε συχνά ικανοποιημένοι με τα απλά πράγματα της ζωής, με έναν σύντροφο που σας αγαπά και ίσως έχει σκύλο. Θα είστε πιο ευτυχισμένοι σε μια σχέση με έναν καθημερινό, συνηθισμένο άνθρωπο. Η επιλογή σας για το τέλειο ταίρι θα φέρει ενότητα στις μέρες σας και θα αισθάνεστε ολοκληρωμένοι στην παρουσία τους. Αν υπάρχει κάποια αμφιβολία, κάντε μια παύση και σκεφτείτε το ξανά.

Ο Ήλιος ενεργοποιεί τον τομέα της σχέσης σας από τις 24 Αυγούστου για τέσσερις εβδομάδες και τώρα θα επικεντρωθείτε στον γάμο. Το άλλο σας μισό θα είναι η προτεραιότητά σας και θα κάνετε ότι μπορείτε για να τους ικανοποιήσετε. Αν είστε σε σχέση, υπάρχει το ενδεχόμενο του γάμου αυτό το μήνα. Αν είστε παντρεμένοι, η ένωσή σας θα επωφεληθεί από την ζεστασιά του Ήλιου. Αν δεν σας ενδιαφέρει ο γάμος, η έντονη ενέργεια μπορεί να επενδυθεί στην κύρια σχέση σας. Αυτός θα είναι ο κατάλληλος μήνας για να περάσετε χρόνο με αυτόν / αυτή που αγαπάτε.

taro-zodia-098

Ο πλανήτης της ομορφιάς, η Αφροδίτη, που κυβερνά τις σχέσεις γενικότερα, θα φέρει περιόδους τύχης από τις 11 έως τις 25 Ιουλίου και θα περάσετε υπέροχα. Έπειτα υπάρχει μια αλλαγή από τις 26 Ιουλίου έως τις 7 Αυγούστου, όταν ο πλανήτης της σχέσης σας θα είναι πιο αδύναμος και οι σχέσεις μπορεί να υποστούν εντάσεις.

Θα περάσει, αλλά δεν θα είναι οι καλύτερες στιγμές για τη σχέση σας μέσα στον χρόνο. Πάντα να αφήνετε το χρόνο να περνάει πριν κριτικάρετε τον / την σύντροφό σας ή τον εαυτό σας, ακόμα κι η επιθυμία σας να το κάνετε είναι έντονη. Να ξέρετε ότι η ενέργεια φτάνει σε κύκλους και τώρα απλώς καταλαγιάζει για λίγο και τα πράγματα θα βελτιωθούν ξανά.

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 9 Σεπτεμβρίου προσφέρει μια νέα αρχή για να συμβεί κάτι υπέροχο σε κάθε σχέση ή γάμο. Δώστε ο ένας στον άλλο τον σεβασμό και τον χρόνο που αξίζει και φτιάξτε έναν ιδιαίτερο χώρο για να βρίσκεστε με το ταίρι σας.

zwdia

Από τις 7 Σεπτεμβρίου έως τις 23, θα είναι η καταλληλότερη στιγμή για να συζητήσετε τη σχέση σας και να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Είστε θετικοί στις σκέψεις και τις ευχές του ταιριού σας και θα κάνετε ότι μπορείτε για να ενσωματώσετε τις ιδέες τους στη σχέση σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει να κάνετε αλλαγές, αλλά θα είναι ξεκάθαρα διατυπωμένες, οπότε δεν θα υπάρξουν παρεξηγήσεις. Μπορεί να αποφασίσετε να ανακοινώσετε σε κάποιον ή στον κόσμο τη σχέση σας. Μην εκπλαγείτε αν σκαρώσετε στιχάκια ή γλυκανάλατους στίχους τραγουδιών για να εκφράσετε το νόημα αυτής της σχέσης.

Λόγια μπορεί να ειπωθούν, καθώς ο Ερμής κυβερνά τον τομέα του γάμου για εσάς. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να γίνετε απότομοι και να υποθέσετε ότι μπορείτε να πείτε τα πάντα. Αλλά οι λεκτικές αντιπαραθέσεις μπορεί να πληγώσουν. Αυτός ο πλανήτης φέρνει τη γεύση της Παρθένου στον γάμο σας και αυτό σημαίνει ότι θα κάνετε πολλά μικρά πράγματα για να χτίσετε κάτι μεγάλο και δυνατό. Αλλά η ίδια προσοχή πρέπει να δοθεί για να μην κουράσετε σιγά σιγά το ταίρι σας.

zwdia

2018 ζωδια Ιχθύες Χαμένη Αγάπη

Μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες στον έρωτα για τους Ιχθύες κάθε μήνα την εβδομάδα πριν τη Νέα Σελήνη, επειδή Σελήνη κυβερνά τον τομέα του έρωτα για εσάς. Αυτό σημαίνει επίσης ότι η αγάπη σας θα περάσει από φάσεις. Φροντίστε τον εαυτό σας και το ταίρι σας αυτές τις λίγες μέρες, ακριβώς πριν τη Νέα Σελήνη κάθε μήνα. Αυτό μπορεί να είναι το κάτω μέρος του κάθε κύκλου για τους Ιχθύες στις σχέσεις σας. Αποφύγετε τα τυφλά ραντεβού, καθώς δεν πρόκειται να δείτε την πραγματική εικόνα και μπορεί να εξαπατηθείτε από πιθανούς εραστές.

Προσέξτε τις τρεις ανάδρομες περιόδους του Ερμή από τις 23 Μαρτίου έως τις 15 Απριλίου μέχρι τις 26 Ιουλίου έως τις 19 Αυγούστου και την περίοδο από τις 17 Νοεμβρίου έως τις 6 Δεκεμβρίου, καθώς αυτός ο πλανήτης έχει πολλά να πει για την κατάσταση της σχέσης και του γάμου κάθε Ιχθύ. Επιλέγετε πάντα προσεκτικά τις λέξεις σας για να εκφράσετε την αγάπη σας. Έχετε επαφή με το ταίρι σας πολλές φορές μέσα στην ημέρα. Γράφετε σημειώματα και στίχους. Με αυτούς τους τρόπους μπορείτε να ενισχύσετε τη σχέση σας.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22