2018 ζωδια Ιχθυες Ετήσιες Προβλεψεις

epanasyndesi-antras-ixthys

2018 ζωδια Ιχθύες  Ιχθύες: Ωροσκόπιο 2018

Στις αρχές του 2018, θα υπάρξουν κάποιες οικονομικές αναταραχές, αλλά αυτές θα ηρεμίσουν μόλις ο Ουρανός μπει στον Ταύρο στις 15 Μαΐου. Στη συνέχεια, θα δώσετε έμφαση στη λήψη πληροφοριών και στην επαφή με την κοινότητά σας για να σας παρέχει τις απαραίτητες ενδείξεις για τη ζωή σας.

Το Διαδίκτυο θα γίνει ο οδηγός σας για να γνωρίσετε άτομα στην περιοχή σας, να μοιραστείτε πληροφορίες και να πάτε εκεί που γνωρίζουν το όνομά σας.

zodia-taro-45

 

Ο κυβερνήτης σας, Ποσειδώνας, συνεχίζει να βρίσκεται στην προσωπική σας ζώνη, φέρνοντάς σας πιο κοντά στην έννοια των Ιχθύων και σε όλα όσα αυτή συνεπάγεται. Η συμπάθεια, η ενσυναίσθηση και η φροντίδα που έχετε για τους συνανθρώπους σας, θα είναι η δύναμή σας φέτος. Η πνευματικότητα ή οι εμπνεύσεις θα είναι ο κανόνας. Εάν είστε ποιητής, καλλιτέχνης, συγγραφέας ή μουσικός μπορείτε να συνεχίσετε να αναπτύσσετε το προσωπικό σας όνομα και να το κάνετε γνωστό.

Ο μεγάλος πλανήτης, Κρόνος, μπαίνει στον τομέα της φιλίας σας και σας επιτρέπει να βρείτε καλές φιλίες και μια κοινότητα τώρα. Παρόλο που ο Πλούτωνας έχει παραμείνει εδώ πολλά χρόνια, η κοινωνική σας ζωή θα περιοριστεί κάπως και θα αποκόψετε εντελώς εκείνους που αισθάνεστε ότι δεν είναι πραγματικά φίλοι σας και θα υπομείνετε τον πόνο καθώς φεύγουν. Εάν οι φίλοι σας δεν είναι άξιοι εμπιστοσύνης, θα τελειώσετε μαζί τους φέτος.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

 

Ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας είναι ο Δίας και φέτος η επέκταση συνδέεται στενά με μια κίνηση στην καριέρα σας που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας. Θα υπάρξει η ευκαιρία να αφήσετε το σημάδι σας στον κόσμο.

Αν ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση φέτος, στοχεύστε σε όλο τον κόσμο και στρέψτε τα μάτια σας προς τον ορίζοντα. Μην περιορίζετε τον εαυτό σας, αλλά επιτρέψτε την εύκολη μεταφορά σε οποιαδήποτε επιχείρηση ξεκινήσετε αργότερα φέτος τον Δεκέμβριο.

Το αίσθημα ότι δεν είστε αρκετά καλοί θα φύγει όταν ο Χείρωνας περάσει από τον τομέα της προσωπικής σας ζωής στον τομέα των χρημάτων σας, καθώς ο Χείρωνας μπαίνει στον Κριό στις 24 Απριλίου. Αυτή η αλλαγή θα σας κάνει πιο προσεκτικούς με τις δαπάνες και μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερη προσφορά σε φιλανθρωπικούς σκοπούς ή σε αιτίες που σας ενδιαφέρουν και δίνετε τόσο το χρόνο σας όσο και τα χρήματά σας. Τώρα βλέπετε την αξία στον αλτρουισμό.

taro-zodia-76

2018 ζωδια Ιχθύες Ειδικότερα:

Στις 19 Φεβρουαρίου, ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σας και φέρνει φως και αγάπη. Μπορείτε τώρα να είστε ο αληθινός και αυθεντικός εαυτός σας. Αυτό θα ενισχυθεί όταν ο Ήλιος διεγείρει τον Ποσειδώνα γύρω στις 4 και 5 Μαρτίου. Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν σε αυτές τις δύο ημερομηνίες οποιοδήποτε έτος θα λάβουν μια ώθηση από την καθαρή ενέργεια των Ιχθύων που θα είναι αρκετή για να σας στηρίξει για ένα ακόμα χρόνο. Οι Ιχθύες μπορεί να διασυρθούν από τα άλλα κυριαρχικά και πιεστικά ζώδια, και φέτος είναι καλό να αγκαλιάσετε τη διπλή φύση του συμβόλου σας και οι ίδιοι.

Στις 21 Μαρτίου, τα οικονομικά σας θα βρίσκονται στο προσκήνιο. Αυτή μπορεί να είναι μια περίοδος σύγχυσης για τους Ιχθύες και θα χρειαστείτε καλύτερα κάποια βοήθεια. Αξιολογήστε πραγματικά τις δαπάνες σας και εκτιμήστε αυτά που έχετε. Δεν χρειάζεται να αγοράζετε ό,τι βλέπετε. Η εξοικονόμηση χρημάτων δεν είναι αμαρτία.

Ο Ήλιος φέρνει ένα ζεστό συναίσθημα στη ζωή σας στο σπίτι. Αφιερώστε χρόνο και απολαύστε την οικογένειά σας μετά τις 22 Μαΐου. Δημιουργήστε δεσμούς με τα μέλη της οικογένειάς σας, φάτε μαζί, μοιραστείτε μνήμες και καλές στιγμές.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Από τις 25 Μαΐου έως τις 13 Ιουνίου, θα προσελκύεστε από τη θρησκευτική εξερεύνηση και την εκτίμηση της τέχνης και του πολιτισμού, καθώς οι δύο πλανήτες σας, ο Δίας και ο Ποσειδώνας, συνδέονται με τον καλύτερο τρόπο. Μπορεί να αποκτήσετε μεγαλύτερη επίγνωση της ανοχής στην ποικιλομορφία, των μεταφυσικών συστημάτων και των εσωτεριστικών πρακτικών.

Καθώς προχωράμε μόλις μετά τα μέσα του έτους και μετά τις 21 Ιουνίου, ανεβάστε ρυθμούς για διασκεδαστικές στιγμές. Θα είστε σε διάθεση για πάρτι και θα ψάχνετε για καλές εκδηλώσεις. Οργανώστε εκδρομές και μουσικές συναυλίες.

Μετά τις 23 Ιουνίου, η ζωή σας θα επιβραδυνθεί και η καθημερινότητα θα αναλάβει τα ηνία για άλλη μια φορά. Βεβαιωθείτε ότι είστε στη σωστή δουλειά και αν όχι μπορεί να επωφεληθείτε από την ανανέωση του βιογραφικού σας και τον προγραμματισμό συνεντεύξεων αυτό το μήνα.

zwdia-zodia-astrologia-65

Από τις 11 Αυγούστου έως τις 25 Αυγούστου, είναι η ώρα να έρθετε σε επαφή με τη δημιουργική σας πλευρά. Επιτρέψτε σε νέες εντυπώσεις να χρωματίσουν τη ζωή σας και να είστε ανοιχτοί και ενήμεροι για τους άλλους και τα όνειρά τους. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο να φαντασιωθεί και ποτέ δεν ξέρετε πού θα οδηγήσει το μονοπάτι. Κάθε ταξίδι ξεκινάει με το πρώτο βήμα και αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε το δικό σας.

Τις τέσσερις εβδομάδες μετά τις 24 Αυγούστου, δώστε έμφαση στον ρομαντισμό και την ερωτική σας ζωή. Αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για να βρείτε μια σχέση που αγγίζει την ψυχή σας. Η αδύναμη καρδιά δεν κέρδισε ποτέ το κορίτσι ή το αγόρι των ονείρων της και θα πρέπει να δείξετε το ενδιαφέρον σας. Αν έχετε κάποιον στο μυαλό σας, μιλήστε του αυτό το μήνα, καθώς οι πλανήτες υποστηρίζουν τις σχέσεις σας τώρα.

Μετά την ισημερία στις 23 Σεπτεμβρίου, τα άστρα σας ευνοούν αν θέλετε να πάρετε δάνειο ή να βάλετε υποθήκη. Η άλλη πραγματικότητα μπορεί να είναι ότι να γίνεστε εσείς οι δανειστές ή να σας ζητηθεί να εγγυηθείτε για κάποιον. Να είστε επιφυλακτικοί με αυτά τα αιτήματα.

zodia-zvdia-22

Σχεδιάστε ένα διάλειμμα ή διακοπές μετά τις 23 Οκτωβρίου και επιλέξτε ένα μέρος όπου μπορείτε να μάθετε κάτι ενώ είστε μακριά από το σπίτι. Δεν χρειάζεται κάθε απόδραση να είναι σε κλαμπ, και θα απολαύσετε εξίσου διακοπές στη φύση, με πρωινά μαθήματα τέχνης ή μουσικής.

Από τα τέλη Νοεμβρίου, εστιάζετε στη φήμη σας και στο πώς σας βλέπουν οι άλλοι. Αν έχετε δημιουργήσει μια όμορφη δημόσια εικόνα ή έχετε εργαστεί σκληρά για να προωθήσετε τον εαυτό σας με θετικό τρόπο, αυτό θα μαθευτεί τώρα.

Οι προϊστάμενοί σας θα αναγνωρίσουν τις προσπάθειές σας και τις ευθύνες που έχετε αναλάβει για να προωθήσετε την καριέρα σας. Εάν είστε αυτοαπασχολούμενοι, αυτή είναι η ιδανική στιγμή να ανοιχτείτε δημόσια.

Κάντε ένα διάλειμμα από τις δουλειές την τελευταία εβδομάδα του έτους. Αφιερώστε χρόνο στους φίλους σας. Περάστε το χρόνο σας εκτιμώντας εκείνους που σας έχουν σταθεί φέτος και ευχαριστείστε τους. Μικρά δώρα με νόημα ή ένα όμορφο κερί θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα.

Ως ψαράκια, θα πρέπει να προσπαθήσετε πολύ για να μην σας εκφοβίζουν οι άλλοι. Χρειάζεται χρόνος για να καταλάβετε πώς αισθάνεστε πραγματικά ή τι έχει ουσιαστικά σημασία για σας. Εάν διαπιστώσετε ότι σας εκμεταλλεύονται πειστικοί άνθρωποι, σταματήστε και σκεφτείτε για λίγο τι ακριβώς κάνετε.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia