2018 zodia ιχθυες Μαρτιος ερωτικες προβλεψεις

ixthyes-xwrismos

Η ερωτική σας ζωή θα αποσπάσει μεγάλο μέρος της προσοχής και της ενέργειάς σας μέσα στον Μάρτιο του 2018.

Γι’ αυτό ευθύνεται η θέση που θα έχει η Αφροδίτη στη διάρκεια του μήνα, αν και δεν προβλέπεται να σας αποδώσει όσα θα θέλατε.

 

Όλα θα εξαρτηθούν από τις δικές σας αποφάσεις και κινήσεις, ασχέτως του τι λένε τα προγνωστικά. Χωρίς την ενεργή σύμπραξή σας και την εστίαση όλων των μέσων σας – με λίγη επιπλέον έμφαση στα διανοητικά, οι αδέσμευτοι Ιχθύες δεν θα καταφέρετε να κατακτήσετε τα ζητούμενά σας από το αντικείμενο του πόθου σας!

zodia-taro-45

Έχει επισημανθεί επανειλημμένα στα ευαίσθητα ψαράκια, ότι το βασικό εμπόδιο για να προχωρήσετε τη ζωή σας παρακάτω είναι ο δικός σας αρνητισμός. Πρέπει να αποβάλλετε από τη νοοτροπία σας τη ζήλια, το ψέμα, την έγνοια σας για το τι κάνουν όλοι οι άλλοι άνθρωποι. Αυτό που είναι απαραίτητο, είναι να επικεντρωθείτε επιτέλους σε αυτά που θα έπρεπε να κάνετε εσείς. Αυτή η περίοδος θέλει να σας δώσει το μάθημα να εκφράζεστε, με τον Ερμή στις 4 Μαρτίου να σας ωθεί να τολμήσετε να πείτε τις αλήθειες σας. Μπορεί να εκπλαγείτε από την αποδοχή που θα έχουν!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Οι δεσμευμένοι Ιχθύες, είναι πιθανό να έχουν να χειριστούν κάποια προβλήματα μέσα στον Μάρτιο. Το βέβαιο είναι ότι κανείς δεν θα έχει την πρόθεση να πληγώσει εσάς προσωπικά, ωστόσο δεν αποκλείεται η ψυχολογία σας να εκλάβει αρνητικά σε κάποιες περιπτώσεις τις πράξεις των άλλων. Καλύτερα να είστε προνοητικοί και προετοιμασμένοι για τις εν λόγω περιπτώσεις, δίνοντας λίγη επιπλέον προσοχή στην οικογενειακή σας ζωή ώστε να την προφυλάξετε από αχρείαστα μπερδέματα.

Οι αδέσμευτοι Ιχθύες θα προσβλέπουν για τις 7 Μαρτίου, που οι πλανητικές όψεις να ανορθώσουν την ερωτική τους διάθεση. Οι πιθανότητες δείχνουν ότι δεν θα ανήκετε για πολύ ακόμα στους «αδέσμευτους»! Αξιοποιήστε προς αυτή την κατεύθυνση και την 8η μέρα του μήνα, που ο χαρωπός Δίας θα αλλάξει την πορεία του και θα γυρίσει ανάδρομος.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Στείλτε τις ευχές και τις ελπίδες σας στο σύμπαν, για να δείτε πώς θα σας απαντήσει. Στις 22 Μαρτίου θα είστε σε θέση να σπάσετε τα δεσμά κάθε άρνησης, καθώς οι ρομαντικές όψεις θα στηρίξουν κάθε χειρονομία και προσέγγισή σας… Στείλτε λουλούδια, προμηθευτείτε σοκολατάκια και αφήστε να αναδυθεί η πλευρά σας της προσφοράς. Αν και την ίδια μέρα ο επικοινωνιακός Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία, εσείς έχετε τα φόντα για να πορευτείτε μαζί προς την ευτυχία!

Σε γενικές γραμμές, ο Μάρτιος θα σας φέρει επιτυχίες, θα ανακαλύψετε ότι έχετε περισσότερους φίλους που σας στηρίζουν από όσους νομίζατε, θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες που θα αποδειχθούν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες. Ακόμα κι αν προκύψουν κάποια μικρά αναχώματα στην πορεία σας, θα είναι από αυτά που μπορείτε να χειριστείτε εύκολα και θα κατακτήσετε τα θέλω σας σχετικά ομαλά!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75