2018 ζωδια Καρκινος Ετήσιες Προβλεψεις

karkinos-selhnh

2018 ζωδια Καρκίνος: Ωροσκόπιο 2018

Φέτος μπορεί να σκέφτεστε σοβαρά τον γάμο ή το να πάτε τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο, καθώς δύο πλανήτες, Πλούτωνας και Κρόνος, συγκεντρώνονται στη ζώνη του γάμου σας. Αυτός μπορεί να είναι ένας χρόνος μετασχηματισμού λόγω των ισχυρών ορμών να γίνετε μέρος ενός ζευγαριού.

Οι προγαμιαίες συμφωνίες θα είναι απαραίτητες για κάθε γάμο το 2018. Λένε ότι όλα είναι δίκαια στην αγάπη και τον πόλεμο, αλλά αυτοί που το λένε αυτό φέτος είναι οι άλλοι και όχι εσείς. Μην αφήσετε την αγάπη και το πάθος να υπερισχύουν της δικαιοσύνης.

 

Οι εταιρικές συνεργασίες θα βρίσκονται επίσης στο επίκεντρο και ενδέχεται να μπείτε στον πειρασμό να υπογράψετε ή να συγχωνευθείτε με κάποιον άλλο για εμπορικές δραστηριότητες. Ενώ αυτή είναι μια καλή στιγμή για τέτοιες συμβάσεις, σιγουρευτείτε ότι θα εκπροσωπείται το πενήντα τοις εκατό και όχι περισσότερο ή λιγότερο. Ο κίνδυνος μπορεί να προέλθει από άνιση κατανομή εξουσίας και αυτό μπορεί να μην είναι υπέρ σας.

zodia-taro-45

Φέτος η καριέρα σας θα λάβει μια νέα στροφή, από τις 24 Απριλίου, ο Χείρωνας μπαίνει στον τομέα της δημοτικότητας και της φήμης σας τώρα. Τώρα, η φήμη σας πρέπει να αντικατοπτρίζει σαφώς το ποιος είστε και ο χρόνος για να το κάνετε μέχρι να το πιστέψετε έχει περάσει.

Στα μέσα Μαΐου, ο Ουρανός περνάει στον τομέα της φιλίας σας και θα φέρει νέους και μοντέρνους φίλους που θα περνάνε χρόνο μαζί σας. Μπορεί να γνωρίσετε πολλούς νέους ανθρώπους και να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την τεχνολογία για να επεκτείνετε την κοινωνική σας ζωή. Αυτό είναι ένα σημαντικό θέμα για τους Καρκίνους, και μην υποτιμάτε την το Ίντερνετ και πώς αυτό μπορεί να φέρει τους ανθρώπους κοντά σας.

zodia-zvdia-22

Με τον καλλιτεχνικό Ποσειδώνα στη ζώνη των ταξιδιών σας, μπορεί να έλθετε σε περιστασιακές περιπέτειες με ξένες χώρες. Μπορεί να σας παρέχουν μεγάλη έμπνευση και να αναπτύξετε μια πλευρά σας που βρίσκεται κυρίως σε αδράνεια. Βρείτε το χρόνο για δημιουργικές αναζητήσεις όταν είστε έξω. Απολαύστε ταινίες και βυθιστείτε σε όλα όσα έχουν να κάνουν με άλλους πολιτισμούς.

Με τον αισιόδοξο πλανήτη Δία στη ζώνη της διασκέδασής σας για το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, μπορείτε να ζήσετε πλουσιοπάροχα και να απολαύσετε τη ζωή σας όπως δεν έχετε κάνει για πολύ καιρό. Αυτό πιθανώς θα εκδηλωθεί με το να ζείτε τη ζωή σας στο έπακρο και να είστε πιο ξέγνοιαστοι με τα μικρά πράγματα που μπορεί να σας χαλάσουν τη διάθεση. Η αισιοδοξία είναι μεγάλη για όλους τους Καρκίνους το 2018.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

2018 ζωδια Καρκίνος Ειδικότερα

Για τους Καρκίνους το έτος ξεκινά με επίκεντρο το ταίρι σας και τις ανάγκες του. Αυτή μπορεί να είναι μια δύσκολη περίοδος για όσους κυβερνούνται από την Σελήνη, καθώς μπορεί να υπάρξει η πρόταση για γάμο. Αν δεν είστε βέβαιοι πείτε το, αλλά αν αυτή είναι η αγάπη της ζωής σας μην διστάσετε να το κάνετε.

Μέχρι την τρίτη εβδομάδα του Ιανουαρίου, η προσοχή σας επικεντρώνεται στους φόρους και τα ασφαλιστικά θέματα, τα οποία δεν είναι πολύ συναρπαστικά θέματα αλλά είναι ένα αναπόφευκτο μέρος της ζωής. Οργανωθείτε και δείτε πώς θα εξοφλήσετε τα χρήματα που χρωστάτε σε άλλους. Κάντε ένα πλάνο για το πώς θα εξοφλήσετε όλες τις οφειλές σας, έτσι ώστε το έτος σας να προχωρήσει χωρίς άγχος.

Μετά τις 19 Φεβρουαρίου, η έμφαση μετατοπίζεται και τώρα θέλετε να φτάσετε πιο μακριά και να διευρύνετε την άποψή σας. Αυτή είναι η εποχή για τη διατύπωση φιλοσοφιών και ιδεών που θα χρησιμοποιήσετε τον επόμενο μήνα.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Στο Ηλιοστάσιο, τον Μάρτιο, μπορείτε να επικεντρωθείτε στην επαγγελματική σας ζωή και να ανεβάσετε το επίπεδο στην καριέρα σας. Σχεδιάστε ένα μονοπάτι που θα σας οδηγήσει στο μέρος που θέλετε να πάτε, αλλά αφήστε το ανοιχτό. Προσπαθήστε να προστατεύσετε τον εαυτό σας την ίδια στιγμή από θορύβους που προσπαθούν να κατευθύνουν την καριέρα σας. Ο Καρκίνος είναι σιωπηλό ζώδιο και μερικές φορές μπορεί να σας είναι δύσκολο να διατυπώσετε αυτό που θέλετε να πείτε.

Στις 13 Ιουλίου, η μερική Ηλιακή Έκλειψη θα δώσει σε αυτούς που κυβερνώνται από την Σελήνη μια ώθηση, καθώς αυτή είναι μία από τις φορές του χρόνου που η Σελήνη κυριαρχεί στον Ήλιο. Ο μήνας που ακολουθεί θα είναι καλός για τους Καρκίνους. Αυτή η έκλειψη συμβαίνει στον Βόρειο Δεσμό στον Καρκίνο και όποιον γνωρίσετε εκείνη την εβδομάδα θα έχει επιρροή πάνω σας στο μέλλον. Οι Καρκίνοι πάντα πρέπει να δίνουν προσοχή στις Ηλιακές Εκλείψεις και ιδιαίτερα σε αυτές που γίνονται στο ζώδιό σας.

Στις 27 Ιουλίου, η Σεληνιακή Έκλειψη στον τομέα των οικονομικών σας και στη ζώνη των χρεών σας, δείχνει ότι θα αισθάνεστε αβέβαιοι για τα επίπεδα του χρέους σας και μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε κάτι περισσότερο για να τα αποπληρώσετε. Οι συναισθηματικοί δεσμοί με τα πράγματα που αγοράζονται με δανικά εξασθενούν γρήγορα.

zodia-astra-tarot

Η Ηλιακή Έκλειψη της 11ης Αυγούστου σας φέρνει ξανά στη ζωή και σας προσφέρει μια στιγμή για να βελτιώσετε τα κέρδη σας και να αντιμετωπίσετε τα οικονομικά προβλήματα του περασμένου μήνα. Μετά τις 23 Ιουλίου, θα είστε στο δρόμο προς καλύτερα κέρδη για φέτος, καθώς τα ταμεία σας γεμίζουν και περιορίζετε τις συναισθηματικές σας δαπάνες. Βρείτε ανακούφιση σε άλλα πράγματα και όχι στις άσκοπες αγορές.

Από την Ισημερία του Σεπτεμβρίου, γίνεται μια στροφή προς το σπίτι και την οικογένειά σας. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να μαγειρέψετε ένα καλό γεύμα και να καλέσετε τους συγγενείς σας για να επανασυνδεθείτε. Αυτή είναι μια καλή εποχή για τους Καρκίνους και θα πρέπει να την χρησιμοποιήσετε καλά. Νιώστε ευλογημένοι φροντίζοντας την οικογένειά σας και θυμηθείτε από πού ήρθατε. Οι κοινές μνήμες μπορεί να είναι ένας ισχυρός δεσμός.

Στις 23 Οκτωβρίου, βγείτε έξω και γιορτάστε. Να είστε ενεργοποιημένοι μέσα την ημέρα και απολαύστε τον ήλιο. Κάντε διασκεδαστικές δραστηριότητες και πηγαίνετε σε συναυλίες και κολυμπήστε ή κάντε βαρκάδα. Οργανώστε πράγματα που σας αρέσει να κάνετε και όχι ό,τι θέλουν οι άλλοι για σας.

taro-zodia-76

Μετά τις 28 Νοεμβρίου, ο Δίας μπαίνει στην περιοχή της εργασίας σας και θα πάρετε περισσότερα από τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε καλύτερη υγεία μέσω βελτιωμένης διατροφής και άσκησης.

Την τελευταία εβδομάδα του χρόνου, μπορείτε να εστιάσετε ξανά στο ταίρι σας. Κάντε σχέδια για να περάσετε χρόνο μαζί και να κάνετε πράγματα που κάνουν τα ζευγάρια. Αν είστε μόνοι, μπορείτε να συναντήσετε το ιδανικό άτομο για εσάς. Λόγω της θέσης του Ήλιου στα τέλη Δεκεμβρίου, οι περισσότεροι Καρκίνοι έχουν συχνά κάποιον δίπλα τους κατά το τέλος του έτους.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia