2018 zodia καρκινος Ιανουαριος ερωτικες προβλεψεις

zwdio-karkinow-idaniki-erwtiki-sxesi

Η ρομαντική αρένα ενδέχεται να αλλάξει μορφή τον Ιανουάριο του 2018, καθώς θα στραφείτε περισσότερο σε τομείς που συνήθως δεν απασχολούν το σκεπτικό σας… Οι Καρκίνοι που δεν έχουν ακόμη την υποχρέωση να είναι οι πλέον υποδειγματικοί οικογενειακοί τύποι, αυτή την περίοδο θα πρέπει να χειριστούν θέματα που θα αφορούν την οικογένεια.

Για εκείνους που το σπιτικό τους είναι το καταφύγιο και η γαλήνη τους, τώρα ενδέχεται να εδράσουν έξω από αυτό!

 

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Είναι γεγονός ότι η ατμόσφαιρα θα είναι κάπως αντικρουόμενη, ωστόσο θα συνειδητοποιήσετε σύντομα την σπουδαιότητά της όσο αφορά την προσωπική σας ωρίμανση. Θα μάθετε να ξεπερνάτε τις δυσκολίες που συνήθως σας φαντάζουν ανυπέρβλητες, φτάνοντας μέχρι και σε νέες ανακαλύψεις για τον εαυτό σας ακόμη και για βασικά θέματα. Μην διστάσετε να λέτε στα άτομα του περιβάλλοντός σας την αλήθεια, ακόμα κι αν δεν είναι η αρεστή ή δεν γίνεται αποδεκτή. Ο Ιανουάριος απαιτεί πλήρη διαύγεια, γι’ αυτό τα ψέματα ή οι αναστολές θα ωφελήσουν όλους τους άλλους εκτός από εσάς!

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι Καρκίνοι είστε ήδη δεσμευμένοι, έχετε την άδεια των άστρων να απολαύσετε τις απλές χαρές της ζωής καθώς δεν προβλέπεται να σας προκύψουν δυσκολίες που δεν μπορείτε να χειριστείτε. Το σημαντικό για εσάς τώρα, είναι να μην επιτρέψετε σε κανένα να παρέμβει στα σχέδια και τις κινήσεις σας. Επικεντρωθείτε σε όσα θέλετε να κάνετε και αφήστε καινούργια πράγματα να μπουν στη σφαίρα των ενδιαφερόντων σας.

Η τύχη είναι με το μέρος σας για τον πρώτο μήνα της νέας χρονιάς και μπορεί να σας εκπλήξει με τις επιτυχίες που θα αποφέρει, γι’ αυτό δεν πρέπει να χάσετε τις ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75
Αυτός ο Ιανουάριος θα αποδειχθεί εξαιρετικά επικερδής για τους αδέσμευτους Καρκίνους, γιατί ακόμα κι αν δεν συναντήσουν τώρα το έτερό τους ήμισυ, θα κατασταλάξουν στα πραγματικά τους ζητούμενα – και αυτό είναι από μόνο του ένα σπουδαίο επίτευγμα! Την πρώτη κιόλας εβδομάδα του μήνα θα κάνετε κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες, που έχουν τη δυναμική της εξέλιξης αν κερδίσουν την εμπιστοσύνη σας. Το επικοινωνιακό σας χάρισμα θα λειτουργήσει με πιο γρήγορες ταχύτητες απ’ αυτές που έχετε συνηθίσει, γιατί θα είστε πρόθυμοι να πάρετε κάποια ρίσκα στην προσωπική σας ζωή.

Τολμήστε τώρα να διευρύνετε τον κύκλο σας, τόσο διαπροσωπικά όσο και μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Μην ξεχνάτε να κάνετε συχνές επαληθεύσεις ρεαλισμού, γιατί οι αρμονικές όψεις των άστρων ενδέχεται να σας κάνουν να πετάτε στα σύννεφα! Να ξέρετε ότι η Έκλειψη Σελήνης την τελευταία μέρα του μήνα θα βγάλει στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα, που δεν αποκλείεται να σας ωθήσουν να προχωρήσετε σε πιο ουσιαστικές δεσμεύσεις!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot