2018 zodia κριος Ιανουαριος ερωτικες προβλεψεις

miniaies-erwtikes-zwdio-krios

Ο Ιανουάριος του 2018 προμηνύεται γεμάτος από τις πιο φωτεινές και αλησμόνητες ανακαλύψεις για όλους τους Κριούς!

Δεν υπάρχει εγγύηση ότι όλες αυτές θα είναι θετικές και προσοδοφόρες, πάντως είναι βέβαιο ότι οι αίσιες θα είναι περισσότερες από τις αρνητικές.

 

Η Πανσέληνος που θα αναδυθεί την 1η Ιανουαρίου στον ερωτικό Καρκίνο και τον 7ο Οίκο σας της Παντοτινής Αγάπης, θα σας προσδώσει μια ιδιαίτερα νοσταλγική διάθεση που θα βάλει στα πίσω κουτάκια του μυαλού σας τις σκέψεις για μια νέα και πικάντικη περιπέτεια. Ωστόσο η είσοδος του Ουρανού στο ζώδιό σας την αμέσως επόμενη μέρα, θα σας γυρίσει στο ρεαλισμό και την επιθετική διάθεση προς καινούργιες εμπειρίες!

zodia-taro-45

Η ιδιοσυγκρασία σας είναι αντιδραστική προς τους γενικούς κανόνες, γι’ αυτό φροντίστε να κρατάτε για τον εαυτό σας τα προσωπικά σας θέματα. Η Νέα Σελήνη στις 16 Ιανουαρίου θα σας δελεάσει να ενδώσετε σε κάθε έντονη σαγήνη, επιστρατεύοντας τη δημιουργική σας σκέψη για ερωτικά σενάρια και καινοτόμες κινήσεις!

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Η φαντασία σας θα κορυφωθεί στις 31 του μήνα με την Έκλειψη Σελήνης, που θα χαμογελάτε και θα φλερτάρετε με κάθε ενδιαφέρον άτομο που θα βρεθεί στο δρόμο σας.

Ειδικά οι αδέσμευτοι Κριοί, να ξέρετε ότι αυτή η Έκλειψη έχει τη δυναμική να εντάξει στη ζωή σας ένα καινούργιο ταίρι, εξαιρετικά συμβατό στο σκεπτικό σας και άκρως ερωτικό! Θα προκύψουν αρκετές αλλαγές στην καθημερινότητά σας όπως την γνωρίζετε ως τώρα, αρκεί να μην γίνετε πιεστικοί προς κανέναν και τίποτα. Προτιμήστε να λειτουργήσετε με ευγένεια και συνέπεια, μην βιάζεστε και να ζυγίζετε διπλά την κάθε κίνησή σας – ειδικά αν κληθείτε να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Αυτό δεν σημαίνει να το παρακάνετε με τη λογική, γιατί έχουν και τα συναισθήματα τη δική τους ποιότητα!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65
Οι δεσμευμένοι Κριοί που έχουν περάσει κάποια σοβαρά προβλήματα στο οικιακό περιβάλλον, μέσα στον Ιανουάριο του 2018 θα καταφέρουν να τα χειριστούν και να τα επιλύσουν με ευκολία και ταχύτητα. Μάλιστα οι λύσεις δεν θα ωφελήσουν μόνο εσάς, αλλά θα αποδειχθούν αποδοτικές για το ευρύτερο καλό!

Τα άστρα σας προτρέπουν να ακούτε ουσιαστικά και με προσοχή όσα έχει να σας πει το ταίρι σας. Οι λέξεις θα έχουν μια ιδιαίτερη δυναμική αυτή την περίοδο, σε σημείο που θα συνειδητοποιήσετε ότι ενίοτε τα λόγια είναι πιο σημαντικά από τα έργα!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia