2018 zodia λεων Φεβρουαριος ερωτικες προβλεψεις

miniaies-zwdio-lewn

Η ρομαντική αρένα αναμένεται να εξελιχθεί με εξαιρετικό ενδιαφέρον και δυναμισμό για εσάς, αγαπητοί Λέοντες.

Ο Φεβρουάριος μπορεί να αποδειχθεί ένας σημαντικός μήνας για την προσωπική σας ζωή, αν είναι το ζητούμενό σας και παλέψετε γι’ αυτό!

 

Το συμπαντικό περιβάλλον θα είναι αίσιο και υποβοηθητικό για εσάς, όσο αφορά την εξισορρόπηση του κλίματος που θα επικρατεί μέσα στο σπιτικό σας. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αγνοήσετε τις παρεμβάσεις ατόμων του οικογενειακού σας κύκλου στη ζωή σας, αντιθέτως πρέπει να τις χειριστείτε αμέσως για να μην επιτρέψετε τέτοιες κινήσεις στο μέλλον!

zodia-taro-45

Είναι πιθανό να νιώσετε ότι δεν σας ακούν ή δεν γίνεστε όσο κατανοητοί θα θέλατε γύρω στις 3 Φεβρουαρίου, γι’ αυτό επιστρατεύστε την υπομονή σας μέχρι τις 6 του μήνα που η ατμόσφαιρα θα είναι πιο ευνοϊκή.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Όσοι Λέοντες είστε δεσμευμένοι, να αναμένετε ενδιαφέρουσες εξελίξεις μέσα από σημαντικές ειδήσεις. Ακόμα κι αν δεν αφορούν εσάς άμεσα, με κάποιο τρόπο θα έχουν επίδραση στο μέλλον σας. Να έχετε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που αγαπάτε και να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο σε όσα έχουν να σας πουν.

Ειδικά στις 21 Φεβρουαρίου, η αγάπη θα πλανάται παντού στον αέρα για εσάς και το ταίρι σας! Κλείστε τους υπολογιστές και τα τηλέφωνα, μην κανονίσετε έξοδο και περάστε χρόνο μόνοι οι δυο σας. Άλλη μία άκρως ερωτική όψη στις 25 του μήνα, θα σας φέρει πιο κοντά απ’ όσο θεωρούσατε εφικτό! Να ξέρετε ότι η περίοδος αυτή μπορεί να αμαυρωθεί μόνο από το δικό σας πείσμα και την απροθυμία σας να μετάσχετε στα θέματα της σχέσης και της οικογένειάς σας!

zodia-zwdia-88-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Οι αδέσμευτοι Λέοντες έχουν μπροστά τους έναν μήνα που ευνοεί τις περιπέτειες, ειδικά με τη συντροφιά των φιλικών σας ατόμων που εμπιστεύεστε. Αν και είναι βέβαιο ότι έχετε πάντα άποψη για τις ιδέες που προτείνονται, αυτή την εποχή δεν θα σας βλάψει να λειτουργήσετε πιο ανέμελα! Τα άστρα σας προτρέπουν να επιδιώξετε όσα θα σας χαρίσουν απόλαυση και ικανοποίηση, χωρίς να φτάσετε σε υπερβολές και σε ακραίες αποφάσεις.

Θα έχετε πολλά να δώσετε στον αισθηματικό τομέα – ειδικά τις πρώτες μέρες του μήνα, που ο επικοινωνιακός Ερμής θα σχηματίσει αρμονικές όψεις απέναντί σας! Θα έχετε την ευχέρεια να γοητεύετε με τα λόγια σας και να κερδίζετε τις εντυπώσεις, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο μέσω του γραπτού λόγου – σε μηνύματα ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η μερική ηλιακή έκλειψη στις 15 Φεβρουαρίου θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα κάποια καινούργια συναισθήματα που θα αναπτύσσετε για ένα ιδιαίτερο άτομο… μέσα στις πολλές καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε αυτή την περίοδο.

Τα άστρα σας συμβουλεύουν να είστε πολύ προσεκτικοί στην επιλογή καινούργιων φίλων αυτή την περίοδο, με πρωταρχικό σας ζητούμενο να είναι αξιοπρεπείς και ακέραιοι!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot