2018 ζωδια Μαρτιος ιχθυες μηνιαιες προβλεψεις

ixtheis-synastria

Η Αφροδίτη είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ουράνιους προστάτες του ζωδίου σας.

Επηρεάζεται επαρκώς από την τρέχουσα θέση της και συνεπώς επηρεάζει την περίοδο που έρχεται.

 

Ο Μάρτιος του 2018 θα είναι μια πολύ ευαίσθητη περίοδος, αλλά ταυτόχρονα αρκετά αντιφατική. Αυτό σημαίνει ότι θα βιώσετε κάθε είδους συναίσθημα, είτε θετικό είτε αρνητικό, με πολύ πιο έντονο τρόπο. Απ’ την άλλη πλευρά, δεν είναι κακό αυτό, ειδικότερα αν σκεφτείτε ότι ο μήνας αυτός θα φέρει αρκετή επιτυχία. Αλλά θα πρέπει να συνηθίσετε την κατάσταση των πραγμάτων (ειδικά για τους Ιχθύς που τους αρέσει να περνούν χρόνο σπίτι, θα πρέπει να μάθουν να προσαρμόζονται). Θα πρέπει να κάνετε πολλά πράγματα, ειδικά αν θέλετε να πετύχετε σημαντικά αποτελέσματα σε μικρό χρονικό διάστημα.

zodia-taro-45

Αυτή την εποχή μην δώσετε έμφαση στον τομέα της δουλειάς σας, τα προσωπικά θέματά σας θα απαιτήσουν πολύ περισσότερο χρόνο και θα βρεθούν στο επίκεντρο. Δεν είναι πολύ πιθανό να σας προκαλέσουν πολλά προβλήματα, ωστόσο, θα πρέπει να τα λάβετε υπόψιν σας για να σχεδιάσετε το πρόγραμμά σας. Αυτή η εποχή είναι ιδανική για να ξεκουραστείτε (οι οικογενειακές διακοπές θα είναι το καλύτερο είδος ξεκούρασης).

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Οι αδέσμευτοι Ιχθύες μπορούν να βελτιώσουν την ερωτική κατάστασή τους, ειδικά αν δρουν περισσότερο αυθόρμητα. Η τύχη είναι με το μέρος σας και αν προσπαθήσετε να την χρησιμοποιήσετε χωρίς να ασκήσετε μεγάλη πίεση και με διακριτικό τρόπο θα μπορέσετε να έχετε καλύτερα αποτελέσματα ακόμα κι από αυτά που ελπίζατε. Αλλά, λόγω της θέσης της Δήμητρας και της Σελήνης, θα πρέπει να προσέχετε τα αρνητικά συναισθήματά σας. Ο θυμός και η εχθρότητα μπορούν κυριολεκτικά να σας εξαντλήσουν και να επέμβουν ακόμα και στα πιο επιτυχημένα σχέδιά σας.

Ο Μάρτιος του 2018 θα αποδειχθεί ακόμα καλύτερος για τους τομείς της δουλειάς και των οικονομικών. Αλλά να είστε έτοιμοι να καταλάβετε ότι είναι απλώς ένα λαμπερό και πιασάρικο σκηνικό. Στην πραγματικότητα δεν θα υπάρξουν αλλαγές, παρά μόνο μικρές και ασήμαντες. Αλλά ακόμα κι αυτές οι μικρές αλλαγές μπορούν να γίνουν υπέρ σας αν πιέσετε λίγο.

ζωδια-88

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Για τους Ιχθύς με επιχειρηματικές δραστηριότητες, είναι καλύτερο να δράσετε με γρήγορο και πιεστικό τρόπο. Δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε όλα τα διαθέσιμα μέσα σας. Αντιθέτως, προσπαθήστε να είστε επιλεκτικοί. Δεν θα έχετε δραματικά οφέλη, αλλά μπορείτε να κάνετε την όλη κατάσταση καλύτερη για εσάς.

Για όσους δεν έχουν δικές τους επιχειρήσεις, είναι καλύτερο να παραμείνετε χαλαροί. Η κατάσταση θα σας βγει σε καλό μόνο αν είστε προετοιμασμένοι να μπείτε σε έναν απίστευτο ρυθμό εργασίας. Αλλά το χειρότερο που μπορείτε να κάνετε είναι να αγχωθείτε, να βρίσκετε μονίμως σε μια κατάσταση πίεσης. Αν το κάνετε αυτό, θα εξαντληθείτε γρήγορα και θα χάσετε το ενδιαφέρον για τα πάντα που συμβαίνουν στη ζωή σας.

Μην μετατραπείτε σε άχρηστους φανατικούς, ακολουθήστε τον παγκόσμιο χρυσό κανόνα και μόνο τότε θα πετύχετε. Και έχετε στο μυαλό σας, αν κάποιος προσπαθεί πολύ να σας αποτρέψει από το να κάνετε κάτι περιπετειώδες, ίσως είναι ένα προφανές σημάδι ότι πρέπει να κάνετε το αντίθετο.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera