2018 ζωδια Μια Γρηγορη Ματια

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Ζωδια Ωροσκοπιο 2018

Η αστρολογία προβλέπει ότι το 2018 θα είναι μια χρονιά με σπουδαίες και μεγάλες αλλαγές. Τρεις σημαντικοί πλανήτες θα αλλάξουν ζώδιο διαδοχικά, κάτι που θα αποτελέσει μεγάλη αλλαγή και στο αστρολογικό σκηνικό.

Πρόκειται για τον Κρόνο που θα μπει στον Αιγόκερω τον Δεκέμβριο του 2017, τον Χείρωνα που θα περάσει στον Κριό τον Απρίλιο του 2018 και τον Ουρανό που θα μπει στον Ταύρο τον Μάιο του 2018.

zodia-taro-45

 

Αυτοί οι τρεις καίριοι παίκτες θα βάλουν τα θεμέλια σε παγκόσμιο επίπεδο για ριζικές ανακατατάξεις που ήδη αρχίζουν να διαμορφώνονται, οι οποίες θα πάρουν την τελική μορφή τους το 2020.

Παράλληλα, το 2018 θα πραγματοποιηθούν πέντε εκλείψεις – αντί για τις τέσσερεις συνήθεις ετησίως – εκ των οποίων οι δύο θα είναι ολικές ηλιακές εκλείψεις ή τα γνωστά Ματωμένα Φεγγάρια. Η πρώτη από αυτές έρχεται στα τέλη του Ιανουαρίου στον Λέοντα, η δεύτερη θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του Ιουλίου στον Υδροχόο.

Επίσης τον Ιούλιο θα συντελεστεί στον Καρκίνο και η πέμπτη «ύπουλη» έκλειψη – η οποία αναμένεται να δώσει σε όλους μια γεύση από όσα έπονται, ενώ θα αποτελέσει και την έναρξη μιας τριετούς περιόδου αλλαγών ζωής για τα αντίθετα ζώδια Αιγόκερω και Καρκίνο!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Το λιθαράκι του σε όλο αυτό το μεταλλασσόμενο σκηνικό θα θέσει και κάθε πλανήτης που μπορεί να γυρίσει ανάδρομος, καθώς μέσα στο 2018 θα το κάνει! Ο Άρης θα κάνει αναστροφή στην πορεία του στο διάστημα άνοιξης – καλοκαιριού, η Αφροδίτη μέσα στο φθινόπωρο. Να σημειωθεί ότι αυτό δεν συμβαίνει κάθε χρόνο…

Ο Ερμής θα κινηθεί ανάδρομος τις περιόδους Μαρτίου – Απριλίου, Ιουλίου – Αυγούστου και Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου. Προσθέστε στις διαδρομές με την όπισθεν και όλους τους εξώτερους πλανήτες και θα πάρετε μια σχηματική εικόνα για τους κλυδωνισμούς που έπονται σε κάθε επίπεδο!

Αν έχετε αρχίσει να νιώθετε τρέμουλο στα γόνατά σας, ηρεμήστε… Ο Δίας της τύχης θα περάσει σχεδόν όλο το 2018 στον Σκορπιό, θέση που αναδεικνύει πολύ περισσότερο τη φύση του των αλλαγών και της ορμής! Μάλιστα με την αρωγή των σπουδαίων Πλούτωνα και Ποσειδώνα, ο Δίας θα σας τονώσει τόσο ώστε να πιάσετε τον ταύρο από τα κέρατα και να πράξετε τα καλύτερα σε κάθε πτυχή που σας απασχολεί!

Διαβαστε το Γρηγορο Ωροσκοπιο 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Στο μεταξύ, ο Κρόνος και ο Ουρανός θα είναι ακόμη εντός τροχιάς και σε ζώδια της Γης, συνεχίζοντας το καλό τους έργο να βοηθούν τους πάντες στην πραγματοποίηση αισθητών θετικών αλλαγών. Προς το τέλος της χρονιάς ο Δίας θα μετακινηθεί στον Τοξότη που είναι και η έδρα του, ανεβάζοντας περαιτέρω την αναλογία τύχης για τους εκπροσώπους όλων των ζωδίων!

Μετά την πρώτη γεύση επισκόπησης του πλανητικού σκηνικού για το 2018, καλό θα είναι να πάρετε μια ιδέα για το τι επιφυλάσσει το σύμπαν και για το κάθε ζώδιο από αστρολογικής πλευράς!

Κριός ωροσκοπιο 2018

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία επτά χρόνια έχετε ταρακουνηθεί αρκετά, εξαιτίας της διανομής του Ουρανού στο ζώδιό σας. Αγαπητοί Κριοί, πλησιάζει η στιγμή να αποχαιρετίσετε τα τρελά νάζια του και να αρχίσετε να υιοθετείτε μια πολύ πιο ώριμη συμπεριφορά! Ο Χείρων είναι αυτός που μέσα στο 2018 θα αναλάβει να σας διδάξει πολλά, τόσο για τον εαυτό σας και το χειρισμό της ζωής όσο και για τον τρόπο να γίνετε εσείς διδάσκαλοι άλλων.

Είναι καιρός να αποδεχθείτε την ηγετική ιδιοσυγκρασία σας και να σκεφτείτε πολύ σοβαρά την καριέρα και την πορεία που θέλετε να πάρουν όλες οι πτυχές της ζωής σας. Τα οικονομικά σας ενδέχεται να αντιμετωπίσουν λίγους κλυδωνισμούς, ωστόσο η επιρροή του Δία θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τις αναγκαίες ισορροπίες μέσα στο 2018. Να έχετε υπόψιν σας ότι την περίοδο μεταξύ άνοιξης και καλοκαιριού είναι πιθανό να χάσετε λίγη από τη δυναμική σας, εξαιτίας του Άρη που θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία.

taro-zodia-76

Ταύρος ωροσκοπιο 2018

Ο μεγάλος συμπαντικός αναμοχλευτής ο Ουρανός θα περάσει στο ζώδιό σας από τον Μάιο του 2018, γι’ αυτό ετοιμαστείτε για μια ριζική αναμόρφωση! Αγαπητοί Ταύροι, αν και δεν είστε λάτρεις των μεγάλων αλλαγών, μέσα στη νέα χρονιά θα βρεθείτε στο επίκεντρο των εξελίξεων – που θα φτάσουν από τις τάσεις της αγοράς και της μαγειρικής, μέχρι τις νέες τεχνολογίες ή τα συστήματα ασφαλείας!

Είναι η κατάλληλη στιγμή να πειραματιστείτε με όλα και να πιάσετε τους πάντες εξ απροόπτου. Εκμεταλλευτείτε τη ροή της τύχης άλλων και αξιοποιήστε τη χείρα βοήθειας που θα σας τείνουν. Το 2018 θα είναι η χρονιά που θα κάνετε ένα σημαντικό ταξίδι στο εξωτερικό, που θα εκδώσετε τη δουλειά σας ή θα επιστρέψετε στα θρανία, μια τάση που θα γίνεται πιο έντονη τα επόμενα λίγα χρόνια! Είναι πιθανό να σημειώσετε μια μικρή κάμψη στις δράσεις σας γύρω στο φθινόπωρο, εξαιτίας της Αφροδίτης που θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία.

Δίδυμοι ωροσκοπιο 2018

Ευχάριστες εξελίξεις σας περιμένουν μέσα στο 2018, αγαπητοί Δίδυμοι! Ο «κατσικοπόδαρος» Κρόνος που σας έχει παιδέψει τα τελευταία δύο με τρία χρόνια, θα βγει από τον τομέα της Φιλίας και θα σας δώσει επιτέλους το περιθώριο να πάρετε λίγες ανάσες! Αυτό θα το συνειδητοποιήσετε πιο έντονα προς το τέλος της χρονιάς, που ο Δίας θα δώσει μια επιπλέον χείρα βοηθείας σε όλων των ειδών τις σχέσεις.

Το πορτοφόλι σας θα είναι το επόμενο καίριο πεδίο μάχης για εσάς μέσα στο 2018, γι’ αυτό αρχίστε από νωρίς να κάνετε σοβαρές σκέψεις για τις οικονομικές σας κινήσεις με ανθρώπους και οργανισμούς. Ο Ουρανός θα δώσει μια μεγάλη ώθηση στη διαίσθησή σας, κάτι που πρέπει επίσης να αξιοποιήσετε. Η κοινωνική σας ζωή είναι ιδιαιτέρως ποικιλόμορφη τον τελευταίο καιρό… Αυτή είναι μόνο η προεργασία για την αύξηση του ενδιαφέροντος που θα βιώσετε, προς κάποιους ουσιαστικά πολύτιμους ανθρώπους που θα μπουν στη ζωή σας!

zodia-zvdia-22

Καρκίνος ωροσκοπιο 2018

Προσεγγίζετε μια περίοδο που θα συντελεστούν σημαντικές αλλαγές και θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις ζωής, καθώς οι εκλείψεις σύντομα θα κεντρίσουν το ζώδιό σας! Αγαπητοί Καρκίνοι, τα πράγματα θα μπουν στην πιο σοβαρή πορεία τους όσο αφορά τις σχέσεις σας. Άραγε θα προχωρήσετε σε έναν γάμο, θα τολμήσετε έναν συνεταιρισμό ή θα αποφασίσετε να χωρίσουν οι δρόμοι σας με κάποια συγκεκριμένα άτομα; Θα είναι συνετό από πλευράς σας να πάρετε όσο χρόνο χρειάζεστε για να το σκεφτείτε διεξοδικά!

Ο Δίας θα σας αγγίξει με το τυχερό του ραβδάκι στον τομέα της αγάπης – και των συνομωσιών! Ο Ουρανός από την πλευρά του, σας ετοιμάζει ήδη κάποιες συναρπαστικές καινούργιες γνωριμίες που θα διευρύνουν πολύ το πεδίο των επιλογών σας. Το 2018 προβλέπεται να είναι χρονιά σημαντικών αποφάσεων και για τα οικονομικά σας. Μπορείτε να χαμογελάσετε μετά από χρόνια επαγγελματικής αστάθειας και πίεσης, γιατί σύντομα θα αναλάβετε τον ρόλο του δάσκαλου ή του μέντορα για άλλους. Όσο η χρονιά θα κυλά, τόσο πιο πολύ θα βελτιώνονται όλα!

zwdia

Λέων ωροσκοπιο 2018

Αγαπητοί Λέοντες, προσδεθείτε και ετοιμαστείτε για μια τρελή πορεία ανακατατάξεων για τον εαυτό σας και τις σχέσεις σας! Οι εκλείψεις έχουν το ζώδιό σας στο επίκεντρο μέσα στο 2018. Ήδη από τον Ιανουάριο θα νιώσετε μια ολοκληρωτική προσωπική μεταμόρφωση, ενώ μέχρι να φτάσετε στα επόμενα γενέθλιά σας θα έχετε αλλάξει όλο το σκηνικό των σχέσεών σας!

Με την έξοδο του Κρόνου από τον τομέα σας της αγάπης, επιτέλους θα αρχίσετε να διασκεδάζετε περισσότερο και να απαλλάσσεστε από την πίεση και τους φόβους που περικύκλωναν την ερωτική σας ζωή. Τα εργασιακά σας θέματα θα αρχίσουν επίσης να σοβαρεύουν αισθητά, χάρη σε πολλές απρόβλεπτες εκπλήξεις. Έχει έρθει ο καιρός να πάρετε τις αποφάσεις σας όσο αφορά την καριέρα σας αλλά και να κάνετε πολλές σημαντικές αλλαγές στον τρόπο ζωής σας!

Διαβαστε το Γρηγορο Ωροσκοπιο 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia