2018 zodia παρθενος Φεβρουαριος ερωτικες προβλεψεις

Η ρομαντική αρένα θα είναι μια διαδρομή γαλήνης και ηρεμίας για όλους τους Παρθένους μέσα στον Φεβρουάριο του 2018.

Το μόνο στοιχείο που πρέπει να προσέξετε επί αυτού, είναι ότι πρόκειται για μια περιορισμένη περίοδο που δεν θα κρατήσει τόσο ώστε να σας γίνει συνήθεια!

 

Έχει σημασία τώρα να κατασταλάξετε στα ουσιαστικά θέλω σας για τη ζωή, όπως και να συνειδητοποιήσετε ότι δεν θα έχει αποτέλεσμα η πρακτική του «με κάθε κόστος». Πρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να ονειρευτεί και να φανταστείτε το μέλλον σας, χωρίς να σας κατακλύσουν και να σας καταβάλλουν τα συναισθήματα – αν και αυτή την περίοδο θα είναι σωστά για πολλά θέματα!

zodia-taro-45

Να διατηρήσετε την επαγρύπνησή σας σε υψηλά επίπεδα, γιατί η συγκέντρωση θα σας βοηθήσει να χειριστείτε γρήγορα και ξεκάθαρα κάθε κατάσταση πριν εξελιχθεί… Παράλληλα, θα σας επιτρέψει να αποσπάσετε την προσοχή σας από κάθε άτομο που θα θεωρήσετε σημαντικό!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Όσοι Παρθένοι είστε ήδη δεσμευμένοι, μέσα στον Φεβρουάριο θα πρέπει να εμπιστευτείτε περισσότερο τα συναισθήματά σας. Το σημείο που πρέπει να προσέξετε τώρα, είναι οι νέες γνωριμίες… Μην βιαστείτε να βάλετε στο σπίτι σας καινούργιους φίλους, δεν έχετε να αποδείξετε τίποτα σε κανέναν και θα είναι καλύτερο να είστε όσο πιο απλοί και φυσικοί γίνεται.

Αφήστε τον χρόνο να κάνει τη δική του δουλειά κι εσείς ασχοληθείτε με την ουσιαστική σκέψη της κάθε σας κίνησης. Κρατήστε τις δυνάμεις και την υπομονή σας για την πρέπουσα στιγμή, όπου θα δράσετε χωρίς να αφήσετε περιθώριο αμφιβολιών. Με αυτή την πρακτική, αποκλείεται να κάνετε λάθη την καίρια στιγμή – που ίσως κληθείτε να χειριστείτε μια δυσχερή κατάσταση με το ταίρι σας. Σε γενικές γραμμές, μέσα στον Φεβρουάριο δεν πρέπει να κάνετε υπερβολικές κινήσεις και θα είναι καλό να ακούτε τις απόψεις του έτερού σας ήμισυ. Χωρίς να είστε υποχρεωμένοι να τις υιοθετήσετε, κάντε μια ουσιαστική προσπάθεια να τις κατανοήσετε!

zwdia-tarw-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Οι αδέσμευτοι Παρθένοι ενδέχεται να έχετε κουραστεί να περιμένετε να έρθει στη ζωή σας το «σωστό» άτομο. Λοιπόν, η αναμονή σας δεν θα κρατήσει πολύ ακόμη! Στις 2 Φεβρουαρίου, ο κυβερνήτης σας ο Ερμής θα βρεθεί σε μια εξαιρετικά αίσια όψη που ωθεί τον παράγοντα της τύχης σε αυτό τον τομέα της ζωής σας. Το επικοινωνιακό σας χάρισμα θα είναι στο ζενίθ του και θα γίνει το μέσο σας για να προσεγγίσετε το ιδανικό άτομο την ιδανική στιγμή!

Παρακάμψτε κάποιες φάσεις έντασης μέχρι και τις 6 του μήνα, που η αγάπη θα πλανάται στον αέρα. Αυτή η αίσθηση θα κορυφωθεί στις 15 Φεβρουαρίου, που μια μερική ηλιακή έκλειψη θα ρίξει εντελώς καινούργιες ακτίδες φωτός σε όσα κρατάτε μέσα στην καρδιά σας! Είναι η στιγμή που θα αγγίξετε όσα αναζητάτε, για να προχωρήσετε σε μια σοβαρή και μακροχρόνια σχέση.

Μέχρι και τις 21 του μήνα θα επικρατεί η ρομαντική διάθεση, που θα σας στρώνει τον δρόμο να κάνετε τα σχέδιά σας για το μέλλον – άραγε είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα; Γύρω στις 25 Φεβρουαρίου θα είναι συνετό να δεχθείτε κάποιους συμβιβασμούς, γιατί είναι βέβαιο ότι δεν γίνεται να έχετε πάντα μόνο εσείς δίκιο… Χαμηλώστε λίγο τους τόνους σας μέχρι τις 27 του μήνα, που οι πλανητικές όψεις συμπράττουν για το καλό σας και φέρνουν νέες γνωριμίες στις αγκάλες σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75