2018 ζωδια Σκορπιος Ετήσιες Ερωτικες Προβλεψεις

2018 ζωδια Σκορπιός: Ερωτικό Ωροσκόπιο 2018

Οι έντονοι Σκορπιοί έχουν τον μυστικιστικό πλανήτη Ποσειδώνα να κυβερνά την ερωτική τους ζωή. Αυτό δείχνει ότι έχετε μια οπτική για τον ρομαντισμό που περιλαμβάνει τριαντάφυλλα και σοκολάτες και τα ραντεβού σας πρέπει να ταιριάζουν με την ψευδαίσθηση αυτή, αλλιώς θα τα απορρίψετε γρήγορα.

Το να βρείτε τον εραστή σας με φόρμες και αχτένιστα μαλλιά θα σας ξενερώσει. Δώστε βάση στην φροντίδα του εαυτού σας και του συντρόφου σας και να σέβεστε την ευαισθησία τους σχετικά με το ντύσιμο.

 

Ο Άρης διεγείρει τη ρομαντική ζωή σας από τις 19 Φεβρουαρίου έως τις 21 Μαρτίου και φέρνει θερμότητα και ενέργεια στην πεσμένη λίμπιντο. Τα πράγματα μπορεί να γίνουν καυτά, καθώς η ερωτική σας ζωή βιώνει την ισχυρή θερμότητα του Άρη. Αυτή την περίοδο είναι πιθανή μια εγκυμοσύνη, γι’ αυτό προσέξτε. Οι αδέσμευτοι θα έχουν πολλές πιθανότητες να βρουν τον έρωτα και αν είστε παντρεμένοι θα ανάψετε και πάλι τις φλόγες του πάθους.

zodia-taro-45

Η Νέα Σελήνη στις 17 Μαρτίου συμβαίνει στον τομέα της αγάπης σας και αυτό προμηνύει ότι είτε θα αρχίσετε μια νέα ερωτική σχέση είτε θα φέρετε ζωή σε ένα παλιό αδύναμο ειδύλλιο. Εάν έχετε παραμελήσει την ερωτική σας ζωή και ίσως έχετε αφήσει τα πράγματα να ξεφύγουν λίγο, αυτή η Νέα Σελήνη θα σας δώσει το χρόνο να φρεσκαριστείτε και να ξεκινήσει απ’ την αρχή. Η αγάπη χρειάζεται φροντίδα και αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να πείτε ευχαριστώ στον / στην σύντροφό σας για το γεγονός ότι υπάρχει στη ζωή σας.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Φέτος ο Ποσειδώνας είναι ακόμα στην ερωτική σας ζώνη και συνήθως φέρνει αόριστη αγάπη. Μπορεί να είχατε την ψευδαίσθηση μιας σχέσης, αλλά μόλις καταλαγιάσουν τα κύματα θα διαπιστώσετε ότι μπορεί να ήταν μόνο αντικατοπτρισμός. Το πέρασμα του Άρη από τη ζώνη της αγάπης σας θα είναι η στιγμή για να αρπάξετε την αγάπη που θέλετε. Αυτή η φλογερή ενέργεια θα εξουδετερώσει οποιαδήποτε σύγχυση και θα δείτε καθαρά.

2018 ζωδια Σκορπιός Σχέσεις

Όταν βλέπετε σοβαρά κάποιον, λειτουργείτε πρακτικά και εξετάζετε το παρελθόν τους, τα οικονομικά και τους προηγούμενους εραστές τους. Αν δεν σας αρέσει αυτό που θα δείτε, θα τερματίσετε τη σχέση. Πριν πέσει οποιαδήποτε πρόταση γάμου στο τραπέζι, θα έχετε κάνει την έρευνά σας και θα γνωρίζετε ακριβώς ποιοι είναι αυτοί που έχετε μπροστά σας. Δεν υπάρχουν εκπλήξεις για τους Σκορπιούς στο θέμα του γάμου. Αυτό λειτουργεί αμφίδρομα και σας αρέσει ένας σύντροφος που διατηρεί κάποιο μυστήριο.

Η Αφροδίτη περνάει από τον τομέα του γάμου και της δέσμευσής σας από την 1η Απριλίου έως τις 25 Απριλίου, αυτή η αρμονική ενέργεια είναι ένα ισχυρό μήνυμα για τους Σκορπιούς, καθώς η Αφροδίτη κυβερνά τη ζώνη του γάμου σας και είναι ιδιαίτερα ισχυρή εδώ. Για τους Σκορπιούς αυτή θα είναι η κατάλληλη περίοδος για να παντρευτούν. Αυτήν τη στιγμή, θα είναι πιθανώς ένα μεγαλειώδες γεγονός και ο ίδιος ο γάμος μπορεί να γίνει λίγο υπερβολικός.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Ο Μάιος θα είναι ένας πολύ γεμάτος μήνας για εσάς και για την ερωτική ζωή σας. Ο Ήλιος βρίσκεται στη ζώνη των ζευγαριών από τις 21 Απριλίου έως τις 22 Μαΐου. Αυτή την εποχή του χρόνου θα είστε ευχαριστημένοι με τον/ την σύντροφό σας. Μόνο το να είστε μαζί θα είναι αρκετό. Θα περνάτε καλά μαζί και θα απολαμβάνετε ο ένας την παρέα του άλλου. Η καρδιά σας θα είναι το σημαντικότερα για εσάς και θα ευχαριστιέστε τις ξεχωριστές στιγμές με τον/ την σύντροφό σας.

Η 15η Μαΐου φέρνει μια Νέα Σελήνη που θα είναι καλή για τις σχέσεις σας. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να αποφασίσετε να μπείτε σε σχέση και εάν είστε σε σοβαρή σχέση ή παντρεμένοι, μπορεί να βρείτε νέα πράγματα που σας ελκύουν στον άλλο. Οι δεσμοί μιας σχέσης μπορεί μερικές φορές να φθείρονται, αλλά θα ενισχυθούν αυτή τη στιγμή καθώς η Νέα Σελήνη παρέχει μια φάση επανεκκίνησης για τους Σκορπιούς.

Τον Μάιο οι στενές προσωπικές σας σχέσεις θα λάβουν ένα ταρακούνημα, καθώς ο πλανήτης του απροσδόκητου, Ουρανός, μπαίνει στη ζώνη του γάμου σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να αποφασίσετε να παντρευτείτε και, δυστυχώς, εάν είστε ήδη παντρεμένοι, μπορεί να σκεφτείτε το αντίθετο και να αποφασίσετε να χωρίσετε. Αυτή η ισχυρή ενέργεια θα τεθεί αμέσως σε ισχύ και αυτό θα συνεχιστεί για μερικά χρόνια και σίγουρα πρέπει να προετοιμαστείτε να εκπλαγείτε από το ταίρι σας.

ζωδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  που αφορουν τις αθεατες πλευρες  τους

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος

 σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Η ορμή του Ουρανού προς την ελευθερία είναι μια ισχυρή ενέργεια και δεν βοηθά ιδιαίτερα τις προσωπικές σχέσεις. Ο καλύτερος τρόπος για να χειριστείτε αυτή την παρόρμηση είναι να είστε πιο χαλαροί και να μην περιορίζετε ο ένας τον άλλο. Ακολουθήστε καθημερινά μόνοι σας τα ενδιαφέροντά σας και στη συνέχεια επιστρέψτε σπίτι το βράδυ για να πείτε τις ιστορίες σας. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να διατηρήσετε τη σχέση σας, φέρνοντας νέα ζωή στο συλλογικό από αυτήν που αποκτάται ανεξάρτητα.

2018 ζωδια Σκορπιός Χαμένη αγάπη

Μετά τον Μάιο, όταν ο Ουρανός μπει στον Ταύρο, θα πρέπει να προσέξετε τους σταθμούς του Ουρανού και φέτος αυτό θα συμβεί κατά το τρίτο τέταρτο του έτους, στις 7 Αυγούστου. Την εβδομάδα πριν και μετά από αυτή την ημερομηνία φροντίστε τις σχέσεις σας, καθώς μπορεί να πάρουν μια απροσδόκητη στροφή. Μπορεί να βρεθείτε σε μια νέα σχέση και ξαφνικά να πάρει μια άλλη κατεύθυνση από εκείνη που συμφωνήσατε στην αρχή, αλλά μέχρι τις 6 Νοεμβρίου τα πράγματα θα χαλαρώνουν λίγο, όταν ο Ουρανός απομακρυνθεί για άλλη μια φορά. Οι προκλήσεις των δεσμεύσεων θα δοκιμαστούν αργότερα το επόμενο έτος, καθώς αυτή η μοναδική ενέργεια θα επηρεάσει και πάλι τον γάμο σας και τον τομέα των σοβαρών σχέσεων.

zwdia-66

Θα κάνετε ένα διάλλειμα από τη διέγερση και το απροσδόκητο της σχέσης σας. Αυτό μπορεί να συμβεί επειδή ο ένας από εσάς να πρέπει να φύγει μακριά ή μπορεί να αποφασίσετε να μείνετε αλλού για μερικούς μήνες και έτσι ο γάμος σας αλλάζει ταχύτητα. Αυτή η μετατόπιση στο ρυθμό της ζωής θα συνεχίσει και αργότερα, καθώς ο Ουρανός θα κινηθεί και πάλι στην κανονική του πορεία το 2019.

Η ρομαντική πλευρά σας θα υποχωρήσει γύρω στις 18 Ιουνίου και 25 Νοεμβρίου, καθώς ο Ποσειδώνας σταματά και διστάζει. Αυτή τη στιγμή, θα νιώθετε άνετα με το ταίρι σας, καθώς ο έρωτας σας έχει φτάσει σε μια περίοδο αργών ρυθμών. Κάντε ότι μπορείτε για να είστε λιγότερο απασχολημένοι και να απολαύσετε τον χαλαρό ρυθμό της ζωής. Εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο, απολαύστε το μεταξύ σας, την ευτυχία και την ηρεμία σας.

Όπως και όλα τα υπόλοιπα ζώδια, αποφύγετε να παντρευτείτε όταν η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη από τις 5 Οκτωβρίου έως τις 16 Νοεμβρίου, καθώς αυτή η ενέργεια δεν θα είναι αρκετά καλή για να υποστηρίξει μια πολλά υποσχόμενη ένωση.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76