2018 ζωδια Σκορπιος Ετήσιες Προβλεψεις

zwdio-skorpios-romantika-mystika

2018 ζωδια Σκορπιός: Ωροσκόπιο 2018

Ο έρωτας είναι συναρπαστικός για όλους τους Σκορπιούς καθώς ο τρελός πλανήτης Ουρανός μπαίνει στον Οίκο του γάμου σας στις 15 Μαΐου. Αυτό θα φέρει ηλεκτρισμό και ρίγος σε κάθε σχέση. Θα δοκιμάσετε νέα πράγματα και θα γνωρίσετε νέους ανθρώπους μαζί. Μπορεί να μετατραπείτε σε παράξενο ζευγάρι και αυτό δεν σας πειράζει ιδιαίτερα.

Αυτό τον χρόνο δεν χρειάζεστε την έγκριση του άλλου για την επιλογή του / της συντρόφου σας.

 

Οι σχέσεις σας με τα αδέλφια σας θα γίνουν πολύ στενές, καθώς θα συμβεί ένας μετασχηματισμός σε αυτές. Ο πλανήτης Κρόνος φέρνει εγκυρότητα σ’ αυτούς τους ανθρώπους και μπορεί ο μεγαλύτερος από τα αδέλφια, είτε εσείς είτε αυτοί, να γίνει σχεδόν σαν σύμβουλος ή τουλάχιστον να γίνει κάποιος που θα αξίζει θαυμασμό.

zodia-taro-45

Η ερωτική ζωή σας θα συνεχίσει να είναι στοργική και να σας παρέχει ασφάλεια, και έτσι σας αρέσει αυτή τη στιγμή. Αυτό οφείλεται στον Ποσειδώνα που περνάει από τον τομέα των ραντεβού και του φλερτ. Αυτές οι σχέσεις που θα εξελιχθούν μπορεί να μην είναι σοβαρές, αλλά μάλλον θα εξελιχθούν αρκετές περιστασιακές σχέσεις μέσα σε όλο το χρόνο.

Το έτος ξεκινάει με την έντονη προσωπική σας ανάπτυξη και αυτό θα συνεχιστεί μέχρι τον Νοέμβριο. Μπορείτε να αξιοποιήσετε την τυχερή όψη του Δία και αυτό θα σας επηρεάσει προσωπικά και τα όποια προφίλ της ταυτότητάς σας. Μπορεί να είστε τυχεροί εάν αποφασίσετε να κινηθείτε μόνοι σας φέτος και ανεμπόδιστοι από τους υπόλοιπους. Η εσωτερική ανάπτυξη θα είναι μεγάλη για το μεγαλύτερο μέρος του έτους.

zodia-zvdia-22

Από τις 8 Νοεμβρίου, ο πλανήτης της επέκτασης μπαίνει στον τομέα των χρημάτων σας και σας φέρνει μεγάλα κέρδη. Οι οικονομικές βελτιώσεις θα συνεχιστούν για τους Σκορπιούς και το 2019. Είναι ένας χρόνος γιορτής και όχι λιμού για τα οικονομικά σας.

Για εκείνους τους Σκορπιούς που δουλεύουν για άλλους σε τυπικές δουλειές, μπορεί να οπισθοχωρήσετε στο φόντο, καθώς αυτή δεν είναι η χρονιά για να επιστήσετε την προσοχή στο έργο σας. Επικεντρωθείτε στις καθημερινές σας τελετουργίες και προσθέστε σε αυτές τον διαλογισμό ή την προσευχή αν νιώθετε ότι το έχετε ανάγκη. Κατά τη διάρκεια του 2018 δουλέψτε πάνω στον εσωτερικό σας εαυτό.

Για μικρό χρονικό διάστημα ένα από τα θέματα που θα σας απασχολήσουν θα είναι η θεραπεία των ασθενειών και η αποκατάσταση του αδύναμου σώματος, καθώς ο Χείρωνας μπαίνει στη ζώνη της υγείας σας στις 24 Απριλίου. Φροντίστε τον εαυτό σας και ενισχύστε τον με συμπληρώματα εάν αισθάνεστε ότι τα έχετε ανάγκη. Οποιεσδήποτε σωματικές αδυναμίες από το παρελθόν μπορεί να επαναφέρουν το άσχημο κεφάλι τους φέτος. Αν νιώσετε αδυναμία, μην την αγνοήσετε ή την υποτιμήσετε. Η υγεία σας χρειάζεται προσοχή φέτος. Όλα θα πάνε καλά αν φροντίζετε τον εαυτό σας σωστά.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

2018 ζωδια Σκορπιός Ειδικότερα:

Καθώς το έτος ξεκινά, από την πρώτη του μήνα έως τις 25 Ιανουαρίου, έρχεστε αντιμέτωποι με επιλογές ωριμότητας και πιθανόν θα υπάρξει μια στιγμή που θα αποφασίσετε αν θα ακολουθήσετε μια διαφορετική πορεία ζωής. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε αμέτρητες επιλογές ή δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά σας. Το να ξέρετε τι πρέπει να κάνετε πρώτα μπορεί να είναι το μοναδικό σας πρόβλημα.

Γύρω στις 21 Ιανουαρίου, δώστε προσοχή στο σπίτι σας και στον τόπο που ζείτε. Αν τα πράγματα γίνονται ακατάλληλα, κάντε την κίνησή σας και βρείτε ένα καλύτερο μέρος για να μείνετε. Εναλλακτικά, περάστε χρόνο διακοσμώντας τον χώρο που ζείτε για να αντικατοπτρίζει καλύτερα τον εαυτό σας. Πετάξτε τα άχρηστα πράγματα και βάλτε λίγη ζωή στο χώρο σας. Βάλτε πράγματα μέσα στους χώρους σας που να είναι πραγματικά εσείς και επιλέξτε τα χρώματα και την τέχνη που σας αρέσει.

Από τις 19 Φεβρουαρίου, μπορείτε να χαλαρώσετε από την πίεση και να απολαύσετε λίγο τη ζωή. Περάστε χρόνο με τα παιδιά σας. Βάλτε χρόνο στη ζωή σας για παιχνίδι και αυτό μπορεί να σημαίνει παιχνίδια για ενήλικες επίσης. Μια ερασιτεχνική ομάδα ηθοποιών μπορεί να είναι αυτό που έχετε ανάγκη και μπορεί να είναι μια διασκεδαστική διέξοδος αυτή τη στιγμή. Απλώς μην παίρνετε τη ζωή πολύ στα σοβαρά αυτή τη στιγμή.

ζωδια-88

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Η 21η Απριλίου επικεντρώνει την πλανητική ενέργεια στις επαφές και στις σοβαρές σχέσεις σας. Αυτή είναι η ιδανική περίοδος για να ξεκινήσετε μια σοβαρή σχέση και να αναζητήσετε έναν σύντροφο ζωής ή σύζυγο. Ο γάμος θα είναι στο μυαλό σας τώρα.

Τα χρέη σας μπορεί να σας απασχολήσουν γύρω στις 22 Μαΐου και είναι σημαντικό να είστε συνεπείς σε αυτά που έχετε δεσμευτεί να αποπληρώσετε. Μην γίνετε εγγυητές για άλλους ή παρέχετε ασφάλεια για το δάνειο κάποιου άλλου. Αυτή μπορεί να είναι μια ευαίσθητη περίοδος του χρόνου για τα οικονομικά σας. Πληρώστε με μετρητά όποτε μπορείτε και αποφύγετε την απόκτηση περισσότερων χρεών.

Στο ηλιοστάσιο κάντε ένα ταξίδι ή τουλάχιστον προγραμματίστε τις επόμενες διακοπές σας. Θα λαχταράτε να βρεθείτε σε μακρινά μέρη και μπορεί να αποφασίσετε να φύγετε για εκεί πάνω στη θέρμη της στιγμής. Αυτό δεν είναι του χαρακτήρα σας, αλλά η ενέργεια σας οδηγεί. Αν δεν μπορείτε να φύγετε, μιλήστε με άλλους που έχουν επισκεφτεί μέρη που είναι και στη δική σας λίστα και μοιραστείτε μαζί τους την απόλαυση των ταξιδιών τους.

ζωδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  που αφορουν τις αθεατες πλευρες  τους

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος

 σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Μόλις ο Ήλιος μεταβεί στον δημόσιο τομέα σας στις 23 Ιουλίου, μπορείτε να προβάλετε τον εαυτό σας και αυτά που σας χαρακτηρίζουν. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα καριέρα ή να ξεκινήσετε μια παράλληλη επιχείρηση. Εάν θέλετε να προωθήσετε τον εαυτό σας ή τις ικανότητές σας με κάποιο τρόπο, αυτή είναι η ιδανική στιγμή να ξεκινήσετε μια διαφημιστική εκστρατεία ή μια προωθητική δράση.

Θα έχετε τη διάθεση να ακολουθείτε ομάδες και συλλόγους τον Αύγουστο και να γνωρίζετε νέους ανθρώπους. Όχι απαραίτητα φιλικά, αλλά για να συζητάτε τα θέματα που σας ενδιαφέρουν. Τα ενδιαφέροντά σας μπορεί να είναι πολλά και θα υπάρχουν πολλές εκδηλώσεις και συναντήσεις κοντά σας που μπορεί να σας ελκύουν. Μην αφήσετε την πλήξη να γλιστρήσει μέσα στη ζωή σας αυτό τον μήνα.

Οι Σκορπιοί θα είναι τυχεροί από τις 5 Σεπτεμβρίου έως τις 17 Σεπτεμβρίου, καθώς ο μεγαλύτερος πλανήτης, Δίας, φέρνει τεράστια οφέλη στον κυβερνήτη σας, Πλούτωνα. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να αναπτυχθείτε και να ανθίσετε όπως ποτέ πριν, αλλά δεν θα κάνετε τίποτα από πίεση, καθώς οι ευκαιρίες θα παρουσιαστούν μπροστά σας και εξαρτάται από εσάς να επιλέξετε ποιες θα εκμεταλλευτείτε.

zwdia-fotia

Στο επίκεντρο από τις 23 Σεπτεμβρίου θα είναι η ξεκούραση και η επαναφόρτιση. Αυτή είναι η εποχή για να κοιμηθείτε πολύ και περάσετε άπλετο χρόνο σε περισυλλογή και στοχασμό για το πώς περνάει η ζωή σας. Τώρα δεν είστε στο στάδιο να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, καθώς αυτή η στιγμή θα έρθει σύντομα, αλλά πρώτα θα πρέπει να επαναξιολογήσετε και να επιστρέψετε στον πυρήνα σας. Γνωρίστε τον εαυτό σας και γίνετε αυτό το άτομο. Εάν κάνατε πράγματα που είναι έξω από τη φύση σας, σταματήστε αυτές τις συνήθειες τώρα. Οποιαδήποτε αυτοκαταστροφική συμπεριφορά μπορεί να περιοριστεί αυτό το μήνα με καλύτερα αποτελέσματα από οποιαδήποτε άλλη χρονική στιγμή του έτους.

Στις 23 Οκτωβρίου, το ηλιακό φως ζεσταίνει το ζώδιό σας και σας προσφέρει φωτεινότητα και δημιουργικότητα στη ζωή σας.

Η 23η Νοεμβρίου φέρνει σθένος στις αξίες σας και μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Δεν θα χρειαστεί να αγοράσετε πράγματα για να κατευνάσετε την αδύναμη αυτοπεποίθησή σας και θα είστε περισσότερο χαρούμενοι όταν αντισταθείτε στα έξοδα που γίνονται από επιπολαιότητα. Επενδύστε σε άλλα πράγματα, όπως με την ανάγνωση καλών βιβλίων και την ουσιαστική συζήτηση με έντονους ανθρώπους.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia