2018 zodia σκορπιος Φεβρουαριος ερωτικες προβλεψεις

miniaies-erwtikes-zwdio-skorpios

Η προσωπική ζωή των Σκορπιών θα διέπεται από ιδιαίτερα αντιφατικές καταστάσεις μέσα στον Φεβρουάριο.

Από τη μία πλευρά θα ξέρετε επακριβώς τι θέλετε και πώς να το κατακτήσετε, από την άλλη πλευρά θα ανακαλύπτετε συνεχώς νέα στοιχεία στην πορεία των διεκδικήσεών σας!

 

Η ατμόσφαιρα ενδέχεται να σας μπερδέψει αρκετά και να σας δημιουργήσει διλλήματα, κατά πόσο πρέπει να διαμορφώνετε τα σχέδιά σας ανάλογα με την περίσταση ή να προχωρήσετε μπροστά με το όποιο κόστος και αποτέλεσμα… Η μόνη συμβουλή που σας δίνουν τα άστρα για να αντεπεξέλθετε σε αυτό το ερώτημα, είναι να ακούσετε την καρδιά σας!

zodia-taro-45

Η Αφροδίτη – που συνήθως είναι περιοριστική ως προς το ζώδιό σας – στη διάρκεια του μήνα δεν θα είναι τόσο αρνητικά προσκείμενη απέναντί σας. Αυτό σημαίνει ότι τα συναισθήματά σας θα ανταποκρίνονται επαρκώς στην ρεαλιστική σας πραγματικότητα. Είναι πιθανό να νιώσετε λίγο πιο ευάλωτοι όσο αφορά τον έρωτα, σε σημείο να είστε πιο εξωστρεφείς από όσο είστε συνηθισμένοι!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί θα πρέπει να παραμείνετε στενά συνδεδεμένοι με τα άτομα που εμπιστεύεστε, γιατί αυτά θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τη δύναμη και το κίνητρό σας αυτή την περίοδο. Είναι σημαντικό να απομακρυνθείτε πλέον από την «βαβούρα» που επικρατεί συνήθως στη ζωή σας, προκειμένου να έχετε καθαρή σκέψη και διαυγείς στόχους. Ενώ ο μαγνητισμός σας θα είναι σε αρκετά υψηλά επίπεδα, θα είναι συνετό να προσέξετε τα λόγια σας γύρω στις 3 του μήνα για να μην παρεξηγηθούν οι προθέσεις σας. Ο σεξουαλισμός σας θα ανορθωθεί ξανά στη συνέχεια, όπου θα δείτε να σας προσεγγίζουν τα σωστά άτομα!

zodia-zwdia-88-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Για τους δεσμευμένους Σκορπιούς, ο Φεβρουάριος θα κυλήσει απρόσκοπτα και χωρίς μεγάλα προβλήματα. Να είστε προετοιμασμένοι για την εξέλιξη κάποιων σημαντικών σας θεμάτων, για τα οποία μπορείτε να στηριχτείτε στο υποσυνείδητό σας να σας κατευθύνει πώς να αντιδράσετε.

Γύρω στις 15 του μήνα, μια ευνοϊκή όψη σε συνδυασμό με μια μερική Ηλιακή Έκλειψη θα ανεβάσει τη θερμοκρασία σας! Αυτή η ισχυρή ενέργεια θα σας ωθήσει να αλλάξετε τις έως τώρα πρακτικές σας, όπου αφήνατε στο ταίρι σας τα ηνία για την πορεία της σχέσης σας. Θα μάθετε τώρα ότι η τακτική της σιωπής ή της συναίνεσης, έχει μεγαλύτερο αρνητικό αντίκτυπο απ’ όσο νομίζατε…

Γύρω στις 21 Φεβρουαρίου θα χάνεστε και πάλι ο ένας στα μάτια του άλλου και οι κινήσεις σας θα έχουν μόνο στόχο την κοινή σας ευτυχία. Η δύναμη και η τρυφερότητα που αποπνέει κάθε συνάντησή σας, θα είναι ικανή να βάλει φωτιά σε όλο το κτίριο! Έχει μεγάλη σημασία ο τρόπος που θα αντιμετωπίσετε κάθε συγκυρία που θα προκύψει, γιατί για κάποιο λόγο θα καταστείτε παράδειγμα προς μίμηση!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia