2018 zodia σκορπιος Ιανουαριος ερωτικες προβλεψεις

Η καινούργια χρονιά θα ανοίξει την αυλαία της με τους δικούς της ρυθμούς και όχι αυτούς που θέλετε εσείς να ακολουθήσει… Αυτό το στοιχείο για εσάς τους Σκορπιούς, δεν θα αποτελέσει πρόβλημα ούτε κάποια καινοτομία!

Το πιο πιθανό είναι να έχετε ήδη συνειδητοποιήσει σημαντικά στοιχεία για τον εαυτό σας και να έχετε καταλήξει σε καίρια και θεμελιώδη συμπεράσματα.

 

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τα ζητούμενά σας θα εξελιχθούν με τον δικό τους ρυθμό, με δεδομένο ότι απέχουν αρκετά ακόμη από την πραγμάτωσή τους. Γι’ αυτό το σύμπαν σας συμβουλεύει να μην προσπαθήσετε να κινηθείτε με βάση τον δικό σας σχεδιασμό.

Όσοι Σκορπιοί είστε ήδη δεσμευμένοι, θα πρέπει να επιστρατεύσετε τη σύνεση και τη συνέπεια σε κάθε δραστηριότητα με το ταίρι σας. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εντείνετε τις όποιες διαφωνίες προκύψουν μεταξύ σας. Τα περισσότερα προβλήματα αυτή την περίοδο θα προέλθουν από εξωγενείς παράγοντες, κάτι που θα πρέπει να αντιληφθείτε εγκαίρως και να το κάνετε κατανοητό στα μέλη του οικιακού σας περιβάλλοντος. Αν νιώσετε ελλειμματικοί στο χειρισμό των καταστάσεων που θα ανακύψουν, πρέπει να αναζητήσετε βοήθεια έξω από τον στενό σας κύκλο.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76
Η σαγήνη θα έχει την τιμητική της για εσάς την 1η Ιανουαρίου, με την Πανσέληνο να κεντρίζει τον τομέα των ερώτων σας και να αφυπνίζει όσες προκλητικές λέξεις και πράξεις μπορεί να είχατε καταπιέσει! Και επειδή τα λόγια δεν ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σας, θα επιστρατεύστε τα έργα… κάτι που σε συνδυασμό με την κτητική σας συμπεριφορά, θα σας κάνει να σφίξετε περαιτέρω τον κλοιό γύρω από το ταίρι σας.

Ίσως να είστε πολύ πιο ερωτευμένοι από όσο νομίζατε, όμως αυτή η πιθανή σταδιακή απώλεια του ελέγχου μπορεί να ταρακουνήσει την ψύχραιμη επιφάνειά σας! Θα είναι ο θυμός ή η λαγνεία που θα επικρατήσει έξαφνα στο προσκήνιο, όταν θα αρχίσει να ξυπνά ο Ουρανός από έναν μακροχρόνιο ύπνο; Μην ενδώσετε στο θυμό, προτιμήστε να ψιθυρίσετε λίγα καθησυχαστικά λόγια στο αυτί του έτερού σας ήμισυ.

zodia-zwdia-88-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Κάθε παρεξήγηση θα έχει τη δυναμική να επιλυθεί, με τη Νέα Σελήνη που θα αναδυθεί στις 16 Ιανουαρίου στον Αιγόκερω. Μάλιστα ο ρεαλισμός που διέπει το εν λόγω ζώδιο, θα σας επιτρέψει να συνειδητοποιήσετε και να καταλήξετε στο τι είναι γνήσιο και τι όχι, αν αυτό που ζείτε είναι αγάπη ή πόθος!

Φροντίστε να επιλέξετε τους συμμάχους σας με προσοχή, παρά το ευχάριστο κλίμα που θα επικρατεί στην κοινωνική σας ζωή. Να ξέρετε ότι ο αρνητισμός είναι πάντα παρών – και εξαρτάται από εσάς να αποβάλετε το δικό σας μερίδιο αρνητισμού για να μην φτάσετε κάποιες καταστάσεις σε αδιέξοδο!

Όσοι Σκορπιοί είστε αδέσμευτοι, μέσα στον Ιανουάριο του 2018 θα κληθείτε να κάνετε κάποιες σημαντικές επιλογές. Αυτές δεν θα αφορούν τόσο τα άλλα άτομα που θα προσεγγίσουν τη ζωή σας, όσο τα δικά σας συναισθήματα. Είναι δεδομένο ότι έχετε τη δυναμική να επηρεάσετε τη συναισθηματική τάση των άλλων ανθρώπων, γι’ αυτό φροντίστε να είστε ειλικρινείς και να αντιμετωπίζετε τους άλλους με ευθύτητα. Η ευθύνη των καταστάσεων θα βαραίνει τους δικούς σας ώμους, άρα εναπόκειται στο να διατηρήσετε την επαγρύπνηση και την ετοιμότητά σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia