2018 ζωδια Ταυρος Ετήσιες Προβλεψεις

2018 ζωδια Ταύρος: Ωροσκόπιο 2018

Η μεγάλη αλλαγή για τους Ταύρους φέτος θα γίνει στις 15 Μαΐου, όταν ο Ουρανός μπει στο ζώδιό σας για πρώτη φορά μετά από ογδόντα τέσσερα χρόνια και για πολλούς από εσάς, αυτή θα είναι η πρώτη φορά στη ζωή σας που θα βιώσετε την παρουσία του. Ο Ουρανός θα φέρει απροβλεψία, όπως ποτέ πριν. Θα βρεθείτε ξαφνικά να αμφισβητείτε και να βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι.

Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε αυτή την αναταραχή, είναι να χαλαρώσετε και να ακολουθήσετε τη ροή… αν και αυτό μπορεί να είναι πολύ δύσκολο για τους σταθερούς Ταύρους.

 

Η συνεχής αναζήτησή σας για γνώση και κατανόηση υποστηρίζεται από δύο πλανήτες, τον Πλούτωνα και τον Κρόνο, στον 9ο Οίκο σας. Παρόλο που βιώνετε τη δύναμη του Πλούτωνα εδώ και αρκετά χρόνια, το νέο μέλος είναι ο Κρόνος, που σας προσφέρει την ενέργειά του τώρα. Εάν θελήσατε ποτέ να επιστρέψετε στο πανεπιστήμιο για να ξεκινήσετε ή να συνεχίσετε τις σπουδές σας, τότε αυτό είναι το ιδανικό έτος για να το κάνετε.

zodia-taro-45

Οι φίλοι σας θα συνεχίσουν είτε να σας προσφέρουν έμπνευση είτε θα γίνουν αδιάφοροι, με τον μυστικιστή πλανήτη Ποσειδώνα στον 11ο Οίκο σας. Μπορεί να εξαπατηθείτε και να απομακρυνθείτε από το δρόμο σας από καλοπροαίρετους συνεργάτες σας. Θα πρέπει να αναρωτηθείτε αν αυτά τα πράγματα που σας προσφέρουν σας εξυπηρετούν πραγματικά. Εάν όχι, τότε αντισταθείτε τους.

Οι προσωπικές σχέσεις σας και οποιεσδήποτε επιχειρηματικές συνεργασίες μπορεί να πάρουν μια τυχερή στροφή για το μεγαλύτερο μέρος του έτους, και στη συνέχεια, στο τέλος του Νοέμβρη, ο Δίας θα επιστρέψει στο δικό του ζώδιο του Τοξότη.

zodia-zvdia-22

2018 ζωδια Ταύρος Ειδικότερα:

Το έτος ξεκινάει για τους Ταύρους με ένα ίχνος σχεδίου. Μπορεί να έχετε κάποιες ιδέες που να θέλετε να τις φέρετε στη ζωή φέτος. Είναι καλό να μην μιλήσετε γι’ αυτές πριν από την 21η Ιανουαρίου, μετά μπορείτε να τις παρουσιάσετε στους άλλους και να ανοιχτείτε. Δεν θα ενθουσιαστούν όλοι με αυτές, αλλά θα αρχίσουν να σας βλέπουν με διαφορετικό μάτι.

Θα περάσετε με φίλους τις ημέρες μετά τις 19 Φεβρουαρίου, και μπορείτε να κάνετε νέους φίλους εύκολα τώρα. Η σύνδεση με ομοϊδεάτες σας είναι ο στόχος για αυτό τον μήνα. Πηγαίνετε σε μέρη όπου συναθροίζονται άνθρωποι και ειδικά σε μέρη όπου μιλούν για πράγματα που πραγματικά σας ενδιαφέρουν και όχι γενικές συγκεντρώσεις. Βρείτε τη φυλή σας, εκείνους που μιλούν τη γλώσσα σας και αγαπούν αυτά που αγαπάτε.

Η Εαρινή Ισημερινή στις 21 Μαρτίου σηματοδοτεί μια εποχή χαλάρωσης για τους Ταύρους. Αυτός είναι ο ιδανικός μήνας για να ξεκουραστείτε και να ρίξετε τους ρυθμούς. Τώρα μπορείτε να αποσυρθείτε από τη ζωή για λίγο. Μην κάνετε πολλές εξόδους και σχεδιάζετε ή οργανώνετε μεγάλα πάρτι, καθώς πιθανότατα θα αποτύχουν.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Αντίθετα, ακολουθήστε την παγκόσμια ενέργεια και κάντε μια αγρανάπαυση, έτσι ώστε να μπορέσετε να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας και να αναζωογονήσετε τον εαυτό σας. Περάστε το χρόνο σας κάνοντας μασάζ ή άλλες θεραπευτικές συνεδρίες για να χαλαρώσετε το σώμα σας. Εάν θέλετε, μπορείτε να κάνετε μια είκοσι τετράωρη νηστεία ή να δοκιμάσετε μια αποτοξίνωση με αγγούρι για να βελτιώσετε τη σωματική υγεία σας.

Στις 24 Απριλίου, ο Χείρωνας μπαίνει στον δωδέκατο Οίκο σας και σας φέρνει λαχτάρα για κατανόηση και, ακόμα, μια βαθύτερη ματιά στον πνευματισμό και τις θεραπευτικές του δυνάμεις. Μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να βοηθήσετε τους άλλους και να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας ή να βοηθήσετε κάποιον με ειδικές ανάγκες.

Στις 15 Μαΐου, η Νέα Σελήνη είναι στο ζώδιό σας, και αυτό θα προσφέρει ένα νέο ξεκίνημα σε όλους τους Ταύρους. Αν αυτή είναι η ημέρα των γενεθλίων σας ή είναι την προηγούμενη ή την επόμενη, θα αποκομίζετε τα οφέλη για ολόκληρο το μήνα. Αυτό μπορεί να έχει τη μορφή μιας γενικότερα καλύτερης αίσθησης και μιας ελαφρύτερης προσέγγισης στη ζωή.

Από τις 22 Μαΐου, στο επίκεντρο θα έρθει ο οικονομικός τομέας σας, καθώς τα αστέρια θα φέρουν τα κέρδη σας στο φως. Μπορείτε να δείτε καθαρά τι αξίζετε και θα αισθανθείτε την επιθυμία να εκμεταλλευτείτε τις ευνοϊκές συνθήκες. Να είστε βέβαιοι ότι θα σας πληρωθείτε βάση της αξίας σας τώρα.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

 

Το καλοκαίρι, από τις 21 Ιουνίου, η ζωή σας θα έχει περισσότερο να κάνει με τους άλλους ανθρώπους που βρίσκονται στην περιοχή σας. Οι γείτονές σας, οι αδελφοί και οι αδελφές σας θέλουν την παρουσία σας στο χώρο τους. Το τοπικό σχολείο μπορεί να σας ζητήσει να το υποστηρίξετε και να κάνετε μια εμφάνιση. Αυτό μπορεί να έχει τη μορφή συμμετοχής σε μια εκδήλωση ή μιας άλλης συζήτησης που αφορά την κοινότητα και που ξεκίνησε από μια τοπική διασημότητα.

Οι τέσσερις εβδομάδες που ακολουθούν την 23η Ιουλίου, είναι η εποχή που μπορείτε να περάσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένειά σας και να διασκεδάσετε στο σπίτι σας. Σχεδιάστε μια επανένωση ή μια άλλη συνάντηση.

Μετά τις 24 Αυγούστου, κάντε ένα διάλειμμα ή διασκεδάστε με τα παιδιά σας ή άλλους νέους. Γιορτάστε τη ζωή και εκτιμήστε τη δημιουργικότητα που έχετε μέσα σας. Αν δεν εκφράζεστε συνήθως με το χρώμα ή τη μουσική, τότε δοκιμάστε κάτι νέο και καλλιτεχνικό αυτό το μήνα.

ζωδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  που αφορουν τις αθεατες πλευρες  τους

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος

 σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Στην Ισημερία, στις 23 Σεπτεμβρίου, θα έχετε μέρες γεμάτες με πολλές δραστηριότητες στο πρόγραμμά σας. Το να τρώτε υγιεινά και να κοιμάστε αρκετά, θα είναι πρόκληση αυτό το μήνα λόγω των πολλών ραντεβού σας. Αν είναι δυνατόν, ξεκινήστε τις μέρες σας με διαλογισμό ή γιόγκα και χαλαρώστε το μυαλό σας, έτσι ώστε να μπορέσει να διατηρηθεί το σώμα σας. Πάρτε καθαρό αέρα και περπατήστε για να αποβάλλετε την πίεση του μεγάλου φόρτου εργασίας σας.

Από τις 5 Οκτωβρίου έως τις 16 Νοεμβρίου η κυβερνήτης σας, Αφροδίτη, είναι ανάδρομη και αυτή είναι η εποχή του χρόνου που τα πράγματα θα επιβραδύνουν. Μην σχεδιάζετε διακοπές, ανακαίνιση στο σπίτι ή αγοράσετε νέο αυτοκίνητο. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε μια παύση και να εξετάσετε την επόμενη κίνησή σας. Ο έρωτας μπορεί να φέρει δυσκολίες τώρα, καθώς το ταίρι σας δεν θα νιώθει την αγάπη. Το άλλο δύσκολο σημείο μπορεί να είναι τα χρήματα, τα οποία δεν θα ρέουν εύκολα για τους Ταύρους τώρα. Θα πάρετε τα χρήματά σας, αλλά μετά τα μέσα Νοεμβρίου, όταν οι περιορισμοί θα έχουν αρθεί. Οι ενώσεις με το ταίρι σας μπορεί να σας εξουθενώνουν. Μπορεί να νιώθετε πνιγμένοι. Φροντίστε να μην κάνετε δηλώσεις και πάρετε οριστικές αποφάσεις που σχετίζονται με την ερωτική ζωή σας και τον γάμο σας και μην ανακοινώσετε έναν χωρισμό τώρα. Αφήστε αυτές τις μέρες να περάσουν και στη συνέχεια εξετάστε προσεκτικά τι συνέβη.

taro-zodia-76

Μετά τις 23 Νοεμβρίου χτίζεται ένταση πάνω σε δωρεές, είτε από εσάς είτε προς εσάς. Εξετάστε όλα τα αιτήματα για χρήματα και χρόνο, αλλά επιλέξτε προσεκτικά, καθώς αυτό που προσφέρετε στους άλλους τώρα μπορεί να γίνει κάτι τακτικό. Μπορεί εύκολα να δώσετε και λόγω αυτού να έχετε κι άλλες απαιτήσεις και αυτό μπορεί να μην είναι αυτό που πραγματικά θέλετε.

Την τελευταία εβδομάδα του Δεκεμβρίου η διάθεση αλλάζει και μπορείτε να περάσετε τις μέρες σας προγραμματίζοντας το μέλλον. Θα νιώσετε έμπνευση να κάνετε περισσότερα το επόμενο έτος και αυτή είναι η ιδανική στιγμή να εξετάσετε τη στρατηγική σας και να διευρύνετε τον κύκλο ή το όραμά σας για το 2019. Δεν υπάρχει βιασύνη για να αποφασίσετε, αλλά η διαδικασία της περισυλλογής θα είναι καλή για σας. Περάστε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με όλες τις επιλογές σας ανοικτές.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia