2018 zodia ταυρος Φεβρουαριος ερωτικες προβλεψεις

antras-tayros

Η ρομαντική αρένα διαβλέπεται αίσια και παραγωγική για όλους τους Ταύρους μέσα στον Φεβρουάριο του 2018.

Το πιο σημαντικό στοιχείο της, θα είναι οι νέες ανακαλύψεις που θα κάνετε – τόσο για τον εαυτό σας όσο και για όσα σας περιβάλλουν!

 

Αυτός ο μήνας έχει όλη τη δυναμική να αλλάξει τα υπάρχοντα δεδομένα της προσωπικής σας ζωής, τόσο για τους αδέσμευτους όσο και για τους δεσμευμένους εκπροσώπους του Ταύρου. Χωρίς να δίνεται κάποια εγγύηση ότι πάντα θα κάνετε τις σωστές επιλογές, δεν πρέπει καμία στιγμή να πάψετε να παλεύετε για την ευρύτερη εικόνα του μέλλοντός σας! Μην διστάσετε ακόμη και να κάνετε μεγάλα άλματα, αν εκείνη τη στιγμή θεωρήσετε ότι αυτό είναι το ζητούμενό σας. Μόνο έτσι θα αποκτήσετε σημαντικές εμπειρίες και θα δοκιμάσετε τον εαυτό σας υπό καινούργιες συνθήκες.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Οι ευνοϊκές αστρικές όψεις στις 2 Φεβρουαρίου θα «ξεκλειδώσουν» το επικοινωνιακό σας χάρισμα και θα μπορέσετε να μιλήσετε για όσα αποζητάτε στη ζωή. Κάποιες δυσχέρειες που ίσως ανακύψουν στις 3 του μήνα, θα ξεπεραστούν αν παραμείνετε ήρεμοι αλλά και πιστοί στις αξίες σας… Προτιμήστε να επιστρατεύσετε τη διπλωματία και να είστε λιγότερο απαιτητικοί. Γύρω στις 6 Φεβρουαρίου είναι πιθανό να βρεθείτε μπροστά σε ένα δίλημμα, για το αν θα έχει μέλλον ή όχι μια καινούργια γνωριμία.

Πάρτε την απόφασή σας με γνώμονα μόνο το συναίσθημά σας στο τώρα, γιατί η μερική ηλιακή έκλειψη στις 15 του μήνα θα διαλευκάνει κάθε ενδοιασμό σας. Ο έρωτας θα πλανάται στην ατμόσφαιρα στις 21 και ευνοείται κάθε ανάγκη για ερωτισμό, όμως να είστε προσεκτικοί γύρω στις 25 που τα άστρα θα είναι κάπως εχθρικά απέναντί σας. Η ισορροπία θα επανέλθει στις 27 Φεβρουαρίου, που θα έχετε κάθε ευκολία για να ανάψετε φλόγες που θα σας μείνουν αξέχαστες!

zodia-zwdia-88-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Αυτό που έχετε ανάγκη αυτή την περίοδο, είναι μια ώθηση αφύπνισης και όχι κάποιες απερίσκεπτες περιπέτειες – θέλετε μια ανανέωση των συναισθημάτων σας! Θα είναι ιδανικό για εσάς να φροντίσετε να περνάτε χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπάτε, ειδικά αν οργανώνετε κάποιες μικρές αποδράσεις στην ύπαιθρο όποτε έχετε τον χρόνο. Δοκιμάστε τις δυνάμεις και τις ικανότητές σας ακόμα και σε κάποια χειμερινά αθλήματα, έστω και ερασιτεχνικά. Αυτές θα είναι εξαιρετικές ευκαιρίες για να κάνετε καινούργιες γνωριμίες αλλά και να «φορτίσετε» τις μπαταρίες σας!

Όσοι Ταύροι είστε δεσμευμένοι, μέσα στον Φεβρουάριο θα είναι καλύτερα να περάσετε περισσότερο χρόνο με το ταίρι σας. Εσείς μπορείτε να αποφύγετε τις πολλές μετακινήσεις και να μένετε στο σπίτι για να απολαμβάνετε ο ένας τον άλλον! Η πιο σημαντική συμβουλή των άστρων για εσάς, είναι να μην διστάζετε πλέον να ανοίξετε τον εαυτό σας και την καρδιά σας στο έτερό σας ήμισυ. Αν την ακολουθήσετε, θα συνειδητοποιήσετε στην πορεία ότι αυτός ο μήνας είναι καίριος για τη ζωή σας και την ουσία της συντροφικότητας… Πάψτε να αναρωτιέστε και προχωρήστε, με αγάπη και δίψα για τις απολαύσεις της ζωής!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia