2018 zodia τοξοτης Ιανουαριος ερωτικες προβλεψεις

zodiac_sign___sagittarius_by_talirea-d4dxwwe

Η προσωπική σας ζωή και το ρομάντζο θα κυλήσει με ριζικά διαφορετικό τρόπο για εσάς μέσα στον Ιανουάριο του 2018! Αυτό σημαίνει ότι τίποτα δεν θα εξαρτηθεί από δυναμικές και συνιστώσες – οι Τοξότες καλείστε τώρα να βρείτε ένα ουσιώδες έναυσμα για να ξεκινήσετε από αυτό!

Το κίνητρο είναι αυτό που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο για εσάς, ειδικά αν είστε ήδη δεσμευμένοι. Αν έχετε φτάσει σε ένα τέλμα και δεν ξέρετε τι να κάνετε, πρέπει απλά να χαλαρώσετε και να πάρετε βαθιές ανάσες!

 

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Μόνο εσείς είστε ικανοί να χειριστείτε αυτή την κατάσταση… Γι’ αυτό αν πιεστείτε ή πανικοβληθείτε και δεν δώσετε περιθώριο στον εαυτό σας να αναπνεύσει, τελικά θα σπάσετε και θα επιφέρετε μόνο αρνητικά αποτελέσματα. Χρειάζεται μόνο να πάρετε χρόνο ηρεμίας για να σκεφτείτε, ώστε το ένστικτό σας να σας δείξει την πρέπουσα πορεία. Να ξέρετε ότι το κλίμα μέσα στο σπίτι θα είναι γαλήνιο σε γενικές γραμμές, χωρίς να προκύψουν προβλήματα που δεν θα μπορείτε να χειριστείτε.

Οι αδέσμευτοι Τοξότες θα βρουν αντικείμενο ενασχόλησης μέσα στον Ιανουάριο του 2018! Πέρα και πάνω από κάθε άλλη ανάγκη σας, η αλλαγή θα είναι αυτή που θα βρεθεί στην πρώτη θέση μέσα στον Ιανουάριο. Γι’ αυτό όσο κι αν είστε λάτρεις της τρυφερότητας και της θαλπωρής, δεν θα θυσιάσετε πλέον την ελευθερία σας για να τα έχετε… Για να πάρετε μια πιο σχηματική εικόνα της ατμόσφαιρας, να ξέρετε ότι θα σας έλκει κάθε ευκαιρία για περιπέτειες και εμπειρίες της μιας βραδιάς!

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Η Πανσέληνος την 1η μέρα του Ιανουαρίου θα αναδυθεί στον Καρκίνο και τον τομέα του σεξουαλισμού σας, στρέφοντάς σας σε σκανδαλώδεις συμπεριφορές και «απόκρυφες» κινήσεις… Δεν αποκλείεται αυτή να είναι μια ευκαιρία που θα αδράξετε, προκειμένου να δώσετε σε ένα ιδιαίτερο άτομο την αίσθηση ότι το έδαφος που πατά δεν είναι επισφαλές!

Σε ανάλογο κλίμα θα λειτουργήσετε και γύρω στις 16 Ιανουάριου, με την Νέα Σελήνη να σχηματίζεται στον Αιγόκερω. Η επιδέξια και εύγλωττη προσωπικότητά σας θα συνδυαστεί με την προσεγμένη σας εμφάνιση, για να προκαλέσετε το αντικείμενο του πόθου σας… Επειδή δεν είστε καθόλου ντροπαλοί και δεν θα αποζητάτε μια μακροχρόνια σχέση, αξιοποιήστε με σύνεση την τρυφερή σας ιδιοσυγκρασία!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Την τελευταία μέρα του μήνα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη Έκλειψη Σελήνης της χρονιάς, στον Λέοντα και τον 9ο Οίκο σας των Μεγάλων Ερώτων. Να ξέρετε ότι θα σας κατακλύσει ο πειρασμός να ακολουθήσετε μια εκκεντρική σκέψη ή παρόρμησή σας, στην οποία δεν θα μπορέσει κανείς να σας αντισταθεί υπό τις ισχυρές ακτίνες αυτού του φεγγαριού!

Η πιο σημαντική συμβουλή των άστρων για εσάς, είναι να μην παίρνετε τίποτα πολύ στα σοβαρά. Αυτή δεν είναι ιδανική περίοδος για να βρείτε το άλλο σας μισό, γι’ αυτό είναι η κατάλληλη να διασκεδάσετε από καρδιάς! Να θυμάστε ότι δεν έχετε να αποδείξετε τίποτα σε κανέναν, το πιο ουσιαστικό είναι να κατανοείτε εσείς αυτά που σκέφτεστε και πράττετε. Είναι βέβαιο ότι αυτά δεν είναι τόσο εύκολα όσα φαίνονται – ωστόσο αρκεί να είστε απλοί και να κοιτάτε τα πάντα από πτυχές που δεν συνηθίζατε ως τώρα. Ενόσω χαλαρώνετε, θα μαθαίνετε. Ενόσω ξεκουράζεστε, θα γίνεστε καλύτεροι. Αυτές είναι φυσικές διεργασίες – που απλώς έως τώρα δεν ήσασταν έτοιμοι για να τις κατανοήσετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66