2018 ζωδια Υδροχοος Ετήσιες Ερωτικες Προβλεψεις

ζωδια-αστρολογια-2

2018 ζωδια Υδροχόος: Ερωτικό Ωροσκόπιο 2018

Μπορεί να μιλάτε τόσο πολύ για τον έρωτα, που μπορείτε ακόμα και να πείσετε τον εαυτό σας να μην είναι πλέον ερωτευμένος. Όταν βγαίνετε σε ραντεβού, αφιερώστε χρόνο στο να ακούσετε τι έχει να σας πει ο άνθρωπος απέναντι σας και το ραντεβού σας θα διαρκέσει περισσότερο.

Προσέξτε την ανάδρομη περίοδο του Ερμή, καθώς εκείνη την εποχή τα ραντεβού θα είναι δυσκολότερα. Ωστόσο, βρείτε το θάρρος και μιλήστε στο αντικείμενο του θαυμασμού σας, γιατί η συζήτηση είναι το δυνατό σας σημείο.

 

Είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε κάποιον πολύ ξεχωριστό από τις 25 Απριλίου έως τις 20 Μαΐου και από τις 22 Μαΐου έως τις 21 Ιουνίου, καθώς αυτές οι μέρες είναι ευνοϊκές για τους Υδροχόους και συγκεκριμένα για τον έρωτα. Βγείτε έξω όσο ακόμα ο ήλιος λάμπει, και να είστε ανοιχτοί στις νέες γνωριμίες. Τα ραντεβού μπορεί να είναι μια πρόκληση, αλλά το να φέρετε το ραντεβού σας στην παρέα σας μπορεί να λειτουργήσει εξίσου καλά. Αν γνωρίσετε κάποιον μέσα σε μια παρέα, μπορείτε κάλλιστα να βγείτε οι δυο σας αργότερα αν το θελήσετε.

zodia-taro-45

Ο Ήλιος μπαίνει στον τομέα της νέας αγάπης και του έρωτα στις 22 Μαΐου και αναζωπυρώνει την ερωτική σας ζωή έως το θερινό ηλιοστάσιο στις 21 Ιουνίου. Πολύ σύντομα ακολουθεί και ο Ερμής, ο πλανήτης της αγάπης για εσάς, και οι δυο τους υποστηρίζουν την Αφροδίτη. Αυτοί οι τρεις πλανήτες που λειτουργούν ως ομάδα, δείχνουν την έντονη ενέργεια που θα κατακλύσει την ερωτική σας ζωή αυτή την περίοδο. Είναι πολύ πιθανό να πάρετε μεγάλη χαρά από την σχέση και να έχετε πολλά πράγματα να πείτε με το ταίρι σας. Αν είστε αδέσμευτοι, να είστε σε εγρήγορση για νέα ενδιαφέροντα και για ανθρώπους που γνωρίζετε κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Από τις 30 Μαΐου έως τις 13 Ιουνίου, ο πλανήτης που κυβερνά την ερωτική σας ζωή θα βρίσκεται στον ερωτικό τομέα σας. Αυτή η διέλευση ενισχύει την ερωτική σας ζωή για το δεύτερο τέταρτο του χρόνου και είναι η ιδανική στιγμή για να βρείτε τον έρωτα. Βρείτε μερικές ατάκες για να σπάσετε τον πάγο και να ξεκινήσετε συζήτηση. Οι νέοι άνθρωποι που γνωρίζετε θα ελκύονται από τις συζητήσεις, τα αστεία και το ενδιαφέρον σας για όλα όσα γίνονται στον κόσμο. Φροντίστε να ακούτε και τους άλλους, επίσης.

Η Νέα Σελήνη στις 13 Ιουνίου θα γίνει στην ερωτική ζώνη σας και θα σας παρέχει νέες ερωτικές προοπτικές. Αδράξτε αυτή την ευκαιρία για να ξεκινήσετε κάτι από την αρχή και αφήστε τον έρωτα να εξελιχθεί φυσικά μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Μπορείτε με αυτή την Νέα Σελήνη να μετατρέψετε μια διασκεδαστική φιλία σε ερωτική σχέση.

Μέχρις τις 8 Νοεμβρίου η ερωτική σας ζωή θα αναζωογονηθεί, καθώς μπαίνει και ο Δίας στην παρέα. Περιμένετε ρομαντικές αποδράσεις και περιπέτειες. Αυτή η όμορφη περίοδος θα διαρκέσει μέχρι το 2019 και θα είναι μια εποχή χαράς για όλους τους Υδροχόους που ψάχνουν την αγάπη. Αν είστε ήδη παντρεμένοι, αυτή η ενέργεια θα φέρει ενθουσιασμό και ευκαιρίες για να αναπτύξετε περισσότερο την αγάπη σας μέσα στον γάμο.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

2018 ζωδια Υδροχόος Σχέσεις

Η ειλικρίνεια είναι το Α και το Ω στις σχέσεις για τους Υδροχόους. Ακόμα και η άσχημη αλήθεια είναι καλύτερο να είναι γνωστή, παρά να κρύβεται μέσα σας και να σας τρώει. Είναι πιθανό να παντρευτείτε από έρωτα και το σωστό ταίρι για εσάς θα φέρει το φως στη ζωή σας. Ο Ήλιος κυβερνά την ζώνη του γάμου σας και αυτό δείχνει τη ζεστασιά που μπορείτε να έχετε όταν θα βρείτε τον σωστό άνθρωπο. Πιθανότατα το ταίρι σας θα είναι πιο εξωστρεφές από εσάς, αλλά δεν θα σας πειράζει, καθώς θα είστε ο άνεμος κάτω από τα φτερά του.

Η έκλειψη της Σελήνης στις 31 Ιανουαρίου θα σας βοηθήσει να ξαναρυθμίσετε τις σχέσεις σας. Οι γάμοι μπορεί να προκαλέσουν άγχος, αλλά έχετε την ευκαιρία να αναθερμάνετε όλα αυτά που σας έφεραν κοντά στην αρχή της σχέσης σας. Αυτή την εποχή και τους μήνες που την ακολουθούν βάλτε το ταίρι σας πάνω από τον εαυτό σας. Μην είστε πολύ απαιτητικοί, καθώς δεν θα σας βγει σε καλό. Τώρα είναι καιρός να εκτιμήσετε το ταίρι σας και αυτά που κάνει για εσάς. Μπορεί να εγκαταλείπουν τα όνειρά τους για να είναι μαζί σας και εσείς θα πρέπει να το αναγνωρίσετε αυτό και να μην τους παίρνετε ως κάτι δεδομένο.

taro-zodia-098

Από τις 23 Ιουλίου έως τις 24 Αυγούστου έρχεται στο επίκεντρο ο γάμος ή η σχέση σας. Περάστε χρόνο μαζί και δημιουργήστε έναν όμορφο δεσμό. Οι καρδιές σας θα χτυπούν πραγματικά σαν μία.

Στις 11 Αυγούστου, η ηλιακή έκλειψη θα συμβεί στον τομέα των σχέσεων σας και θα φέρει την ευκαιρία σε όλους τους Υδροχόους για μια νέα σχέση. Αυτή η ξεχωριστή ημέρα θα είναι η αρχή κάτι εξαιρετικού. Αυτό το άτομο που θα γνωρίσετε θα θέλει την προσοχή σας, θα την αξίζει και θα του την δώσετε με χαρά. Μην αφήσετε τους ανθρώπους που γνωρίζετε αυτή την περίοδο να σας προσπερνούν. Δώστε προσοχή και πολύ σύντομα θα ανακαλύψετε κάποιον που θα μοιραστεί τη ζωή σας. Αυτή η θετική ενέργεια θα διαρκέσει περίπου έξι μήνες και θα σας παρέχει δυνατότητες ως ζευγάρι.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

2018 ζωδια Υδροχόος Χαμένη Αγάπη

Κατά την διάρκεια των τριών εκλείψεων στις 15 Φεβρουαρίου, 13 Ιουλίου και 11 Αυγούστου, 2018 και τις ημέρες πριν και μετά τις ημερομηνίες αυτές, θα προκύψουν δύσκολες καμπές στις σχέσεις των Υδροχόων. Αυτές τις ημέρες ο Ήλιος κρύβεται από την Σελήνη και μοιάζει σαν να εξαφανίζεται για λίγο το φως μέσα στις σχέσεις σας. Αυτές οι στιγμές δεν θα διαρκέσουν για πολύ, ωστόσο μπορεί να σηματοδοτήσουν την αρχή μια τεταμένης περιόδου στον γάμο σας ή σε άλλες προσωπικές σχέσεις. Δεν μπορείτε να είστε συνέχεια ερωτευμένοι και υπάρχουν κάποιες μέρες που είναι καλύτερες από άλλες για τις σχέσεις. Δεχτείτε τις πιο χαλαρές ημέρες και μην σχεδιάζετε διήμερα και ρομαντικές εκδηλώσεις αυτή την περίοδο.

Αποφύγετε τις διαφωνίες ή τις δεσμεύσεις από τις 23 Μαρτίου έως τις 15 Απριλίου, από τις 26 Ιουλίου έως τις 19 Αυγούστου και από τις 17 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου, 2018. Αν χρειαστεί, αποφύγετε να υπογράψετε προγαμιαίο συμβόλαιο αυτές τις ημέρες. Στην ίδια γραμμή, αν ο γάμος σας διαλύεται, αποφύγετε να το επισημοποιήσετε αυτή την περίοδο με χαρτιά διαζυγίου. Περιμένετε αυτές τις δύσκολες εποχές να περάσουν. Μόλις περάσουν, οι σκέψεις σας θα είναι πιο ξεκάθαρες και θα μπορέσετε μέσα από διαπραγματεύσεις και συζήτηση να σώσετε την κατάσταση από το χείλος του γκρεμού.

Μην δεσμευτείτε, αρραβωνιαστείτε ή παντρευτείτε στις 5 Οκτωβρίου και στις 16 Νοεμβρίου, καθώς αυτές οι μέρες είναι οι πιο αδύναμες μέσα στο χρόνο για όλες τις σχέσεις.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22