2018 ζωδια Υδροχοος Ετήσιες Προβλεψεις

2018 ζωδια Υδροχόος: Ωροσκόπιο 2018

Ο πλανήτης σας, Ουρανός, αλλάζει ζώδια φέτος από τον Κριό στον Ταύρο και αυτό σημαίνει περισσότερες αλλαγές για όλους τους Υδροχόους. Από τον Απρίλιο του 2018 και μετά θα είναι η ιδανική στιγμή για να προχωρήσετε στη ζωή σας με πιο σταθερά βήματα και να επενδύσετε στα θεμέλιά της. Θα αλλάξετε πιθανότατα σπίτι και θα κάνετε μια νέα αρχή, αν αυτό είναι που επιθυμείτε.

Ο εκνευριστικός φόβος για το ότι δεν είστε αρκετά καλοί θα παραμείνει στο πίσω μέρος του μυαλού σας, αλλά φέτος ο πλανήτης Κρόνος θα φέρει κάποια μορφή στους φόβους σας και με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να δείτε ξεκάθαρα τον δισταγμό σας και να τον ξεπεράσετε. Θα μάθετε ότι δεν έχετε τίποτα να φοβάστε παρά τον ίδιο τον φόβο. Σε συνδυασμό με αυτό, ο πλανήτης των ονείρων, Ποσειδώνας, θα βρίσκεται στον τομέα που σχετίζεται με την αξία που δίνετε στον εαυτό σας, γεγονός που ενισχύει το θέμα της αβεβαιότητας.

 

Για όλους τους Υδροχόους, η παρουσία του Πλούτωνα στον 12ο Οίκο σας θα επισημοποιηθεί από την είσοδο του Κρόνου στον ίδιο Οίκο για κάποια χρόνια. Κατά την διάρκεια της επόμενης διετίας, μπορεί να δουλέψετε μυστικά και να χτίσετε κάτι που αξίζει. Αυτό μπορεί απλώς να σημαίνει ότι θα είστε λιγότερο διαθέσιμοι για τους άλλους ή μπορεί να σημαίνει ότι θα φτιάξετε κάτι μετά από έρευνα ή μετά από πολλή μελέτη βιβλίων, τέχνης ή άλλων τομέων που περιλαμβάνουν συλλογή πραγμάτων.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Ο Δίας έχει ακόμα δυνατή παρουσία στη ζώνη της σταδιοδρομίας σας και θα σας προσφέρει ατέλειωτες ευκαιρίες, αλλά θα πρέπει να προσέξετε και να εξετάσετε καλά τις επιλογές πριν αποφασίσετε ποιες από αυτές είναι κατάλληλες για εσάς. Μπορεί να είναι πολύ περισσότερες από αυτές που μπορείτε να διαχειριστείτε ταυτόχρονα, γι’ αυτό το κόλπο είναι να επιλέξετε σοφά.

Ο Δίας θα φέρει βαρύτητα στην κοινωνική ζωή σας από τις 28 Νοεμβρίου και η εποχή των Χριστουγέννων υπόσχεται πολλή διασκέδαση. Η κοινωνική ατζέντα σας θα είναι γεμάτη εκδηλώσεις, εγκαίνια και εξόδους. Απολαύστε τις ευκαιρίες που προσφέρονται στο τέλος του έτους και εκμεταλλευτείτε τες στο έπακρο.

Ο μακρινός πλανήτης, Χείρωνας, περνάει στη ζώνη της μάθησης για εσάς στις 24 Απριλίου. Αυτό μπορεί να εκδηλωθεί με εσάς να προσφέρετε τη γνώση σας στους άλλους ή μπορεί να σας ζητηθεί να δώσετε μια ομιλία ή να καθοδηγήσετε τους άλλους μέσα από τις γνώσεις και την εμπειρία σας. Αν το να δίνετε συμβουλές είναι κάτι που συνηθίζετε, αυτή η διέλευση θα σας βοηθήσει να το κάνετε για ένα πολύ ευρύτερο κοινό.

taro-zodia-76

2018 ζωδια Υδροχόος Ειδικότερα:

Στις 21 Ιανουαρίου, ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σας και φέρνει φως στη ζωή σας. Μπορείτε να σταθείτε στο ύψος σας και να είστε ο εαυτός σας. Αυτή πάντα είναι μια καλή εποχή για τους Υδροχόους και η ενέργεια αυτού του μήνα θα σας καθοδηγήσει μέσα στο χρόνο. Βγείτε έξω, ασχοληθείτε με αυτά που αγαπάτε και ζήστε τη ζωή στο έπακρο.

Η Ηλιακή έκλειψη στις 15 Φεβρουαρίου θα συμβεί στο ζώδιό σας. Αυτό φέρνει την ενέργεια της έκλειψης στο κατώφλι σας. Αν η έκλειψη συμβεί την προηγούμενη ή την επόμενη των γενεθλίων σας, θα σας επηρεάσει βαθύτατα. Αυτή η έκλειψη συμβαίνει στον βόρειο Δεσμό, γεγονός που δείχνει ότι θα επικεντρωθείτε στο μέλλον σας και στο μονοπάτι μπροστά σας. Όσοι γνωρίζετε αυτές τις τρεις μέρες θα έχουν αντίκτυπο στη ζωή σας. Δώστε προσοχή στις επαφές που μπορεί να εξελιχθούν σε όμορφες σχέσεις.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Μετά την τρίτη εβδομάδα του Μαρτίου, θα υπάρχει μεγάλη δραστηριότητα στην περιοχή σας ή γύρω από αυτή. Μπορεί να συμβούν σύντομα ταξίδια και καθήκοντα που θα καταναλώνουν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σας. Αυτός ο μήνας θα διακρίνεται από μικρές και ποικίλες εκδηλώσεις, και έτσι ένα διήμερο μακριά από το σπίτι μπορεί να σπάσει την μονοτονία.

Στις 16 Απριλίου, ο πλανήτης σας, Ουρανός, εμπλέκεται με τη Νέα Σελήνη στον τομέα της ομαδικής δραστηριότητας. Αυτό θα κάνει την κοινωνική σας ζωή ένα δραστήριο σημείο και μπορείτε να περιμένετε πολλές προσκλήσεις και συναντήσεις με νέους ανθρώπους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Οι Υδροχόοι πάντα έχουν πολλούς φίλους, αλλά για να λέμε την αλήθεια, στην πραγματικότητα οι περισσότεροι είναι απλώς γνωστοί.

Μετά τις 22 Μαΐου, όταν ο Ήλιος φωτίσει τη ζώνη της διασκέδασης σας, θα περάσετε πολλές στιγμές χαράς. Πηγαίνετε σε πάρτι, σε αθλητικές εκδηλώσεις και σε συναυλίες. Ακολουθήστε τα συναρπαστικά γεγονότα και μην ξεχνάτε επίσης τη χαρά που μπορούν να σας χαρίσουν τα παιδιά. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να ακολουθήσετε δημιουργικές αναζητήσεις και να κάνετε συναρπαστικά πράγματα.

zodia-zwdia-88-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Μετά τις 21 Ιουνίου οι ρυθμοί πέφτουν και μπορείτε να επικεντρωθείτε και πάλι στη δουλειά σας. Οι καθημερινές σας συνήθειες θα σας προσφέρουν χαρά και η δουλειά σας ικανοποίηση. Αν σκέφτεστε να αλλάξετε δουλειά, αυτή είναι η κατάλληλη εποχή. Μπορείτε αυτό το μήνα να ξεκινήσετε και μια δεύτερη, συμπληρωματική δουλειά.

Στις 27 Ιουλίου, η δεύτερη έκλειψη του έτους στο ζώδιο του Υδροχόου, φέρνει ακόμα περισσότερη εστιασμένη ενέργεια στο ζώδιό σας. Η ολική έκλειψη της Σελήνης είναι περισσότερο εσωστρεφής από την προηγούμενη έκλειψη του Φεβρουαρίου. Η διάθεση απαιτεί στοχασμό και θα έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματά σας καθώς η Σελήνη καλύπτεται από την σκιά της Γης. Αυτή η έκλειψη διαρκεί περισσότερη ώρα, αλλά οι επιδράσεις της θα επηρεάσουν τους Υδροχόους για ένα εξάμηνο περίπου. Αν τα γενέθλιά σας είναι την ίδια μέρα ή μια μέρα πριν ή μετά την έκλειψη, θα έχετε έξι μήνες μπροστά σας που θα σας στρέψουν προς τα μέσα σας. Άνθρωποι από το παρελθόν σας θα έρθουν και πάλι στο προσκήνιο την περίοδο της έκλειψης και θα προσπαθήσουν να σας επηρεάσουν και πάλι. Να είστε επιφυλακτικοί και διαλέξτε προσεκτικά αυτούς που θα αφήσετε να μπουν και να συμμετέχουν στη ζωή σας. Τους έχετε αφήσει στο παρελθόν και μπορεί να μην έχουν θέση στη μελλοντική σας ζωή.

zodia-astra-tarot

Κατά τις τέσσερις εβδομάδες από τις 21 Αυγούστου και μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου θα βιώσετε μια επιβράδυνση και θα νιώσετε το φρένο να πατιέται. Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να ξεκινήσετε νέα πράγματα, αλλά είναι ιδανική για να εδραιώσετε αυτά που έχετε ήδη πετύχει και να αναγνωρίσετε την πρόοδο που έχετε κάνει. Κάντε κράτει στα λιπαρά αυτή την περίοδο και αποθηκεύστε τη δύναμή σας. Θα ξέρετε τους τομείς που είστε δυνατοί και εκείνους που είστε αδύναμοι. Δεν χρειάζεται να είστε τα πάντα για τους άλλους, να είστε όμως το πρώτο και κύριο για τον εαυτό σας. Σχεδιάστε μια γραμμή τώρα και βαδίστε πέρα από αυτή πιο ελαφριοί.

Τον Νοέμβριο, ο πλανήτης σας επιστρέφει στο προηγούμενο ζώδιο και παραμένει εκεί για το υπόλοιπο του χρόνου. Αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να επανεξετάσετε τη ζωή σας και να κάνετε σχέδια για το νέο έτος. Αφιερώστε αυτή την περίοδο για να πείτε αντίο σε ανθρώπους και μέρη που δεν σας εξυπηρετούν πλέον. Ξέρετε μέσα σας τι είναι αυτό που πρέπει να γίνει.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia