2018 zodia υδροχοος Μαρτιος ερωτικες προβλεψεις

nea-selini-ydroxoos

Η προσωπική σας ζωή θα σας δώσει λίγο την αίσθηση ότι είστε ένα μικρό ψαράκι μέσα σε μια μεγάλη λίμνη μέσα στον Μάρτιο!

Αν και αυτή η αίσθηση θα είναι παροδική και θα σας κάνει κάπως αφηρημένους, δεν πρόκειται να σας επιφέρει δυσκολίες.

 

Το σημαντικό για την πορεία σας μέσα στο μήνα, είναι να ελέγχετε τον εαυτό σας όπου το απαιτεί η περίσταση αλλά να δράτε άμεσα όπου βλέπετε μια ευκαιρία! Να είστε ελαστικοί, γιατί η ευελιξία θα σας φανεί χρήσιμη ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Το πλανητικό περιβάλλον στις 4 Μαρτίου, θα σας ωθήσει να μοιραστείτε τις θαυμάσιες ιδέες σας με άλλα άτομα – του περιβάλλοντός σας αλλά και καινούργια που θα έλξετε κοντά σας!

zodia-taro-45

Οι αδέσμευτοι Υδροχόοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να επιδείξετε το βάθος της προσωπικότητάς σας. Είναι μια καλή περίοδος για να κάνετε τις επισκέψεις σας σε καλλιτεχνικά περιβάλλοντα, όπου θα συναντήσετε ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα. Τολμήστε να ανεβάσετε η θερμοκρασία στις 7 Μαρτίου, που ευνοείται το φλερτ ακόμα και με λίγη υπερβολή. Μια χροιά ρομάντζου στην πεζή καθημερινότητα ενδείκνυται και στις 22 του μήνα, που ο ομιλητικός Ερμής θα αλλάξει πορεία και θα γυρίσει ανάδρομος. Αντισταθείτε στην παρόρμησή σας να χωθείτε κάτω από τα σκεπάσματά σας, αναζητήστε όσα φέρνουν χαρά και γλύκα στη ζωή σας και το σύμπαν θα σας ανταμείψει για την καλή σας θέληση!

zwdia-fotia

Οι δεσμευμένοι Υδροχόοι καλείστε μέσα στον Μάρτιο να περάσετε όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Αυτό θα έχει μεγάλη σημασία, γιατί ίσως χρειαστεί να τους προστατεύσετε από απρόσμενες απειλές αλλά και να απαντήσετε σε ερωτήματα που θα αναδυθούν… Η 8η μέρα του μήνα θα έχει ενδιαφέρον, γιατί προσφέρεται για ανασκοπήσεις. Η αλλαγή πορείας του επεκτατικού Δία σε ανάδρομη εκείνη τη μέρα, ίσως σας δελεάσει να κάνετε μια αναδρομή στο παρελθόν. Φωτογραφίες και παλιά λευκώματα θα σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε πόσο έχετε εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου. Τώρα θα διαπιστώσετε ότι το ταίρι σας είναι το μεγαλύτερο δώρο της ζωής σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Σε γενικές γραμμές, αυτή η περίοδος είναι αίσια για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να κάνετε εξομολογήσεις. Ίσως να μην νιώθετε ότι οι στιγμές είναι κατάλληλες, όμως το σύμπαν σας διαβεβαιώνει ότι είναι ιδανικές. Το καλύτερο για εσάς θα είναι να διαμοιράσετε ισορροπημένα το χρόνο σας ανάμεσα στους ανθρώπους που αγαπάτε, τους φίλους σας και την επαγγελματική σας ζωή. Τα πάντα θα είναι αληθινά, τα πάντα θα είναι εφικτά – ειδικά αν ακολουθήσετε το εσωτερικό σας κίνητρο και ένστικτο, που θα είναι συνεχώς σε έξαρση μέσα στον Μάρτιο!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66