2018 ζωδια Ζυγος Ετήσιες Ερωτικες Προβλεψεις

miniaies-erwtikes-zwdio-zygos

2018 ζωδια Ζυγός: Ερωτικό Ωροσκόπιο 2018

Ως Ζυγοί, με τον πλανήτη της αγάπης, την Αφροδίτη, ως οδηγό του ζωδίου σας, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τον ιδιόμορφο Ουρανό όταν αναζητάτε έναν σύντροφο. Αυτός σας επιτρέπει να βγείτε με διάφορους τύπους ανθρώπων και έτσι μπορείτε να πάρετε μια ισορροπημένη απόφαση ή, τουλάχιστον, αυτό είναι που λέτε στον εαυτό σας.

Μπορεί να βγαίνετε με κάποιον για λίγο, αλλά μετά η αγάπη εξασθενεί και εσείς παραμένετε για πολύ περισσότερο. Μάθετε να βρίσκετε την αρμονία στα ερωτικά σας και να είστε ειλικρινείς το συντομότερο δυνατό.

 

Στις 15 Φεβρουαρίου η δυναμική Ηλιακή Έκλειψη στη ζώνη του ρομαντισμού σας ευνοεί μια νέα ερωτική σχέση. Αυτή μπορεί να είναι η αρχή ενός όμορφου έρωτα και θα απολαύσετε τα τρυφερά συναισθήματα που θα σας προκληθούν τώρα. Αυτή είναι η στιγμή για να βρείτε τον έρωτα. Οι άνθρωποι που γνωρίζετε και ερωτεύεστε τώρα θα είναι εκεί για τουλάχιστον έξι μήνες και αυτό θα σας δώσει το χρόνο να τους γνωρίσετε καλά. Εάν είστε παντρεμένοι, θα έχετε μια νέα αρχή ή θα δείτε τον/ την σύζυγό σας με μια νέα ματιά. Αυτό πιθανότατα θα είναι καλό για τη σχέση σας, καθώς η Έκλειψη υπόσχεται την έννοια μιας νέας αγάπης που πηγάζει από τα βάθη σας.

zodia-taro-45

Ο Άρης διεγείρει την ορμή σας να βρείτε σύντροφο από τα μέσα Μαΐου έως τα μέσα Αυγούστου και στη συνέχεια πάλι από τα μέσα Σεπτεμβρίου έως τα τέλη Οκτωβρίου και αυτό σημαίνει ότι θα έχετε μια ενεργή ερωτική ζωή και θα απολαύσετε τις επιλογές σας. Αυτή η δυναμική ενέργεια μπορεί να μετατρέψει έναν φίλο σε εραστή ή να κάνει φίλους τους εραστές σας επίσης. Είστε χαρούμενοι και γεμάτοι ζωή και οι άλλοι το βρίσκουν πολύ ελκυστικό αυτό. Τα ζωικά ένστικτά σας θα αποτελέσουν τον οδηγό σας για την προσέλκυση ενός συντρόφου.

ζωδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  που αφορουν τις αθεατες πλευρες  τους

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος

 σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Ο ασυνήθιστος Ουρανός κυβερνά τον τομέα του έρωτα για εσάς και αυτό μπορεί να προσφέρει πυροτεχνήματα και εκπλήξεις στην ερωτική ζωή σας. Εκμεταλλευτείτε την κάθε στιγμή για να αναζητήσετε την αγάπη, καθώς είναι μια πολύ ανθρώπινη ανάγκη να έχετε κάποιον να είστε μαζί και να τον αγαπάτε. Είναι πιθανό να επιλέξετε έναν σύντροφο που είναι διαφορετικός κατά κάποιο τρόπο από αυτό που οι άλλοι πιστεύουν ότι είναι καλή επιλογή για εσάς. Θα χρειαστείτε έναν άνθρωπο με ελεύθερη σκέψη και ιδιόμορφες γνώσεις, που να ξεχωρίζει μέσα στις ομάδες ή να είναι απλώς παράξενοι από μόνοι τους. Μην ψάχνετε για βαρετούς εραστές που μπορεί να έχει ο καθένας, αλλά επιλέξτε κάποιον που θα κρατήσει τον ενδιαφέρον σας για τα επόμενα είκοσι χρόνια.

2018 ζωδια Ζυγός Σχέσεις

Μπορεί να εκπλαγείτε από τον γάμο σας, καθώς δεν το περιμένατε ότι θα παντρευτείτε. Ο πλανήτης του γάμου για τους Ζυγούς είναι ο φλογερός Άρης και αυτή η ενέργεια δεν αστειεύεται. Θα βιαστείτε να παντρευτείτε και δεν θα παραμείνετε για καιρό σε μια απλή σχέση. Το πάθος που θα νιώθετε τη νύχτα του γάμου σας θα διαρκέσει για όλο τον καιρό που θα είστε μαζί.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Έχετε αντιμετωπίσει πολυετείς προκλήσεις στο γάμο σας, καθώς ο Ουρανός παραμένει στον τομέα της σχέσης σας εδώ και αρκετά χρόνια και τελικά τον Μάιο θα φύγει. Αυτό σημαίνει ότι ο απρόβλεπτος χαρακτήρας του γάμου σας ή της σχέσης σας θα ηρεμίσει, θα επιβραδυνθεί και μπορεί ακόμα και να κάνει τη σχέση κάπως βαρετή. Όλος ο εκνευρισμός των προηγούμενων ετών θα εξασθενίσει και θα μπορέσετε και πάλι να επιστρέψετε στο φυσιολογικό.

Η Αφροδίτη μπαίνει στον τομέα του γάμου σας από τις 7 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου και φέρνει αγάπη και όμορφα πράγματα στις σχέσεις σας. Θα είστε πολύ χαρούμενοι τώρα. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να παντρευτείτε, καθώς ο/η σύντροφός σας είναι πιο σημαντικός για εσάς απ’ ό,τι είναι ο εαυτός σας και αυτή είναι η επιθυμητή κατάσταση αρμονίας μέσα στις σχέσεις.

zodia-zwdia-88-1ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Ο Ήλιος φωτίζει τους τομείς της σχέσης σας από τις 21 Μαρτίου έως τις 21 Απριλίου φέτος, και συμπίπτει με την ισχυρή ενέργεια της Αφροδίτης που ήδη ανθίζει για σας. Απολαύστε το να είστε ερωτευμένοι και να είστε μέρος ενός συνόλου. Οι Ζυγοί πρέπει να βρουν ένα ταίρι και αυτή η εποχή του έτους θα σας βοηθήσει να βρείτε έναν/ μία σύντροφο που να σας αγαπάει όσο κι εσείς.

Μπορεί να θέλετε να ανακοινώσετε την αγάπη σας πολύ πριν το ταίρι σας να αισθάνεται άνετα με αυτό. Μπορεί να απωθηθούν κάπως από την επιθυμία σας για δέσμευση, αλλά αυτός είναι ο τρόπος για να ξεσκαρτάρετε τους ακατάλληλους από τη ζωή σας. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο για τους Ζυγούς για να ανακαλύψουν έναν καλό σύντροφο και η στρατηγική σας, αν και είναι λίγο πληθωρική, θα καθαρίσει το δρόμο για ένα καλύτερο άτομο για σας. Να είστε ο εαυτός σας κάθε στιγμή.

Η επικοινωνία σας μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα από τις 23 Μαρτίου έως τις 15 Απριλίου, καθώς ο Ερμής, ο πλανήτης της συζήτησης, φέρνει αναποδιές στη ζώνη της σχέσης σας. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε παρεξηγήσεις με το ταίρι σας. Πάρτε το χρόνο σας για να ξεκαθαρίσετε όλα τα πράγματα και τις σκέψεις που πρέπει να ειπωθούν σαφώς, αλλιώς μπορεί να υπάρξουν λάθη.

2018 ζωδια Ζυγός Χαμένη αγάπη

Οι δύσκολες στιγμές για εσάς στις σχέσεις σας θα συμβούν τις πρώτες δύο εβδομάδες του Αυγούστου, ακόμα και με την προηγούμενη θετική ενέργεια του Άρη. Αυτή μπορεί να είναι μια δύσκολη εποχή ερωτικά για τους Ζυγούς, καθώς ο πλανήτη της αγάπης σας σταματά να προχωράει προς τα εμπρός και αλλάζει κατεύθυνση. Αυτό μπορεί να αντανακλάται στα αισθήματά σας και είτε να αγαπάτε κάποιον τώρα είτε να μην τον αγαπάτε πλέον. Εξαρτάται, αλλά η αλλαγή θα σας χτυπήσει ξαφνικά και χωρίς καμία προειδοποίηση.

zodia-astra-tarot

Όταν ο Άρης θα είναι ανάδρομος ,από τις 26 Ιουνίου έως τις 27 Αυγούστου, η σχέση σας μπορεί να κινείται με βραδύτερους ρυθμούς, αλλά θα εξακολουθεί να είναι ενεργή. Αυτό θα σας δώσει χρόνο να αναπνεύσετε και να χαλαρώσετε μαζί περισσότερο. Η συνεχώς πιεστική ενέργεια του Άρη στις σχέσεις μπορεί να είναι εξαντλητική και αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε ένα διάλειμμα. Πηγαίνετε μαζί για διακοπές ή σε εκδρομές, αλλά περάστε το χρόνο σας σε λιγότερο απαιτητικές αναζητήσεις. Σκεφτείτε την αυτή ως μια στιγμή χαλάρωσης στον γάμο σας. Διατηρήστε την αγάπη, αλλά αφαιρέστε την πίεση.

Για τους Ζυγούς γενικότερα, μην παντρευτείτε ποτέ όταν η Αφροδίτη είναι ανάδρομη, και φέτος αποφύγετε τους γάμους από τις 5 Οκτωβρίου έως τις 16 Νοεμβρίου. Είναι πάντα μια πρόκληση για την αγάπη όταν η Αφροδίτη είναι πιο σκοτεινή λόγω της κίνησής σας. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να επιβραδύνετε και να επανεκτιμήσετε την ερωτική ζωή σας. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για διακηρύξεις αιώνιας αγάπης, που, αν και δίνονται με ειλικρίνεια εκείνη την στιγμή, δεν θα διαρκέσουν. Αν κάποιος σας κάνει μια πρόταση γάμου, αποφύγετε να απαντήσετε μέχρι τις 16 Νοεμβρίου.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia