21/03 Αλλαγή ζωδιακού Κύκλου-Προσεχώς…Συνοικέσια

21/03 Αλλαγή ζωδιακού Κύκλου-Προσεχώς…Συνοικέσια

Στις 21 Μαρτίου κλείνει ο ζωδιακός κύκλος και ανοίγει ένας καινούργιος με τον ασταμάτητο Κριό, να ξεσηκώσει το αίσθημα το έρωτα σε όλα τα ζώδια. Σε αυτό βοηθάει και η ανάδρομη Αφροδίτη που θα φωτίσει και τις υποθέσεις του παρελθόντος.

Πιο αναλυτικά:

 

Για τους Ταύρους και τους αδελφούς τους Ζυγούς, υπάρχουν πολλά ζητήματα, που από το τρίτο δεκαήμερο του Μαρτίου και μετά θα ανακύψουν. Ιστορίες ερωτικού περιεχομένου, θα βγουν στην επιφάνεια και θα ζητήσουν πια μόνιμες και σοβαρές λύσεις. Το χρήμα θα παίξει σημαντικό ρόλο σε όλο αυτό.
Ερωτικές επιτυχίες: 95 %

zodia-taro-45

Οι Κριοί και οι σκληροπυρηνικοί Αιγόκεροι, είναι στο ζενίθ τους. Αυτό είναι κάτι που θα το δείτε στο πρόσωπο του συντρόφου σας είναι πραγματική αγάπη αλλά και προσφορά, σε όλα αυτά που έχετε ζητήσει. Μόνοι και χωρισμένοι, θα έχουν γνωριμίες που θα τους ενθουσιάσουν.
Ερωτικές επιτυχίες: 94 %

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τα πολυαγαπημένα Διδυμάκια και οι απλησίαστοι Σκορπιοί, είναι και οι ευνοημένοι αυτής της αλλαγής, και κάτω από τις ευλογίες του Ερμή και της Αφροδίτης που δίνουν δώρα και συναισθηματικές εκπλήξεις, σε όλους αυτούς, που βιώνουν μια παρατεταμένη μοναξιά, αλλά και έναν σκληρό ερωτικό χωρισμό.
Ερωτικές επιτυχίες: 92 %

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Οι Καρκίνοι και οι μοναχικοί αυτήν την εποχή Ιχθείς, θα καταφέρουν να ανατρέψουν το κλίμα της εποχής υπέρ τους. Αυτοί που τον τελευταίο καιρό έχουν χωρίσει, είναι πιθανόν τις επόμενες εβδομάδες, να έχουν νέα από τον πρώην σύντροφο τους, που θα ανακοινώνει την διάθεση του για σμίξιμο και πάλι.
Ερωτικές επιτυχίες: 96 %

Τα καλά παιδιά οι Παρθένοι και οι αμαρτωλοί Υδροχόοι, είναι στο στόχαστρο του Άρη, που με τις όψεις του και μέχρι τα τέλη του Μαρτίου, επιθυμεί να τους φέρει σε μια ερωτική γαλήνη και ισορροπία. Πολλές οι επανασυνδέσεις που θα προκύψουν, αλλά και πολλοί νέοι έρωτες που θα χτιστούν, και θα οδηγήσουν σε μια μεγάλη αγάπη.
Ερωτικές επιτυχίες: 95 %

Οι Βασιλιάδες, ο υγιής εγωισμός τους και οι Τοξότες είναι ένα βήμα, πριν κάνουν το μεγάλο βήμα που με το όποιο κόστος θα δώσει λύσεις μέσα σε σχέσεις και γάμους. Ουδείς ανέχεται πια την μετριότητα. Τα συναισθήματα που έχουν υπόβαθρο, θα εξελιχθούν και οι σχέσεις που δεν αξίζουν, θα περάσουν μόνιμα στο παρελθόν.
Ερωτικές επιτυχίες: 96 %