21/04 Άρης στους Διδύμους. Έρωτας και Χρήμα πλησιάζουν!

013large

21/04 Άρης στους Διδύμους. Έρωτας και Χρήμα πλησιάζουν!

Ο αυταρχικός Άρης, στις 21 Απριλίου, περνάει στους άστατους Διδύμους, όπου και θα δώσει μια σωρεία αλλαγών και ανατροπών, σε όλους τους εκπροσώπους του αστρολογικού κύκλου. Θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 04/06.

Επιρροές σε όλα τα ζώδια:

 

Οι Κριοί που έχουν τον αρχηγό τους μέσα σε έναν παιχνιδιάρη οίκο, ίσως και να αισθανθούν πιο ανάλαφροι και με μια καλύτερη διάθεση, για να σβήσουν τα παλιά και να κάνουν μια καινούργια και πιο ποιοτική αρχή, με το άτομο που αγαπούν.
Προσοχή στις επικοινωνίες στις : 06 Μαΐου

zodia-taro-45

Μέσα στην ζωδιακή σας εποχή Ταύροι, συμβαίνουν πολλά… και θα συμβούν και άλλα τόσα ευχάριστα. Κάποιες παλιές σας ιστορίες θα έρθουν μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου, και θα σας ζητήσουν επανασύνδεση, υπό νέες συνθήκες.
Προσοχή στις επικοινωνίες στις : 29 Απριλίου

Εσείς τα αγαπημένα παιδιά όλων οι Δίδυμοι, έχετε τον Άρη πάνω σας. Πυρ και αέρας μόνο τρανταχτές αλλαγές μπορούν να σας φέρουν. Αυτό μεταφράζεται σε διάθεση για σμίξιμο και συμφιλίωση με το παρελθόν. Πολλά και τα θετικά στα εργασιακά σας.
Προσοχή στις επικοινωνίες στις : 10 Μαΐου

Τα Καρκινάκια που έχουν μείνει μόνα και καρτερούν κάποιον ακόμη από το παρελθόν, θα έχουν ειδήσεις μέχρι την πανσέληνο του Μαΐου. Αυτό είναι κάτι που στους ήδη εν σχέση, θα προβάλει την ανάγκη για περαιτέρω δεσμεύσεις.
Προσοχή στις επικοινωνίες στις : 19 Μαΐου

Εσείς οι θρονιασμένοι Λέοντες, έχετε ξεκινήσει εδώ και καιρό, μια ασταμάτητη γκρίνια προς το άνθρωπο σας, που δεν σας έχει δώσει το πρακτικό αποτέλεσμα που ζητάτε. Αλλάξτε το και βάλτε στο μεταξύ σας, την σωστή – ποιοτική επικοινωνία.
Προσοχή στις επικοινωνίες στις : 01 Ιουνίου

Εσείς θα πρέπει οι Παρθένοι να κάνετε ένα βήμα μπροστά, και να βάλετε τις καταστάσεις τις δύσκολες σε ιεραρχία, που βιώνετε μέσα στην αισθηματική σας ζωή. Το μπλα-μπλα δεν σας έχει βοηθήσει πουθενά. Μόνο σας καθυστερεί.
Προσοχή στις επικοινωνίες στις : 08 Μαΐου

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τα παιδιά της Αφροδίτης οι Ζυγοί, έχουν πολλά να κάνουν ειδικά μέσα στο μήνα του Μαΐου. Αυτό σημαίνει να ξεκαθαρίσουν την ερωτική τους ζωή, από το παρελθόν και τα λάθος – επικριτικά περιβάλλοντα. Ενεργοποιηθείτε λοιπόν από τώρα.
Προσοχή στις επικοινωνίες στις : 28 Απριλίου

Σκορπιοί, μην πάρετε αυτή την εποχή, ούτε βαθιά ανάσα, αν δεν το σκεφτείτε πρώτα 100 φορές… ειδικά τώρα που όλα είναι στον ουρανό ανάδρομα. Σκεφτείτε και πείτε μόνο… αυτό που ζητάτε και χωρίς καθυστερήσεις.
Προσοχή στις επικοινωνίες στις : 10 Μαΐου

Τοξότες, η κίνηση του Άρη μέσα στον αέρινο οίκο, των Διδύμων θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες για να μιλήσετε πιο ανοιχτά, με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Είτε αυτό είναι το παρόν ταίρι σας, είτε μια καινούργια γνωριμία που πολιορκείτε.
Προσοχή στις επικοινωνίες στις : 03 Ιουνίου

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκεροι εσείς με τον Πλούτωνα να σας δυσκολεύει με την ανάδρομη του κίνηση, το μόνο που καλείστε ένα κάνετε είναι να είσαστε πολύ προσεχτικοί, σε αυτά που λέτε –τάζετε και κάνετε με τα άτομα που, ανήκουν στο παρελθόν σας.
Προσοχή στις επικοινωνίες στις : 24 Μαΐου

Οι Υδροχόοι, που άμεσα επηρεάζονται από την κίνηση του Άρη στους Διδύμους, θα βρεθούν μπροστά σε δύσκολα ερωτικά διλήμματα που θα πρέπει μέσα στον Μάιο να λύσουν. Σίγουρα σκεφτείτε τι επιτάσσει η τετράγωνη λογική σας.
Προσοχή στις επικοινωνίες στις : 05 Μαΐου

Εσείς τα διπλά Ψαράκια, θα έχετε τις ευκαιρίες που τόσο καιρό ζητούσατε για να λύσετε τις μεγάλες σας διαφορές, μέσα σε σχέσεις – γάμους και εργασία. Έχετε το πάνω χέρι σε όλα, και οι καταστάσεις θα λήξουν υπέρ σας.
Προσοχή στις επικοινωνίες στις : 30 Μαΐου