21/04 Τα αστρολογικά φώτα στο ζώδιο του Ταύρου

miniaies-erwtikes-tayros

21/04 Τα αστρολογικά φώτα στο ζώδιο του Ταύρου

Στις 21 Απριλίου, ο Ήλιος αφήνει τον φλογερό Κριό και περνάει στον σταθερό και αυστηρό Ταύρο. 4 ενδιαφέρουσες εβδομάδες, που θα δώσουν τις ευκαιρίες σε όλον τον αστρολογικό κόσμο, για να φέρει τα όποια αποτελέσματα επιθυμεί, οικονομικά – αισθηματικά –οικογενειακά, πιο γρήγορα στην ολοκλήρωση τους.

Για όλο τον μήνα του Ταύρου:

 

Οι Κριοί, ίσως και τελικά να πάρουν μια ανάσα παραπάνω, τώρα που ο Ήλιος φεύγει από τον οίκο τους. Οι ρυθμοί θα πέσουν και εσείς θα πάρετε, πιο σταθερές αποφάσεις για όλα αυτά τα δύσκολα που συμβαίνουν μέσα στην σχέση σας. Αντιθέτως οι γείτονες σας οι Ταύροι, θα χρειαστεί να μαζέψουν όλη την ψυχική τους δύναμη, και να κάνουν τις ανακοινώσεις τους, εκεί σε αυτόν που πρέπει.

zodia-taro-45

Οι Δίδυμοι που έχουν σχέση και την βλέπουν κατά καιρούς να έχει πολλά πάνω και κάτω, θα πρέπει μέσα σε αυτόν τον μήνα, να βάλουν τα χρονικά τους όρια, και να πάρουν κάποιες πια πειστικές απαντήσεις, από το ταίρι τους. Σε μια δύσκολη επίσης θέση, βρίσκονται και οι Καρκίνοι, που με τις ανασφάλειες τους, δεν αφήνουν τον άνθρωπο τους, να δείξει τις αληθινές του προθέσεις.

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Οι Βασιλιάδες με τόσους ανάδρομους πλανήτες, να επηρεάζουν την ερωτική τους ζωή, θα πρέπει να κρατήσουν εν πρώτοις το στόμα τους κλειστό, και σε δεύτερο βαθμό να μην περιμένουν πολλά – πολλά, μέσα στον τρέχοντα μήνα. Σε όλα αυτά τα “πολλά” μπορούν να βασίζονται και οι Παρθένοι, που το σύμπαν θα τους αποδώσει σε όλη την εποχή του Ταύρου, αυτά που τους έχουν λείψει.

Για τους Ζυγούς, που έχουν ταξίδια και αλλαγές στον εργασιακό τους χώρο, το πιο πιθανόν είναι μέσα από αυτήν την θετική κινητικότητα, να γνωρίσουν και τον επόμενο μεγάλο έρωτα τους. Οι Σκορπιοί, στον αντίποδα, δεν έχουν τέτοιες δεσμευτικές βλέψεις τουλάχιστον για το παρόν. Χρειάζονται τον χρόνο τους.

Οι πύρινοι Τοξότες που έχουν χωρίσει αυτές τις τελευταίες εβδομάδες, τα πιο πιθανόν είναι μέσα στο 3ο δεκαήμερο του Απριλίου, να τα ξαναβρούν με το ταίρι τους, και μέσα από επικοινωνιακούς τρόπους. Κάπως έτσι και ακόμη καλύτερα θα κινηθούν και οι Αιγόκεροι, που έχουν πάρει την απόφαση, τους επόμενους μήνες, να κάνουν έναν γάμο – συγκατοίκηση ή κάτι, που θα τους δεσμεύσει πιο ουσιαστικά.

Η προσαρμοστικότητα των Υδροχόων, είναι και το κλειδί της ερωτικής τους επιτυχίας. Αυτό θα φέρει και πιο κοντά χρονικά, την εκδήλωση του ενδιαφέροντος, του ατόμου που τους ενδιαφέρει. Last but not least, τα Ψαράκια, που έχουν χάσει την επαφή με τον άνθρωπο τους, αλλά αυτό μέσα στο μήνα, θα αλλάξει προς το καλύτερο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις