21/05 – Ορθή πορεία Ερμή – Εκπλήξεις για όλους

astrologia-eksagwno-ari-ermi

21/05, Ορθή πορεία Ερμή – Εκπλήξεις για όλους

Στις 21 Μαίου ο Ερμής επιστρέφει ορθός και μέσα στον οίκο που κυβερνάει, του Διδύμους. Αυτό θα δώσει ένα παραπάνω πλεονέκτημα στα περισσότερα ζώδια και με απώτερο σκοπό, την λύση των παρεξηγήσεων σε όλα τα επίπεδα.

 

 

Πιο αναλυτικά:

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός – Λέων – Τοξότης
Ευνοημένοι περιόδου: 05 / 04, 15 / 08, 12 / 12
Έχετε δώσει όλη την δυναμική και τον χρόνο σας, για να φέρετε και πάλι σε μια ισορροπία εσάς, πρώτα κι μετά την προσωπική σας ζωή, που τις τελευταίες εβδομάδες, ταρακουνήθηκε αρκετά και λόγο Ερμή και λόγο Άρη. Οι προσπάθειες για συμφιλίωση, που θα γίνουν μέχρι τα τέλη του Μαίου και σε σχέσεις και σε συνεργασίες και σε οικογενειακό επίπεδο, θα έχουν ευτυχή κατάληξη. Λίγο πιο δύσκολα θα είναι τα πράματα, για όσους τσακώθηκαν και χώρισαν, μέσα στις μέρες του ανάδρομου Ερμή.

zodia-taro-45

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Ζώδια της Γης: Ταύρος – Παρθένος – Αιγόκερως
Ευνοημένοι περιόδου: 07 / 05, 19 / 09, 28 / 12
Ο Ήλιος από τους Διδύμους, μπορεί να σας φέρει λύσεις, που σε άλλες περιπτώσεις – εποχές, θα ακούγονταν αδύνατες να συμβούν. Συνεχίζετε να έχετε την εύνοια του Δία και αυτό δίνει την ισχυρή θέση για εξελίξεις, σε σχέσεις και καινούργιες γνωριμίες, που έχουν τις προδιαγραφές για κάτι ποιοτικό. Απόμακροι σύζυγοι και σύντροφοι, θα έχουν την διάθεση για συζήτηση και επανένωση.

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι – Ζυγός – Υδροχόος
Ευνοημένοι περιόδου: 10 / 06, 29 / 09, 05 / 02
Είστε κάτω από την αστρολογική εύνοια του Ήλιου και πολλών καλών όψεων των περισσοτέρων πλανητών. Η λάμψη και η αυτοπεποίθηση σας, είναι στα ύψη και το μόνο που απομένει είναι να ολοκληρώσετε τους στόχους, που έχετε θέσει στην προσωπική σας ζωή. Είτε χωρισμένοι, είτε σε εξαιρετική σχέση, όλα μέσα στον Ιούνιο θα πάρουν τον δρόμο προς την εξέλιξη.

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος – Σκορπιός – Ιχθείς
Ευνοημένοι περιόδου: 14 / 07, 06 / 11, 06 / 03
Αισθάνεστε ότι όλα είναι δύσκολα, πια και εσείς ότι αδυνατείτε να τα φέρετε σε μια ευθυγράμμιση με τα θέλω σας. Από την πανσέληνο του Μαίου στις 21-05, και μετά θα δείτε πολύ κόσμο να σας πλησιάζει και να θέλει να σας βοηθήσει, αλλά και να σας γνωρίσει πιο πολύ. Όλοι οι υδάτινοι είναι σε μια εποχή ανάκαμψης, και που σίγουρα αυτό θα οδηγήσει τα αγαπημένα ζευγάρια, σε ένα νέο επίπεδο αισθημάτων.