21/06 Ερμής στον Καρκίνο. Ευνοϊκός άνεμος στις σχέσεις!

zvdia-zwdia-zodia

21/06 Ερμής στον Καρκίνο. Ευνοϊκός άνεμος στις σχέσεις!

Στις 21/06 ο ασταμάτητος πλανήτης των επικοινωνιών, θα περάσει στον Καρκίνο και θα παραμείνει μέχρι και τις 06/07. Μια εποχή που θα δώσει πολλές αισθηματικές επικοινωνίες για αυτούς, που θέλουν να λύσουν διαφορές με τον άνθρωπο που τους ενδιαφέρει, ακόμη και αν αυτός ανήκει στο μακρινό τους παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα:

 

Για τους ατρόμητους Κριούς, τα πράματα είναι ιδιαίτερα καλά, μιας και τα άστρα για όλο το επόμενο διάστημα θα τους ανοίγουν τις πόρτες για να έρθουν, πιο κοντά στην καρδιά που αγαπούν. Το ξαφνικό χρήμα, θα παίξει και αυτό τον ρόλο του.
Σημαντική ημερομηνία: 10 Ιουλίου

zodia-taro-45

Οι Ταύροι, που έχουν ήδη την υποστήριξη της Αφροδίτης, θα καταφέρουν να αντιστρέψουν το άσχημο κλίμα μέσα σε σχέσεις και γάμους, και να περάσουν σε μια πιο ισορροπημένη αισθηματική κατάσταση, που θα τους οδεύσει σύντομα και σε μια πιο επίσημη δέσμευση.
Σημαντική ημερομηνία: 12 Ιουλίου

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Σίγουρα μια ανάσα μεγάλη θα πάρουν και οι Δίδυμοι, που επιτέλους ο Ήλιος, τους αφήνει σε πιο σκιώδεις σκέψεις έτσι ώστε, να δείτε πως θα καταφέρετε να κινηθείτε επικοινωνιακά, για να αναθερμάνετε τα συναισθήματα του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει.
Σημαντική ημερομηνία: 30 Ιουνίου

Εσείς οι Καρκίνοι, έχετε στην διάθεση σας 4 ολόκληρες εβδομάδες, για να ξεμπλέξετε το κουβάρι, της ερωτικής σας ζωής. Το άτομο που αγαπάτε, είναι πρόθυμο να κάνει την προσπάθεια μαζί σας, αλλά υπό καινούργιους όρους και προϋποθέσεις αυτή τη φορά.
Σημαντική ημερομηνία: 07 Ιουλίου

Οι Βασιλιάδες, που έχουν χωρίσει, θα πρέπει να είναι σε πιο χαλαρή διάθεση, καθώς, μέχρι ο Ήλιος να διασχίζει τον Καρκίνο, και εισέλθει στον οίκο σας, εσείς θα τα έχετε βρει σε όλα, με το άτομο που τώρα είναι απόμακρο από την καρδιά σας.
Σημαντική ημερομηνία: 18 Ιουλίου

Τα γήινα χαρακτηριστικά σας Παρθένοι, είναι και αυτά, που εμπνέουν εμπιστοσύνη και ασφάλεια, στον άνθρωπο σας. Είναι θέμα χρόνου, να περάσετε σε ένα πιο επίσημο και πιο μόνιμο στάτους, την αισθηματική σας σχέση. Τα οικονομικά σας θα σταθεροποιηθούν.
Σημαντική ημερομηνία: 02 Ιουλίου

Από την ώρα που θα αλλάξει το ζώδιο, όλοι οι Ζυγοί, θα έχουν ευχάριστες εκπλήξεις στην ερωτική τους καθημερινότητα. Παλιοί και σημαντικοί έρωτες θα ξεπροβάλουν και θα ζητήσουν ευκαιρίες, για διάλογο. Ο κυβερνήτης σας όλο τον υπόλοιπο Ιούνιο, θα σας υποστηρίζει.
Σημαντική ημερομηνία: 28 Ιουνίου

Μπορεί αυτή την στιγμή εσείς οι Σκορπιοί, να είσαστε κουρασμένοι, από τα άσχημα που έχουν συντελεστεί μέσα σον δεσμό σας, όμως αυτό αλλάζει άμεσα. Τα συντροφικά ταίρια, θα κάνουν την πρόταση τους επιτέλους για το κοινό σας μέλλον.
Σημαντική ημερομηνία: 15 Ιουλίου

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Με τον Δία και τον Κρόνο να κάνουν εξαιρετικές όψεις, πάνω στο ζώδιο σας Τοξότες, εσείς εύκολα θα καταφέρετε να φέρετε πιο κοντά σας, το άτομο που αγαπάτε. Ίσως αυτό να είναι και κάτι που θα το ενεργοποιήσει τελικά… η άλλη πλευρά, για καλή σας τύχη.
Σημαντική ημερομηνία: 06 Ιουλίου

Εσείς οι χωρισμένοι Αιγόκεροι, θα πρέπει να ετοιμαστείτε σωματικά και ψυχολογικά. Το άτομο που σας ενδιαφέρει, αλλά δεν είναι επί του παρόντος, δίπλα σας, πριν να φύγει ο Ιούνιος, θα σας έχει εμφανιστεί μαζί με καινούργιες προτάσεις – ενδιαφέρουσες.
Σημαντική ημερομηνία: 10 Ιουλίου

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Από την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν αρκετές εξελίξεις στους Υδροχόους. Αισθηματικά και οικονομικά, ανοίγουν μπροστά σας, και σας δίνουν, ευκαιρίες για να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις. Πολλά και τα ταξίδια που θα σας προτείνουν.
Σημαντική ημερομηνία: 17 Ιουλίου

Οι Ιχθείς, είναι και οι πιο ευνοημένοι των ημερών. Πολλές και οι εκπλήξεις, που θα υποδεχτείτε από το πρόσφατο παρελθόν σας. Είσαστε στο επίκεντρο για να επανασυνδεθείτε με κάποιον πρώην σας, ή και ακόμη για να σας εκφραστεί ένας νέος έρωτας – ερωτοφιλία.
Σημαντική ημερομηνία: 08 Ιουλίου

zwdia-zodia-astrologia-65