23/08 Ήλιος στην Παρθένο. Αισθηματική ισορροπία

krios-zvdia-astrology

23/08 Ήλιος στην Παρθένο. Αισθηματική ισορροπία

Στις 23 / 08 ο Ήλιος αφήνει την καλύτερη του θέση, μέσα στον ζωδιακό κύκλο, και περνάει στον οίκο της Παρθένου. Οι επόμενες 4 εβδομάδες, και κάτω από αυτόν τον ιδιαίτερο αστρολογικό ουρανό, θα δώσουν μια σειρά από ευχάριστες ανατροπές ….σε υποθέσεις οικονομικών και αισθηματικών.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Αφήστε Κριοί και Ιχθείς , την κλάψα και την θυματοποίηση και περάστε σε κάτι πιο πρακτικό. Το ταίρι σας… σας κρούει τον κώδωνα του χωρισμού. Αν δεν κάνετε κάτι περισσότερο … πιθανόν και να μείνετε μόνοι σας. Όχι πως σας πειράζει αυτό βέβαια… αλλά… προσπαθήστε έστω!

zodia-taro-45

Εσείς οι Ταύροι, το γεγονός ότι ο Ήλιος περνάει στην συγγένισσα Παρθένο, αλλά και οι τρίτοι του τριγώνου… οι Αιγόκεροι, δεν σημαίνει ότι θα στρωθούν και μπροστά σας, όλα και όλοι αυτοί που επιθυμείτε. Βάλτε και εσείς το χεράκι σας… και περιορίστε τον καυστικό σας λόγο.

Τα αγαπημένα παιδιά σε όλους… οι Δίδυμοι, θα έχουν πολλά καλά να περιμένουν, και ειδικά από κάποιους πρώην εραστές που τους απέρριψαν, που στο τώρα έρχονται με λευκή σημαία ανακωχής … και μια πιατέλα γλυκά … για να σας καλοπιάσουν.

Μια παραπάνω προσοχή χρειάζεται από τους Ζυγούς και τους Σκορπιούς, που έχουν κάνει τις πιο πολλές δημόσιες σχέσεις, αυτό το Καλοκαίρι. Κόσμος και κοσμάκης θα σας ψάξει, από τις αρχές του Φθινοπώρου. Οι ψυχολογικές σας μπαταρίες θα… ξαναφορτώσουν.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τώρα εσείς οι Παρθένοι, με τον Ήλιο πάνω από το κεφάλι σας, δεν χρειάζεται να κάνετε και πάρα πολλή μεγάλη προσπάθεια … για να ολοκληρώσετε τους στόχους σας. Ότι σας πισωπλάτησε, όποιος σας αρνήθηκε… σας έρχεται και ζητά την ματιά, την επικοινωνία … την αγάπη σας. Δώστε και σώστε!

Μια πιο ξεκάθαρη κουβέντα θα κάνουν οι Καρκίνοι με τον άνθρωπο τους, για το μέλλον. Ωστόσο, αν δείτε και αυτήν την φορά, ασυνεννοησία και δυσκολία στην απόφαση της άλλης πλευράς, πάρτε τα κουβαδάκια σας και πηγαίνετε αλλού. Μάλλον δεν θέλει…. όχι πως δεν μπορεί.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Μην χάνετε τον πολύτιμο χρόνο σας, και ειδικά στα καλύτερα του Καλοκαιριού, εσείς οι Υδροχόοι, με άτομα, που πολλάκις τους έχετε ανοίξει το πράσινο φως, αλλά δεν το αντιλαμβάνονται. Ανήκετε και εσείς όμως…. στα δύσκολα παιδιά! Δεν πειράζει… και έτσι ωραίοι είστε!

Βασιλιάδες και Τοξότες, μην λέτε πολλά… θα εκτεθείτε. Υπάρχει ένα παρασκήνιο γύρω σας ερωτικό, που θα σας αποκαλυφθεί από τις 25/08 και μετά. Μην κάνετε μακροβούτι στις προτάσεις που θα σας γίνουν. Παίξτε το και λίγο δύσκολοι… για να δείτε και την μεγαλύτερη προσπάθεια αυτών … που σας διεκδικούν!

zwdia