23/10 Εποχή Σκορπιού. Στον αστερισμό των Ερωτευμένων

23/10 Εποχή Σκορπιού. Στον αστερισμό των Ερωτευμένων

Ο Ήλιος πάει στον ερωτικό – δύσκολο – μυστικιστή Σκορπιό. Όλα στις αισθηματικές σχέσεις θα τροποποιηθούν, και θα αναδειχτούν μόνο τα συναισθήματα που έχουν βάθος και αλήθεια. Μετά τον Οκτώβριο, θα φανερωθούν στα περισσότερα ζώδια και πολλές ευχάριστες ειδήσεις, για τα επαγγελματικά – εργασιακά τους.

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας

 

Κριός: Σίγουρα ο Σκορπιός είναι ο ανταγωνιστής σας σε κάθε τομέα, μέσα στον ζωδιακό κύκλο. Όλος ο Νοέμβριος είναι ένας εξαιρετικός μήνας, όπου και θα γίνετε πόλος έλξης για αυτούς που έφυγαν αλλά θέλουν να επιστρέψουν, και να σας ζητήσουν ειλικρινά μια ακόμη ευκαιρία για επανασύνδεση. Σκεφτείτε, θυμηθείτε και απαντήστε στους δικούς σας χρόνους
Ερωτικό διάστημα : 25 – 30 Οκτωβρίου

zodia-taro-45

Ταύρος: Οτιδήποτε έχει σχέση με εκκρεμείς ερωτικές υποθέσεις, διαζύγια ξεχασμένα στο πέρασμα του χρόνου, περιουσιακά ζητήματα που δεν είχαν άκρη και τέλος, όλα βγαίνουν στο τώρα στην επιφάνεια και ζητούν από εσάς και τον αποδεδειγμένο δυναμισμό σας, προτάσεις και πρακτικές λύσεις. Παρελθόν και μέλλον θα μπλεχτούν από τις 29/10 και μετά.
Ερωτικό διάστημα : 2 -14 Νοεμβρίου

Δίδυμοι: Δεν είναι και η ιδανικότερη εποχή για νέα ξεκινήματα. Άλλωστε εκ ζωδίου έχετε όλα τα άλλα ζητήματα της ζωής σας σε μια εκκρεμότητα, και πρέπει άμεσα να επέμβετε. Μπορείτε να δώσετε μια ακόμη ευκαιρία σε μια παλαιότερη σας υπόθεση που σας έρχεται αρχές του Νοεμβρίου, μόνο και αν αυτό το άτομο έχει κάτι να σας πει διαφορετικό.
Ερωτικό διάστημα : 1 – 10 Νοεμβρίου

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Καρκίνος: Σίγουρα έχετε όλα τα υδάτινα ζώδια την εύνοια του Ήλιου από τον Σκορπιό, αλλά και 4 εβδομάδες που θα καθορίσουν αισθηματικές υποθέσεις αλλά και οικονομικές επιτυχίες. Το μεσαίο 10ημερο του Νοεμβρίου θα σπρώξει αυτούς που έχουν σοβαρή σχέση, σε περαιτέρω ξεκαθαρίσματα –προτάσεις για το άμεσο μέλλον, ίσως έναν γάμο – παιδί – συγκατοίκηση.
Ερωτικό διάστημα : 25-30 Οκτωβρίου

Λέων: Θα έχετε πολλές ευκαιρίες και ευκολίες μέσα στον μήνα του Σκορπιού, και από τις πρώτες ημέρες του. Άτομα που μέχρι τώρα σας έδιναν την ερωτοφιλία τους, τώρα θα σας δείξουν τα αληθινά συναισθήματα της καρδιάς τους. Σχέσεις που διαλύθηκαν εδώ και μήνες, θα επανέλθουν με την καλή διάθεση για επανασύνδεση και με σύντομες διαδικασίες.
Ερωτικό διάστημα : 3-12 Νοεμβρίου

Παρθένος: Οι φιλοδοξίες σας και σε κάθε τομέα, θα έχουν προσεχώς την απόλυτη επιτυχία. Όλα αυτά που χρειάζονταν να γίνουν, έχουν ήδη γίνει από την πλευρά σας, και το μόνο που μπορείτε να περιμένετε είναι να λάβετε τις απαντήσεις. Αισθήματα που ήταν παγωμένα, θα μπουν και πάλι στη διαδικασία για σμίξιμο, ίσως και κάτι παραπάνω αυτή τη φορά.
Ερωτικό διάστημα : 1-8 Νοεμβρίου

23/10 Εποχή Σκορπιού. Στον αστερισμό των Ερωτευμένων

Ζυγός: Το ότι φεύγει ο Ήλιος από πάνω σας, τελικά είναι καλό. Τώρα θα μπορέσετε να δείτε όλα τα πράγματα και τις σχετικές συμπεριφορές των ανθρώπων που είναι γύρω σας. Είσαστε σε ένα χρονικό και αισθηματικό μεταίχμιο, που όλα θα έρθουν όπως ακριβώς τα ζητάτε. Ερωτικές υποθέσεις ξεκαθαρίζουν, και τα τρίτα άτομα περνάνε οριστικά στο παρελθόν.
Ερωτικό διάστημα : 24 – 31 Οκτωβρίου

Σκορπιός: Είσαστε οι καλύτεροι. Μπορείτε να ζητήσετε ότι θέλετε, και το σύμπαν θα σας το δώσει. Ακόμη και εκείνη τη δύσκολη επανασύνδεση που πολεμάτε, θα την φέρετε και πάλι στα νερά σας. Οικονομικές επιτυχίες θα σας ανοίξουν τους δρόμους, για να κάνετε πολλά από τα όνειρα σας αλήθεια. Όσοι είναι μόνοι, θα βρουν τον έρωτα που ψάχνουν.
Ερωτικό διάστημα : 3 – 14 Νοεμβρίου

Τοξότης: Μην κάνετε αυτές τις ημέρες κάτι σοβαρό, που η Αφροδίτη είναι πάνω σας και ο Ήλιος δίπλα σας, γιατί δεν θα έχει το αποτέλεσμα το οποίο σκέφτεστε. Αυτό που είστε ευνοημένο για να πράξετε, έχει να κάνει με την περιπλοκότητα του παρελθόντος, που κατά καιρούς και με την άδεια σας επεμβαίνει στο παρόν σας και το μπλοκάρει. Αυτό δεν λέγεται όμως πρόοδος.
Ερωτικό διάστημα : 5 – 17 Νοεμβρίου

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Μπορείτε να οργανώσετε τα μεγαλεπήβολα σχέδια σας για τον ερχόμενο μήνα. Όλα μπορούν να γίνουν, αν εσείς κινηθείτε με πρόγραμμα και κάτω από αυτήν τη εξαιρετική αστρολογική περίοδο. Σχέσεις οι οποίες έχουν χάσει το δρόμο τους, θα έρθουν και πάλι στην κοινή πορεία ακόμη πιο θερμές. Μόνοι και χωρισμένοι, θα λάβουν λόγια έρωτα από καινούργιες γνωριμίες.
Ερωτικό διάστημα : 4 – 11 Νοεμβρίου

Υδροχόος: Όλα γίνονται για εσάς. Σχέσεις και συναισθήματα θα δώσουν την ευκαιρία για παραπάνω δεσμεύσεις και μέσα στον τρέχον έτος. Πολλές οι αποφάσεις για γάμο – οικογένεια – νέα σχέση – συγκατοίκηση, ακόμη και μετοίκηση ένεκα κάποιας μεγάλης αγάπης. Μέσα σε αυτή την καταπληκτική εποχή, θα ακούσετε και νέα για τα οικονομικά σας.
Ερωτικό διάστημα : 26-30 Οκτωβρίου

Ιχθείς: Έχετε και εσείς τις ευκαιρίες σας, για όλα αυτά που ζητάτε. Νέα άτομα μετά τις 28-10 θα σας πλησιάσουν θέλοντας, να σας γνωρίσουν περισσότερο και σε ερωτικό επίπεδο. Οι επιλογές σας πολλές. Οι ήδη σε σχέση, θα χρειαστεί να περιμένουν τις αποφάσεις του ανθρώπου τους, που απλά σκέφτεται αυτή την εποχή τις προτάσεις που του έχουν γίνει.
Ερωτικό διάστημα : 1-7 Νοεμβρίου

23/10 Εποχή Σκορπιού. Στον αστερισμό των Ερωτευμένων

tarw-wroskopio-4