23/11 Ήλιος στο Τοξότη, Περίοδος χάριτος

krios-zvdia-astrology

23/11 Ήλιος στο Τοξότη. Περίοδος χάριτος για όλους

Στις 23 Νοεμβρίου, ο Ήλιος, περνάει στον πύρινο Τοξότη, όπου και θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 23/12. Με ιδιαίτερη περίοδος που θα δώσει σειρά από ευκαιρίες αλλά και αποκαλύψεις σε όλον τον ζωδιακό κόσμο, που θα αναγκάσει τους πάντες, να γυρίσουν πια οικειοθελώς τον τροχό της ζωής τους, και να εξελιχθούν σε όλους τους τομείς.

Αναλυτικά:

 

Κριός: Αν εσείς που έχετε χωρίσει αυτό το χρονικό διάστημα, δεν κάνετε κάτι για να μειώσετε τις επικοινωνιακές αποστάσεις, από μόνο του κάτι να έρθει και να σας βοηθήσει….μάλλον όχι. Σίγουρα είστε από τα πιο σκληρά ζώδια και αντέχετε τις ερωτικές δυσκολίες, αλλά αυτήν την εποχή που ο Ήλιος, είναι στον συγγενική πύρινο Τοξότη, με λίγη προσπάθεια όλα θα τα καταφέρετε.
Τυχερό διάστημα: 01-11/12

zodia-taro-45

Ταύρος: Είσαστε με κομμένη την ανάσα και μια καρδιά …που αγωνιεί για τις εξελίξεις μέσα στην σχέση σας, που αυτήν την περίοδο. Από την δική σας την μεριά, έχετε πει, έχει κάνει όλα όσα πρέπει, άρα περιορίστε την δικαιολογημένη πίεση σας, και αναμείνατε πια για πρακτικές αποδείξεις. Κάποια χρήματα – νομική δικαίωση που περιμένετε, πλησιάζουν.
Τυχερό διάστημα: 29/11-05/12

Δίδυμοι: Εσείς είστε ανάμεσα σε πολλές και διαφορετικές επιλογές, αυτό το χρονικό διάστημα, αλλά δεν δείχνετε να είστε και αποφασισμένοι να ξεκαθαρίσετε κάτι άμεσα. Πιθανόν και τίποτα από όλα αυτά – αυτούς, να μην σας κάνουν να αισθανθείτε καλά. Με τον Κρόνο να φεύγει σιγά – σιγά, από απέναντι σας, σίγουρα θα βρείτε και πάλι την ισορροπία σας.
Τυχερό διάστημα: 30/11-12/12

zodia-zvdia-22

Καρκίνος: Με τόσα που έχετε να προλάβετε πριν να λήξει το έτος, το μόνο σίγουρο είναι ότι έχετε αφήσει λίγο στην άκρη την σχέση σας, και ίσως και κάποια παράπονα από τη μεριά του συντρόφου σας, να σας εκπλήξουν. Τουλάχιστον έστω και έτσι θα λάβετε και μια έμμεση επιβεβαίωση. Σχέσεις που έχουν ξεκινήσει τώρα, θα πρέπει να δώσουν χρόνο για να γνωριστούν τα ταίρια καλύτερα.
Τυχερό διάστημα: 02-08/12

Λέων: Κανείς δεν μπορεί να σας εγγυηθεί αιώνια αγάπη, αλλά και από την δική σας την πλευρά, δεν έχετε σκοπό να συνεχίσετε και το επόμενο καλό αστρολογικά διάστημα να κυνηγάτε κανέναν, για να σας δώσει αυτά που σας αξίζουν. Δεν είναι αυτό κάν κοντά στην ζωδιακή σας προσωπικότητα. Οι επόμενες 4 εβδομάδες, θα σας βοηθήσουν να διαλέξετε μόνο αυτόν που σας αξίζει.
Τυχερό διάστημα: 30/11 – 04/12

Παρθένος: Εσείς κάνετε μια μεγάλη προσπάθεια, να κλείσετε τις παλιές ερωτικές σας ιστορίες, είτε μέσα από μια νέα επανασύνδεση, είτε να φύγετε μακριά και να αναζητήσετε κάτι νέο που θα σας γεμίσει το μυαλό και την καρδιά. Πάντως τα αστρολογικά του Δεκεμβρίου …θα δώσουν ευκαιρίες για κάθε γούστο και ανάγκη. Στα καλά του λήγοντος έτους, θα έχετε και κάποια παραπάνω οικονομική άνεση!
Τυχερό διάστημα: 03-17/12

Ζυγός: Εσείς είστε οι ακατανόητοι του ζωδιακού. Δεν έχετε τρόπο αποκωδικοποίησης, παρά μόνο αν το θελήσετε εσείς. Σε αυτά τα δύσκολα δίκτυα σας έχει πέσει ένα καινούργιος έρωτας που έχει σκοπό να φτάσει μέχρι το τέρμα, για να σας κερδίσει. Απολαύστε λοιπόν την ερωτική πολιορκία …που μπορεί να σας φέρει μέσα σε μια μεγάλη αγάπη.
Τυχερό διάστημα: 24/11-29/11

Σκορπιός: Εσείς είστε οι πιο κερδισμένοι αυτήν την εποχή. Τώρα που ο Ήλιος, αποχωρεί από τον ζωδιακό σας οίκο, εσείς θα έχετε έναν καλύτερο έλεγχο πάνω στις καταστάσεις που σας απασχολούν. Οι μέρες μέχρι και να φύγει ο Νοέμβριος, θα σας φέρουν ξαφνικές επικοινωνίες με το παρελθόν σας, αλλά και μια παρούσα προβληματική ερωτοφιλία, που και οι δύο περιπτώσεις κάτι θέλουν από εσάς.
Τυχερό διάστημα: 27/11-03/12

Τοξότης: Είστε με την ανάσα κομμένη. Ο Ήλιος έρχεται σαν βάλσαμο επάνω σας, και σας δίνει υποσχέσεις αγάπης και καλύτερης οικονομικής κατάστασης. Από τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου, δύο άτομα θα μπούν στην καθημερινότητα σας, ίσως και κάτι ανανεωμένο από τα παλιά, και θα σας δώσουν κίνητρα…να ξεκαθαρίσει το μυαλό σας…. για να δείτε ποιος είναι τελικά αυτός που μπορεί να σταθεί δίπλα σας πλέον.
Τυχερό διάστημα: 06-17/12

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αιγόκερως: Μπορεί αυτήν την εποχή να έχετε μείνει εκτός του αισθηματικού μαραθωνίου, αλλά είστε γεμάτοι και χορτάτοι, από όλα αυτά που έχετε ζήσει στο πρόσφατο παρελθόν σας. Οι μέρες μέχρι να έρθει ο Ήλιος στον δικό σας οίκο, έχουν εκπλήξεις, που μπορεί και να σας ανατρέψουν την ησυχία σας. Νέοι έρωτες θα στρώσουν κόκκινο χαλί …στο διάβα σας.
Τυχερό διάστημα: 04-10/12

Υδροχόος: Ο καιρός αυτός σας βρίσκει ανάμεσα σε πολλές επιλογές, που πιο πολύ αυτή η διαδικασία σας φτιάχνει την διάθεση. Νέοι άνθρωποι, που θέλουν να κερδίσουν την καρδιά σας, σας τάζουν γη και ουρανό. Οι ήδη εν σχέση, θα δουν τον σύντροφο τους, να γίνεται πολύ πιο ερωτικά εξωστρεφής και να σας μιλάει για το κοινό σας μέλλον.
Τυχερό διάστημα: 26/11 – 08/12

Ιχθείς: Εσείς από αλλού το περιμένετε και από αλλού θα σας έρθει. Το μυαλό σας είναι σε μια παρούσα – τρέχουσα φρέσκια γνωριμία που σας έχει ενθουσιάσει, και μέσα στις επόμενες 2-3 εβδομάδες, θα σας ψάξει μια παλιά σας αγάπη. Το σύμπαν σας χαμογελά…και σας δίνει την ευχέρεια των σωστών πλέον επιλογών.
Τυχερό διάστημα: 25-30/11

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098