23/12 Ήλιος στον Αιγόκερω. Ερωτικά μυστικά στο φως

23/12 Ήλιος στον Αιγόκερω. Ερωτικά μυστικά στο φως

Η εποχή φτάνει στο τέλος της, με τον Ήλιο να περνάει στον οίκο των σοφών Αιγόκερων. Όλα και όλοι έχουν ελάχιστο χρόνο, για να ολοκληρώσουν τις σκέψεις και τις πράξεις τους. Σε όλο αυτό μπορεί ο ανάδρομος Ερμής, να βάλει και κάποια μικρά εμπόδια, όμως αυτό θα είναι μόνο προσωρινό.

Ερωτικές προβλέψεις για όλους:

 

Γήινος Αιγόκερως: Όλα ξεκινούν και τελειώνουν σε εσάς. Αυτό δίνει σε όλους σας μια παραπάνω δυναμική, για να ξεκαθαρίσετε εκκρεμότητες σε οικογενειακό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Οι σχέσεις – γάμοι, που άντεξαν τις δυσκολίες του παρελθόντος, τώρα και πριν την πανσέληνο του Ιανουαρίου, θα έχουν βρει πια τον δρόμο, για κάτι που θα ενώσει το ζευγάρι πολύ περισσότερο. Οι επιχειρηματικές σας δράσεις, θα πιάσουν τόπο!
Δύσκολές ημερομηνίες: 10 και 14 Ιανουαρίου

zodia-taro-45

Αέρινος Υδροχόος: Μπορείτε να πείτε, ότι όλα σας δίνουν μια παραπάνω δύναμη για να ολοκληρώσετε άμεσα τους στόχους σας, όποιοι και να είναι αυτοί. Έχετε την εύνοια για τις επόμενες ημέρες, των εξωτερικών πλανητών, που μπορούν να σας λύσουν και αρκετά ζητήματα, που συσχετίζονται με τον σύντροφο σας αλλά και κάποια περιουσιακά – κληρονομικά.
Δύσκολές ημερομηνίες: 04 και 18 Ιανουαρίου

Υδάτινος Ιχθύς: Είσαστε ένα βήμα πριν πραγματικά ξεκαθαρίσετε, όλα αυτά που έχετε σε αισθηματικές και οικονομικές υποθέσεις. Όσοι έχουν σχέση το μόνο σίγουρο είναι ότι μέχρι ο Ήλιος να φτάσει στις ζωδιακές σας μοίρες, εσείς θα έχετε έτοιμο όλο το πλάνο, που θα αφορά το 2017. Είσαστε το ζώδιο που κρατάει τα ηνία σε δεσμεύσεις, γάμους και οικογένεια, για τους επόμενους μήνες. Τα καλύτερα είναι μπροστά σας.
Δύσκολές ημερομηνίες: 01 και 20 Ιανουαρίου

Πύρινος Κριός: Είσαστε από τα πιο δύσκολα ζώδια και σε όλα σας. Αυτό σημαίνει ότι ξέρετε τι θέλετε και τι ζητάτε. Αισθηματικά, εσείς που πονάτε ακόμη για μια παλαιότερη σας αγάπη, μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, θα έχετε ξαφνικές επικοινωνίες και ίσως και συναντήσεις, που θα σας επανασυνδέσουν. Μεγάλες ευκαιρίες, θα έχετε και εσείς οι αδέσμευτοι για να βρείτε έναν νέο έρωτα που θα σας απογειώσει.
Δύσκολές ημερομηνίες: 25 Δεκεμβρίου και 05 Ιανουαρίου

Γήινος Ταύρος: Εσείς έχετε αντιμετωπίσει πολλά αυτό το έτος. Από τις πρώτες ημέρες του 2017, θα έχετε τις ευκαιρίες για να ορθώσετε την ζωή σας. Άτομα που σας πλήγωσαν σε αισθηματικό επίπεδο, θα σας ξαναπλησιάσουν με σκοπό να σας κερδίσουν. Μην δείξετε την εύκολη σας πλευρά. Αν οι προτάσεις που θα σας γίνουν σας, ταιριάζουν τότε κάντε τις κινήσεις σας. Μεγάλες επιτυχίες σας περιμένουν στα οικονομικά σας.
Δύσκολές ημερομηνίες: 06 και 11 Ιανουαρίου

Αέρινοι Δίδυμοι: Εσείς είστε από τα ευνοημένα παιδιά, αυτό το καινούργιο έτος. Έχετε αποκομίσει τεράστια εμπειρία, από τον αυστηρό Κρόνο απέναντι σας και αυτό που ζητάτε πια, είναι ισορροπία και έναν άνθρωπο εξαίσιο να σας συμπληρώσει την καρδιά. Εσείς που έχετε ήδη βρει ένα καινούργιο σύντροφο, ο κυβερνήτης σας που θα κάνει εκπληκτικές όψεις με την Αφροδίτη, θα σας αποδώσει μόνιμες δεσμεύσεις και γιατί όχι την αρχή μιας οικογένειας, ή μιας ακόμη οικογένειας. Σε όλα αυτά, θα δείτε και μεγάλη άνοδο στα επαγγελματικά σας σχέδια.
Δύσκολές ημερομηνίες: 03 και 15 Ιανουαρίου

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Υδάτινος Καρκίνος: Εσείς έχετε ήδη αρκετά αβαντάζ, μέσα σε ένα γήινο ζώδιο. Μπορείτε να φέρετε και πάλι τους ανθρώπους, που σας ενδιαφέρουν στην καθημερινότητα σας. Από τις 05/01/17, θα έχετε και κάποιες επιστροφές που θα σας προβληματίσουν., Σκεφτείτε πριν απαντήσετε. Μόνοι και εργένηδες είναι ήδη στο στόχαστρο της Αφροδίτης, για να βρουν το έτερον τους ήμισυ. Οι οικονομικές εκπλήξεις, θα είναι πολλές και θα δώσουν μια αίσθηση σιγουριάς.
Δύσκολές ημερομηνίες: 08 και 11 Ιανουαρίου

Πύρινος Λέοντας: Εσείς και οι δράσεις σας, είναι και αυτές που θα σας φέρουν πραγματικά στο πιάτο, όλα αυτά που επιθυμείτε. Σχέσεις και δεσμοί που είχαν μείνει στάσιμοι, μέσα στις γιορτές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, θα βρουν τις αφορμές για επανασυνδέσεις και γενικότερες εξηγήσεις. Οι γάμοι που έχουν πολλά χρόνια πορείας, θα ανανεωθούν μέσα από πρωτοβουλίες τις άλλης πλευράς. Από το καινούργιο έτος, θα έχετε και καλύτερα οικονομικά.
Δύσκολές ημερομηνίες: 05 και 18 Ιανουαρίου

Γήινος Παρθένος: Σίγουρα με τον Ήλιο να κινείται στον συγγενικό Αιγόκερω, όλα μπορείτε να τα καταφέρετε. Αυτό είναι και κάτι, που θα το δείτε τις τελευταίες ημέρες του Δεκεμβρίου και πρώτα στον τομέα των αισθηματικών σας. Υπάρχει μια καλή διάθεση, του σύμπαντος για να σας προσφέρει όλα, αυτά που σας στέρησε το 2016. Αυτοί που έχουν χωρίσει, θα βρεθούν μπροστά σε εκπλήξεις, που θα τους κάνουν να σκεφτούν την επανασύνδεση..
Δύσκολές ημερομηνίες: 30 Δεκεμβρίου και 19 Ιανουαρίου

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αέρινος Ζυγός: Εσείς έχετε στην διάθεση σας ελάχιστο χρονικό διάστημα, για να φέρετε και πάλι τις πολύτιμες ισορροπίες, μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες. Σίγουρα έχετε πολλά ανοιχτά μέτωπα, αλλά το μόνο βέβαιο είναι ότι το τετραπέρατο μυαλό σας, θα βρει τις λύσεις. Τα συναισθήματα που έχουν χαθεί λόγω τρίτων ατόμων, θα βρουν την πορεία τους και το σωστό πρόσωπο. Επιτυχίες στον οικονομικό τομέα.
Δύσκολές ημερομηνίες: 01 και 25 Ιανουαρίου

Υδάτινος Σκορπιός: Εσείς και οι ερωτικές σας περιπέτειες, έχουν μπλέξει τους τρίτους. Τώρα που τα αστρολογικά είναι υπέρ σας, μπορείτε να πάρετε αποφάσεις ζωής και να επιλέξετε ποιο είναι τελικά το άτομο, που σας ταιριάζει. Οι ορκισμένοι εργένηδες, είναι ένα βήμα πριν βρεθούν σε στενό μαρκάρισμα από καινούργιο πρόσωπο, που θα κάνει ότι πρέπει για να τους κερδίσει την δύσκολη καρδιά. Πριν λήξει το έτος, θα έχετε καλές εξελίξεις σε οικονομικά σας ζητήματα.
Δύσκολές ημερομηνίες: 07 και 20 Ιανουαρίου

Πύρινος Τοξότης: Μπορείτε να πείτε ότι θα πάρετε μια μεγάλη ανάσα, τώρα που ο Ήλιος θα σταματήσει να σας φωτίζει. Όλα είναι πια στην διάθεση σας, για να πάρετε τις οριστικές σας αποφάσεις. Πολλά και τα ζευγάρια, που θα κάνουν τις ετοιμασίες τους για να προβούν σε δεσμεύσεις από το νέο έτος. Ακόμη και πολλές θα είναι οι επανενώσεις των συντρόφων – συζύγων, που θα γίνουν μέσα στις γιορτινές ημέρες. Ελέγξτε και τα περιττά έξοδα, που σαν πύρινο ζώδιο, έχετε πάντα την τάση της απόκλισης.
Δύσκολές ημερομηνίες: 06 και 12 Ιανουαρίου