ζωδια για ελευθερους 31/12 Πεμπτη

astrologia-ilios-skorpios-23.10.14

 

κριός

Είστε αρκετά σε σύγχυση μήπως σήμερα; Τα συναισθήματα σας είναι μπερδεμένα αρκετά την σημερινή ημέρα για αυτό θα ήταν καλύτερα να μην προβείτε σε κάποια κίνηση φλερτ. Αν για παράδειγμα επιθυμούσατε να αξιοποιήσετε την ημέρα αυτή και να ζητήσετε από κάποιο συγκεκριμένο άτομο να βγείτε έξω μαζί καλύτερα να το προγραμματίσετε για αργότερα. Εκτός φυσικά αν θέλετε να στείλετε στο εν λόγω άτομο εντελώς ανάμεικτα και μπερδεμένα μηνύματα. Αν όμως δεν θέλετε να κάνετε μια αρνητική εντύπωση καλύτερα να ματαιώσετε το σχέδιο σας αυτό.

ταύρος

zodia-taro-45

Αισθάνεστε ντροπαλοί επειδή σήμερα σκεφτόσασταν να γνωρίσετε κάποιο άτομο που σας αρέσει από κοντά; Προσπαθήστε να ξεκινήσετε την γνωριμία σας τότε την ώρα του δείπνου. Κάντε ένα πάρτι με φαγητό το βράδυ και ζητήστε από τους φίλους σας να καλέσουν όποιον θέλουν. Ή αν δεν πετύχει το σημερινό μπορείτε πάντα να γραφτείτε σε ένα μάθημα μαγειρικής και να γνωρίσετε νέα πρόσωπα που δεν ανήκουν στους κοινωνικούς σας κύκλους γνωριμιών.

2016 ζωδια σε μια ματιά

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες

δίδυμοι

Δεν πειράζει να γίνετε εντελώς εγωιστές όσο αφορά το πως θα περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας ή τον χρόνο σας σήμερα. Για αυτό ακυρώστε ότι θεωρείτε περιττό από το πρόγραμμα σας ξεκινώντας από εργασιακές συναντήσεις και φτάνοντας μέχρι το διάβασμα blog στο ίντερνετ. Και χρησιμοποιήστε τον χρόνο αυτό για να τον περάσετε μαζί με την παρέα σας αφού αυτό επιθυμείτε τελικά

καρκίνος

Κάποιο κοντινό σας πρόσωπο συμπάσχει ειλικρινά με όλα αυτά που έχετε περάσει το τελευταίο διάστημα. Για αυτό αφήστε ελεύθερα τα συναισθήματα σας να βγουν προς την επιφάνεια ιδίως αυτές τις ημέρες που η μοναξιά και τα έντονα αισθήματα παρουσιάζονται στην ζωή μας πολύ δυναμικά. Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να νιώσει τα απαραίτητα για αυτόν συναισθήματα ώστε έπειτα να μπορεί να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που έχετε στην καθημερινότητα σας καθώς και εμπιστευτείτε όσους φίλους σας δείχνουν πως θέλουν να σας βοηθήσουν πραγματικά.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

λέων

Η ειλικρινής σας επιθυμία τα πράγματα να πηγαίνουν καλά ανάμεσα στους φίλους σας είναι τρομερά αξιέπαινη. Όμως από την άλλη δεν έχετε βλέπετε την δύναμη να κάνετε και το ακατόρθωτο κατορθωτό. Φαίνεται πως μερικά άτομα απλά δεν τα πηγαίνουν καλά μεταξύ τους και ούτε πρόκειται και ποτέ να τα πάνε, οπότε αποδεχθείτε αυτή την αλήθεια και μην αφήνετε το γεγονός ότι μερικοί έχουν τις διαφορές σας να σας χαλάσει την κατά τα άλλα ευχάριστη διάθεση που έχετε.

παρθένος

Είναι απόλυτα ορθό να βασίζεστε στην υποστήριξη των φίλων σας σήμερα. Άλλωστε για αυτό υπάρχουν οι φίλοι. Μόνο μη κάνετε το λάθος να τους υπέρ φορτώσετε όλα σας τα προβλήματα επάνω τους με την μία. Κανονικά θα πρέπει να έχετε την εικόνα μιας βάρκας στον ωκεανό που χρειάζεται σωτηρία, όχι την εικόνα του ίδιου του Τιτανικού!

ζυγός

Βοηθήστε τους άλλους να ομορφύνουν την καθημερινότητα τους και να βρουν την αρμονία μέσα τους. Οι φίλοι σας εδώ και αρκετό διάστημα έχουν ανάγκη από μία διανοητική και ψυχική ριζική αλλαγή. Προσφερθείτε επομένως να γίνετε ο προσωπικός τους γυμναστής ή δάσκαλος της γιόγκα. Για αυτό πηγαίνετε μαζί σε ένα σπα σήμερα. Γίνετε παρτενέρ σε αυτή την αλλαγή τους…

2016 ζωδια σε μια ματιά

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες

zvdia-zwdia-tarw

σκορπιός

Σήμερα αφήστε τον εαυτό σας εντελώς ελεύθερο και αφήστε τον να κάνει κάτι το άγριο. Αφεθείτε λοιπόν στις επιθυμίες και τις φαντασιώσεις σας. Επιτρέψτε στο είναι σας να γίνετε αρκετά τρελοί και μην κοιτάξετε πίσω έπειτα. Βγείτε από ότι σας χαλάει την διασκέδαση και την καθημερινή βαρεμάρα της ζωής σας. Και ετοιμαστείτε για την περιπέτεια της χρονιάς.

τοξότης

Αν όλα τα ερωτικά σας ραντεβού το τελευταίο διάστημα ήταν μια σκέτη αποτυχία, τότε ήρθε η στιγμή να επανεξετάσετε τα ιδανικά σας στο θέμα αυτό. Μην αλλάξετε όλη σας την ηθική, απλά τσεκάρετε την γενική εικόνα της λίστας με τα στοιχεία που αναζητάτε σε ένα ιδανικό ταίρι και δείτε ποια από αυτά είναι πλέον εκτός της εποχής μας.

αιγόκερως

Πριν πιαστεί τε στα χέρια με όσους φίλους σας διαφωνούν με κριτήρια σας στο τομέα των ερωτικών ραντεβού, δεχθείτε πρώτα από αυτούς μία εντελώς ειλικρινές και πικρή αν γίνεται κριτική από την μεριά τους. Πιστέψτε με είναι ο μόνος τρόπος για να δείτε τα λάθη που κάνετε στο θέμα για το ποια στοιχεία εξιδανικεύετε σχετικά με τον τέλειο σύντροφο, – στοιχεία που όντως είναι λανθασμένα στην αντικειμενική πραγματικότητα.

zodia-zvdia-75

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

υδροχόος

Σταματήστε πια να σκέφτεστε και αρχίστε να κάνετε πράξεις. Με το να υπέρ αναλύεται το όλο πλάνο σας που αφορά τα ραντεβού το μόνο που καταφέρνετε ως αποτέλεσμα είναι να αποκτάτε συνεχώς δεύτερες σκέψεις και να μην κάνετε απολύτως τίποτα. Αν επομένως θέλετε να έχετε κάποιες υπέροχες αναμνήσεις από την χρονιά που πέρασε ή την χρονιά που ξεκινάει περάστε απευθείας στην πράξη.

ιχθείς

Το να έχετε ήδη συναισθήματα μέσα σας για ένα πρόσωπο που μόλις έχετε γνωρίσει μπορεί να είναι από την μία τρομακτικό από την άλλη όμως είναι εξίσου συναρπαστικό. Επομένως σήμερα πολύ προσεκτικά , δώστε βαρύτητα στον τρόπο που θα τον ή την φλερτάρετε διότι αν κινηθείτε λες και πρόκειται για μια απλή έλξη που οδηγεί σε μία κοινή ερωτική βραδιά μαζί , τότε το μέλλον θα σας βγάλει λάθος, αφού η εν λόγω χημεία ανάμεσα σας δείχνει πως εδώ έχετε μια περίπτωση που θα μπορούσε κάλλιστα να οδηγήσει στην δημιουργία μιας νέας και μάλιστα πολύ καλής συναισθηματικής σχέσης μεταξύ σας…

zwdia-zodia-tarw