25/02 Ερμής στους Ιχθείς. Οι ψεύτικες μάσκες θα πέσουν!

evdomadiaies-17-2

25/02 Ερμής στους Ιχθείς. Οι ψεύτικες μάσκες θα πέσουν!

Στις 25 Φεβρουαρίου ο πλανήτης της επικοινωνίας, θα περάσει στο τελευταίο ζώδιο του κύκλο, τον Ιχθύ. Μια πολλή καλή αστρολογική θέση, που θα ανοίξει τις πόρτες για αλλαγές σε κάθε τομέα. Με τον Ήλιο ήδη μέσα στον υδάτινο και θηλυκό Ιχθύ, θα βοηθήσει στην μόνιμη και καθοριστική επίλυση των αισθηματικών ζητημάτων.

Επιδράσεις σε όλα τα ζώδια:

 

Για τους Ζυγούς και τους Τοξότες, που έχουν πολλά ερωτικά μέτωπα ανοιχτά, είναι και η ιδανική εποχή, έτσι ώστε να ανοιχτούν σοβαρές συζητήσεις που θα οδηγήσουν είτε στο σμίξιμο των συντρόφων ή στην απομάκρυνση τους, από την κοινή μέχρι τώρα πορεία.
Θετικές εξελίξεις με: Κριός και Ιχθείς

zodia-taro-45

Τα Διδυμάκια που δεν αφήνουν κανέναν στην ησυχία του, αλλά και οι Βασιλιάδες που έχουν οικονομικά θέματα να διαχειριστούν, έχουν την εύνοια του Ερμή για τις επόμενες 2 εβδομάδες, έτσι ώστε να ολοκληρώσουν τους σκοπούς τους. Αυτό σημαίνει επανασυνδέσεις για τους πρώτους, αλλά και οικονομική πια σταθερότητα για τους δεύτερους.
Θετικές εξελίξεις με: Ταύρος και Καρκίνος

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Οι Σκορπιοί που έχουν μείνει μόνοι, αλλά και οι Αιγόκεροι που είναι σε προβληματικές σχέσεις, μέσα στον Μάρτιο, θα κάνουν μεγάλες ανατροπές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν πολλές καλές ευκαιρίες για συζητήσεις, αλλά και ουσιαστικές γνωριμίες, που θα ελαφρύνουν πολύ το κλίμα. Η Άνοιξη έχει πολλά οικονομικά δώρα, για όλους.
Θετικές εξελίξεις με: Κριός και Τοξότης

Οι Ταύροι και οι Υδροχόοι, είναι και τα απόλυτα ευνοημένα ζώδια, αυτού του φαινομένου και για όσο κρατήσει. Σχέσεις, συνεργασίες αλλά και γάμοι, θα περάσουν σε ένα καλύτερο επίπεδο. Ευκαιρίες για ταξίδια, μεγάλες αγορές, αλλά και δεσμεύσεις είναι στο μενού. Σίγουρα και κάποιες εκπλήξεις από το παρελθόν.
Θετικές εξελίξεις με: Καρκίνος και Ζυγός

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Οι αγαπημένοι Κριοί, αλλά και οι Παρθένοι, που έχουν μια γενικότερη μελαγχολία ένεκα της αισθηματικής τους μοναξιάς, θα πρέπει ανοίξουν τον κοινωνικό – φιλικό τους κύκλο. Έχετε πολλά και καλά να περιμένετε από τις πρώτες εβδομάδες του νέου μήνα. Σίγουρα ο έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα.
Θετικές εξελίξεις με: Ταύρος και Παρθένος

Για τους Καρκίνους και τους γοητευτικούς Ιχθείς, τα πράματα είναι κομμένα και ραμμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές τους. Έρωτες, χρήμα και πολλά ακόμη έρχονται από τις 03/03 και μέχρι την Πανσέληνο. Σε αυτό συμπεριλαμβάνονται και επανενώσεις ζευγαριών… αλλά και αποκατάσταση συνεργασιών.
Θετικές εξελίξεις με: Κριός και Ζυγός