26/04 Νέα Σελήνη. Η άγνωστη ερωτική όψη των σχέσεων

erwtikes-provlepseis-zwdia-savvato-7-6

26/04 Νέα Σελήνη. Η άγνωστη ερωτική όψη των σχέσεων

Στις 26 Απριλίου θα συντελεστεί το αστρολογικό φαινόμενο της Νέας Σελήνης, στον άξονα του Ταύρου. Αυτό θα δώσει πολλές αφορμές για αποκαλύψεις ερωτικού περιεχόμενου, μια και ο Ταύρος έχει κυβερνήτη την Αφροδίτη. Μπορεί να υπάρξουν δυσκολίες, όμως αυτοί, που είναι και πρέπει να ανταμώσουν και να σμίξουν, τώρα πια θα το καταφέρουν πολύ πιο εύκολα.

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Κριός: Εσείς δεν είστε για πολλά λόγια. Συνήθως αυτό που θέλετε, είναι να μείνετε μακριά από άσχημες επικοινωνιακές καταστάσεις που σας πληγώνουν. Αυτή η Νέα σελήνη, σας κάνει να έρθετε πιο κοντά στον άνθρωπο, που αγαπάτε και να λύσετε μόνιμα, πια όλες τις καταστάσεις που σας χωρίζουν.
Εύνοια με ζώδια της Γης

zodia-taro-45

Ταύρος: Όλα τα φώτα είναι στραμμένα επάνω σας. Ήλιος και Σελήνη σας δίνουν όλα αυτά που έχετε ονειρευτεί, όσο δύσκολα και να είναι. Από σήμερα και μέσα στις επόμενες 2-3 εβδομάδες, θα υπάρξουν εξελίξεις δυναμικές, σε περιπτώσεις επανασυνδέσεων, που θα συνοδεύονται και από χρήμα και εργασιακή σταθερότητα.
Εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Δίδυμοι: Δεχτείτε την θετική ενέργεια του σύμπαντος, που σας ανοίγει δρόμους για όλα αυτά που σας απασχολούν. Θα αισθανθείτε από τις επόμενες ημέρες, μια καλύτερη διάθεση που θα σας κάνει να κινηθείτε δυναμικά και να λύσετε όλα αυτά που σας απασχολούν. Επίσης, στα αισθηματικά σας ζητήματα, θα έχετε και νέες προτάσεις που θα σας γοητεύσουν.
Εύνοια με ζώδια της Γης

Καρκίνος: Εσείς και οι ευαισθησίες σας, έχετε κουράσει τον άνθρωπο σας. Ίσως τελικά και να μην αισθάνεστε ασφαλείς, και για αυτόν τον λόγο να ζητάτε συνεχώς την προσοχή και τον χρόνο του. Αυτή η καλή νέα σελήνη, σας βάζει σε έναν εσωτερικό μονόλογο, που θα σας δώσει τις απαντήσεις και τους τρόπους, για να ισορροπήσετε την καθημερινότητα σας.
Εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

Λέων: Υπάρχει έλλειμμα αγάπης μέσα στην σχέση σας. Και εσείς οι ίδιοι, είσαστε μέσα σε μια αναμονή. Αυτό θα πρέπει άμεσα να το τερματίσετε και να μιλήσετε πιο ειλικρινά στον άνθρωπο σας. Αν τελικά κάτι μπορεί να διορθωθεί προσπαθήστε το άμεσα. Οι μόνοι και οι χωρισμένοι, θα έχουν πολλές καινούργιες επαφές, που θα τους διορθώσουν την διάθεση.
Εύνοια με ζώδια του Νερού

Παρθένος: Είσαστε κάτω από την εύνοια της Νέας Σελήνης. Θα γίνετε ο πόλος έλξης για καινούργιο κόσμο, αλλά και μια ιδιαίτερη προσωπικότητα που στο παρελθόν, αφήσατε ανοιχτά μέτωπα και εκκρεμότητες. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα έχετε και κάποιες οικονομικές ειδήσεις, που θα σας βάλουν σε ευχάριστα διλήμματα.
Εύνοια με ζώδια της Γης

Ζυγός: Εσείς και τα ερωτικά σας πάθη, μόνο να σας εκθέσουν μπορούν αυτή την εποχή. Με την Αφροδίτη στους Ιχθείς, εσείς έχετε ότι ζητάτε… στο πιάτο. Οι δεσμευμένοι μέσα στις εβδομάδες του Μαΐου, θα σκεφτούν την επίσημη αναγνώριση όπου και με την υποστήριξη των οικονομικών θα γίνει πραγματικότητα.
Εύνοια με ζώδια του Νερού

Σκορπιός: Η υπομονή και η επιμονή σας, μέχρι τώρα για να σώσετε την σχέση σας, δεν σας έχει δικαιώσει. Αυτό που έχει σημασία, είναι να σκεφτείτε μόνοι σας και ειλικρινά ποιος είναι ο λόγος που χωρίζει την σχέση σας. Ίσως και η εμμονή σας με το παρελθόν. Οι μέρες πριν φύγει ο Απρίλιος είναι καθοριστικές.
Εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης: Πολλά τα ευχάριστα από σήμερα και μέχρι τις 30/04, που θα πέσουν στο μονοπάτι σας. Αυτό αφορά νέους έρωτες αλλά και χρήμα ικανό, να σας λύσει όλες τις προβληματικές σας καταστάσεις. Στον έρωτα, έχετε κάνει στο πρόσφατο παρελθόν, πολλά λάθη και αυτό καλείστε πια να το περιορίσετε και να δείτε τι διορθώσεις χωράνε.
Εύνοια με ζώδια του Αέρα

Αιγόκερως: Μην ακούτε τις συμβουλές κανενός. Όλα έχουν μπερδευτεί μέσα στο μυαλό και την καρδιά σας. Χρειάζεστε χρόνο για να αποφασίσετε τελικά ποιος και πως μπορεί να μείνει μέσα στην αισθηματική σας ζωή. Ίσως και μια περίοδος μοναξιάς να έχει ευεργετικό χαρακτήρα επάνω σας.
Εύνοια με ζώδια του Νερού

Υδροχόος: Έχετε για ακόμη μια φορά μπλέξει το παρόν με το άγονο παρελθόν… και το πιο πιθανό είναι να μείνετε μόνοι σας. Ίσως οι πολλές προσφορές που έχετε αυτήν την εποχή να σας έχουν γοητεύσει αλλά και μπερδέψει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι, στα οικονομικά – εργασιακά σας θέματα, θα έχετε άνοδο και σταθερότητα.
Εύνοια με ζώδια της Γης

Ιχθείς: Εσείς και τα ερωτικά σας νάζια έχετε φέρει στην πόρτα σας νέο κόσμο. Αυτό είναι καλό για τους ελεύθερους, που ίσως και κάτω από αυτά τα αστρολογικά δεδομένα να τους αποκαλύψουν έναν μεγάλο έρωτα. Εσείς που ήδη έχετε στην ζωή σας έναν ποιοτικό σύντροφο, θα δείτε άμεσα την μεγάλη εξωστρέφεια των αισθημάτων του προς εσάς.
Εύνοια με ζώδια της Φωτιάς