26/09 Ορθή πορεία Πλούτωνα – Κρυφές σχέσεις στο φως

26/09 Ορθή πορεία Πλούτωνα – Κρυφές σχέσεις στο φως

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ο αργοκίνητος και αυστηρός Πλούτωνας έρχεται μέσα στον Αιγόκερω σε ορθή φορά, και συναντάει και τον Άρη. Όχι μια τόσο καλή γειτνίαση, που χρειάζεται προσοχή, σίγουρα σε όλα τα γήινα ζώδια.

Πιο αναλυτικά:

 

Για τους Κριούς, τα πράγματα εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές τους. Τώρα κιόλας που ο κυβερνήτης Άρης είναι δίπλα στον Πλούτωνα, θα εισρεύσει και πολύ χρήμα στις τσέπες σας.
Love Luck: ***/**

zodia-taro-45

Για τους Καρκίνους και τους τολμηρούς Σκορπιούς, τα πράγματα είναι περίπλοκα και στενάχωρα. Χωρισμοί, προδοσίες και λάθος συμπεριφορές σας αναγκάζουν να μείνετε μόνοι σας, και πλέον να αισθανθείτε ασφαλείς στη συνειδητή σας μοναξιά.
Love Luck: **/***

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Οι Λέοντες και οι Ιχθείς, μέχρι να λήξει ο μήνας του Ζυγού θα έχουν ειδήσεις από το ξεχασμένο τους παρελθόν. Αυτό είναι ίσως και μια παγίδα που θα πρέπει να προσέξετε, καθώς οι προτάσεις και οι εν δυνάμει δεσμεύσεις από την άλλη πλευρά, ίσως να μην γίνουν πραγματικότητα ποτέ.
Love Luck: **/***

Οι Ταύροι μαζί με τους Παρθένους, έχουν την τιμητική τους. Η ορθή πορεία του Πλούτωνα πάνω στον γήινο Αιγόκερω, θα τους φέρει μεγάλη τύχη σε κάθε τομέα της ζωής τους. Πολλές και οι προτάσεις που θα τους προκύψουν, από νέες γνωριμίες αλλά και επικερδείς συνεργασίες.
Love Luck: ****/*

Οι σκέψεις των Ζυγών και των Υδροχόων, είναι ένας φαύλος κύκλος γύρω από την αισθηματική τους ζωή. Αν δεν κάνετε εσείς από μόνοι σας, τώρα που τα αστρολογικά σας ευνοούν, μια κίνηση για να λυθούν οι παρεξηγήσεις, τίποτα από μόνο του δεν θα συμβεί ξαφνικά.
Love Luck: **/***

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Οι ασταμάτητοι Δίδυμοι και οι Τοξότες, είναι σε μια μεταβατική φάση, που σίγουρα πια επιθυμούν να αφήσουν πίσω τα άσχημα του παρελθόντος και να κοιτάξουν πιο αισιόδοξα το άμεσο μέλλον τους, και σε κάθε επίπεδο.
Love Luck: **/***

Οι Αιγόκεροι είναι αυτοί που εισπράττουν τη μέγιστη εύνοια της ορθής πια πορείας του Πλούτωνα. Αυτό θα δώσει μια ισχύ, που θα ταρακουνήσει τις στατικές σας αισθηματικές σας καταστάσεις, που θα δώσουν μια ακόμη ευκαιρία για επανασύνδεση. Τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας, θα σας υποστηρίξουν ποικιλοτρόπως.
Love Luck: ****/*