27/09 Άρης στον Αιγόκερω – Friends with Benefits!

27/09 Άρης στον Αιγόκερω – Friends with Benefits!

Στις 27 Σεπτεμβρίου ο πολέμαρχος Άρης, το άτακτο αγόρι του ζωδιακού, πηγαίνει στον σοφό Αιγόκερω. Μια θέση αρκετά δύσκολη, καθώς το πύρινο ταμπεραμέντο του Εραστή δεν μπορεί να εκδηλωθεί στο πλήρες εύρος του.
Σε κοσμικό επίπεδο.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από το αστρολογικό φαινόμενο και για τις επόμενες εβδομάδες, είναι οι γεννημένοι στις: 5/01, 20/01, 9/02, 20/02, 14/03, 3/04, 1/05, 14/01, 17/06, 30/06, 12/07, 9/08, 10/08, 11/10, 14/11, 25/11, 11/12.

 

Για όλους:

zodia-taro-45

Οι Σκορπιοί που σίγουρα έχουν ταλαιπωρηθεί σε αισθηματικό επίπεδο, από τις τελευταίες ημέρες του Σεπτεμβρίου θα αισθανθούν πολύ καλύτερα ψυχολογικά και θα κάνουν την προσπάθεια τους να ξανα-ισορροπήσουν τον εαυτό τους.

Σε σκέψεις έχετε μπει εσείς οι Δίδυμοι και οι Λέοντες, για το αν θα πρέπει να συνεχίσουν οι πιστώσεις ανοχής και χρόνου από την πλευρά σας, προς τον άνθρωπο που έχει δείξει πολλάκις την άσχημη του πλευρά – συμπεριφορά προς εσάς.

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς οι Παρθένοι και οι Τοξότες, είστε οι καλύτεροι του ζωδιακού κύκλου αυτή την εποχή, καθώς ισχυροί και δύσκολοι πλανήτες απομακρύνονται από πάνω σας. Ήδη η διάθεση σας έχει αρχίσει και διορθώνεται και εσείς πια μπορείτε να βρείτε τους φυσιολογικούς σας ρυθμούς.

Για τους Κριούς και του Υδροχόους, είναι μια εποχή που το εν λόγω αστρολογικό φαινόμενο δεν τους επηρεάζει άμεσα. Επηρεάζει όμως τα οικεία τους περιβάλλοντα, που πιθανόν να βγάλουν προβληματικές συμπεριφορές που πρέπει να προλάβουν.

Διχασμένοι είστε εσείς οι Ταύροι και οι Ιχθείς, με τις τελικές αποφάσεις που πρέπει να πάρετε στην αισθηματική σας πραγματικότητα. Αν τελικά αυτό που ζείτε δεν σας ικανοποιεί – συμπληρώνει, τολμήστε να κάνετε τις διορθωτικές σας κινήσεις, από τον ερχόμενο κιόλας μήνα.

tarw-taro-xartomanteia

Μπορεί αυτή την περίοδο οι καταστάσεις για τους Ζυγούς σε αισθηματικά και οικονομικά να είναι στάσιμες, αλλά έχετε στη διάθεση σας 30 ημέρες για να τις εκμεταλλευτείτε και να τις φέρετε εκεί… που εσείς θέλετε. Σε αυτό θα βρείτε σύμμαχο και τον άνθρωπο σας.

Οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι έχουν πολλές και ευχάριστες αλλαγές να τους περιμένουν. Ζητήματα διαζυγίων που είχαν κολλήσει σε προσωπικές έριδες θα επανεκκινήσουν, οικονομικά που έδεναν χέρια, μέσα στον Οκτώβριο θα αποδώσουν υλική ασφάλεια. Όσο για τους πρόσφατα χωρισμένους, ο Άρης θα φέρει έτσι τις καταστάσεις, για μοιραίες επανασυνδέσεις.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις