28/09 Πλούτωνας σε ορθή πορεία. Επικοινωνίες & Συναντήσεις

28/09 Πλούτωνας σε ορθή πορεία. Επικοινωνίες & Συναντήσεις

Στις 28 Σεπτεμβρίου ο δύσκολος Πλούτωνας περνάει και πάλι σε ορθή φορά, και ο κόσμος των ζωδίων, πια … κατεβάζει ρυθμούς και ταχύτητες. Όλα τα δύσκολα γεγονότα, παλιές επικοινωνίες, λάθος συμπεράσματα, παρεξηγήσεις… υποχωρούν!

Πιο αναλυτικά:

 

Μέσα στις πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου και μέχρι την αλλαγή του ζωδίου… οι Κριοί και οι Ιχθείς, θα δεχτούν πολλές και ευχάριστες ειδήσεις που θα έχουν να κάνουν με τα οικονομικά τους, που πια θα πάρουν την άγουσα … και αυτό θα είναι κάτι πια μόνιμο. Τα αισθηματικά σας, είναι μόνο στα δικά σας χέρια … να τα εξυγιάνετε.

zodia-taro-45

Σκέψεις για επανασύνδεση θα κάνουν οι Δίδυμοι που έχουν πια βαρεθεί, μόνο να περιμένουν, από την άλλη πλευρά να κινήσει τα νήματα. Το αποτέλεσμα πάντως θα σας δικαιώσει.

Σε μια φάση ξεκαθαρισμάτων, θα βρεθούν Ταύροι και Σκορπιοί, καθώς καταστάσεις – μυστικά που μέχρι τώρα, αγνοούσαν για τον άνθρωπο τους και την ζωή του βγαίνουν στην επιφάνεια. Από ότι δεν σας αρέσει … καλύτερα να απομακρυνθείτε. Σκεφτείτε και δράστε.

Οι Τοξότες, που έχουν χωρίσει, αυτές τις τελευταίες εβδομάδες, θα έχουν άμεσα ειδήσεις και επισκέψεις, που θα τους κάνουν να σκεφτούν το ενδεχόμενο μιας ερωτικής επανένωσης … όμως αυτή τη φορά υπό νέους όρους και καταστάσεις.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Για τους Ζυγούς που έχουν όλα τα άστρα … να τους ευνοούν αλλά και τους Υδροχόους, πρέπει να κάνουν την επόμενη κίνηση για να φωτίσουν καταστάσεις που τους ενοχλούν πια … και υπερβολικά μέσα στην αισθηματική τους ζωή.

Ευκαιρίες διαλόγου και συναντήσεων πια … θα έχουν οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι, από τις πρώτες ημέρες του νέου μήνα, που πιθανόν και να οδηγήσουν και σε μια αποσυμφόρηση των παλιών γεγονότων. Πολλές και οι νέες γνωριμίες … που θα δώσουν έναν νέο αέρα για τους εργένηδες.

Εσείς οι Καρκίνοι και οι γείτονες σας οι Λέοντες, έχετε στην διάθεση σας όλο το υπόλοιπο διάστημα και μέχρι τα μέσα του Οκτωβρίου, για να φέρετε και πάλι το καλό κλίμα μέσα σε επαγγελματικές και ερωτικές καταστάσεις. Με λίγα λόγια, κάποια λεφτά που περιμένετε, σας έρχονται και κάποιες απαντήσεις από τον άνθρωπο σας, θα σας δικαιώσουν. Όλα καλά δηλαδή!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia