29/08 αστρολογικες προβλεψεις μονο για Δύο

erwtikes-provlepseis-zodia-pempti-5-6

αστρολογικες προβλεψεις μονο για Δύο – Σαββάτο 29 Αυγουστου

Ανατολή Ηλίου 06:52– Δύση Ηλίου 20:00

 

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκοπο σας.

 

ζωδια – Κριός: Δεν τα λετε όλα και αυτό σας λυτρώνει?! Γενικά τα Κριάρια όταν δεν εκφράζονται.. με οποιοδήποτε τρόπο. Αυτό τα αποσυντονίζει. Ο λόγος όμως αυτήν την περίοδο που δεν μιλάτε έχει να κάνει με τα κρυφά και τα παράλληλα της ζωής σας. Μην αδικείτε κανέναν. Τα άστρα δεν είναι συμμαχικά προς τις επιδιώξεις σας.

zodia-taro-45

SEX LIFE: Άσχημη

 

ζωδια – Ταύρος: Οι μέρες είναι ευνοϊκές για τα θέματα που έχετε συμφωνήσει ότι θα ανοίξετε με τον σύντροφο σας και θα τα λύσετε ή θα τα εξελίξετε. Πρέπει να προσφέρετε ακόμα περισσότερα σε έναν σύντροφο που δείχνει ότι δεν παίρνει όλα όσα θα ήθελε από αυτήν την σχέση. Αυτό μπορεί να είναι και υπερβολή.. τσεκάρετε τα πάντα!

SEX LIFE: Καλή

 

ζωδια – Δίδυμοι: Προσπαθήστε να απομακρύνετε τον πάγο μεταξύ σας. Οι μέρες  – εβδομάδες που πέρασαν σας βρήκαν σε δυο διαφορετικά στρατόπεδα… και αυτό είναι φανερό καθώς  έχει επηρεάσει την επικοινωνία. Πια έχετε πλήρη εικόνα για το που οδεύετε, άρα οι δράσεις θα πρέπει από κοινού να είναι προς αυτήν την πλευρά. .

SEX LIFE: Μέτρια

 

ζωδια – Καρκίνος: Διεκδικήστε καλύτερη θέση από την καρδιά του συντρόφου σας. Όλο το πλανητικό σύστημα είναι πολύ ευνοϊκό και γενναιόδωρο με το ζωδιο σας… και για πολύ καιρό ακόμα. Οι  όποιες απαιτήσεις σας θα γίνουν πραγματικότητα και οι περισσότεροι Καρκίνοι, μέσα στον έτος θα προχωρήσουν σε μονιμότερες  δεσμεύσεις

SEX LIFE: Άριστη

ζωδια – Λέων:  Οι μονότονες  συνήθειες και η ρουτίνα δεν ταιριάζει σε κανένα ζωδιο της φωτιάς, και πόσο μάλλον σε εσάς. Ωστόσο, κάντε την ύστερη  προσπάθεια σας για να τραβήξετε μακριά τον αγαπημένο  άνθρωπο σας από την βαρεμάρα και την ανασφάλεια, που την βλέπετε να σας πλησιάζει επικίνδυνα.  Κάντε κάτι διαφορετικό που ευχαριστεί αμφιπλεύρως.

SEX LIFE:  Άσχημη

 

ζωδια – Παρθένος: Σταματήστε να κρύβεστε μόνιμα πίσω από την άσχημη ψυχολογική σας φάση, και δώστε μια παραπάνω βαρύτητα  στις ανάγκες και του ανθρώπου σας, που δηλώνει ξεχασμένος –μόνος το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αν υπάρχει περιθώριο χρόνου, κάντε μια μικρή εκδρομή  ή έστω κάποιες δραστηριότητες που θα ανεβάσουν και πάλι το θερμόμετρο.

SEX LIFE: Καλή

 

ζωδια – Ζυγός: Ανοίξτε ακόμα περισσότερο τον κοινωνικό – φιλικό σας κύκλο, και  μην περιορίζεστε συνεχώς και  μόνο γύρω από τον σύντροφο σας, που δηλώνει ότι ‘πνίγεται΄. Η επικοινωνία σας μπορεί να βελτιωθεί πολύ μετά τις 31 Αυγούστου που η Σελήνη προχωράει στο επόμενο συμμαχικό ζωδιο, και σας δίνει την δυνατότητα να λύστε τι όποιες διαφορές μεταξύ σας.

SEX LIFE: Μέτρια

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια – Σκορπιός: Είστε σε δυναμική και ισχυρή θέση, και θα μπορέσετε να διαχειριστείτε τα δύσκολα που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ σας, λόγω παρεξηγήσεων και λοιπών κλασσικών διαφορών. Οι ημέρες υποστηρίζονται από πολλές καλές αστρολογικές όψεις πάνω στο  ζωδιο σας, και αυτό θα φέρει συμβιβασμούς και καλό ερωτικό κλίμα.

SEX LIFE: Άριστη

 

ζωδια – Τοξότης: Προετοιμαστείτε για αναπάντεχες  εκπλήξεις μέσα στην σχέση σας. Η συμπεριφορά του αγαπημένου ταιριού σας πρόκειται να γίνει πολύ πιο θετική και ερωτική μέσα σε αυτόν τον μήνα. Τα άστρα στέκονται πιστοί σύμμαχοι σας, και ιδίως τώρα ο Άρης είναι στον Λέοντα, όλα θα εξελιχθούν πολύ πιο γρήγορα.

SEX LIFE: Μέτρια

 

ζωδια – Αιγόκερως: Αν η αισθηματική σχέση σας έχει προχωρήσει σε ένα πιο σοβαρό και επίσημο επίπεδο, τότε θα πρέπει και εσείς να αλλάξετε θέση και σκέψη. Πλέον δεν είστε μόνοι για να πράττετε αυτοβούλως και ανεξάρτητα, και πιθανόν έτσι να ενοχλείτε τον ταίρι σας. Η νέα θέση του Ερμή στην Παρθένο σας βάζει σε πιο έντονους επικοινωνιακού ρυθμούς.

SEX LIFE: Καλή

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια – Υδροχόος: Διαγράψτε άμεσα από την ζωή σας πρόσωπα  που τυχόν να σας ενοχλούν την καθημερινότητα. Αντιθέτως θα πρέπει να ασχοληθείτε πολύ πιο ενεργά με την προσωπική σας κατάσταση που χρειάζεται εκ βάθρων αναδόμηση. Τα αστρολογικά πάντως συναινούν σε δράσεις που θα σας αναζωογονήσουν.

SEX LIFE: Άριστη

 

ζωδια – Ιχθύς:  Μπορείτε να ονειρευτείτε από κοινού με τον άνθρωπο σας νέες προοπτικές. Αυτό προϋποθέτει ότι και οι δύο θα έχετε πρώτα καταφέρει να απομακρυνθείτε από ‘αμαρτίες’ του πρόσφατου παρελθόντος, που πιθανόν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να σας βαραίνουν. Βάλτε με χαρά στην ζωή σας καινούργιες  δραστηριότητες που θα σας απομακρύνουν από τις τότε αναμνήσεις.

SEX LIFE: Άριστη