ζωδια Ιχθυες Μάιος μηνιαίες προβλεψεις

purple-pisces-horoscope-sign

 

Μπορεί να εκπλήξετε τον εαυτό σας τον Μάιο του 2016 σε σχέση με τη συναισθηματική σας ανταπόκριση προς τους άλλους, ιδιαίτερα προς τους ανθρώπους μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Κάποιες φορές ένα συναίσθημα ή μια εντύπωση μπορεί να ξεπηδήσει από το πουθενά και να σας καταλάβει. Συχνά, μπορεί να νιώθετε σαν να μην γνωρίζετε τον εαυτό σας.

 

 

Μπορεί να φταίειτο ότι ξαφνικά αρχίζετε να συνειδητοποιείτε πως κάτι από το παρελθόν σας, σας έχει επηρεάσει: επικεντρώνοντας σε αυτό το θέμα την προσοχή σας, μπορεί να κατανοήσετε καλύτερα το γιατί αυτό συνέβη και ίσως να καταφέρετε να του δώσετε μια νέα θετική χροιά.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Επηρεάζεστε σε μεγάλο βαθμό από τα υπόγεια ρεύματα μέσα στο σπίτι σας και αν υπάρχει μια αρνητική ατμόσφαιρα, είναι καλύτερο για σας να απομακρυνθείτε από τα αρνητικά συναισθήματα των άλλων ανθρώπων, καθώς είναι ιδιαίτερα τοξικά για εσάς. Καθαρίστε την αύρα σας κάνονταςσυχνά μπάνιο και στη συνέχεια πηγαίντε σε ένα μέρος όπου αισθάνεστε ασφαλείς και δημιουργήστε κάποια θετικότητα. Εάν αισθάνεστε λυπημένοι αυτή τη στιγμή, μπορεί να φταίει το ότι απορροφάτε την ενέργεια κάποιου άλλου, παρά κάτι που δημιουργείτε εσείς.Οι Ιχθύες είναι πολύ πορώδεις συναισθηματικά και μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι στην επικρατούσα διάθεση –και αυτός είναι ο λόγος που τον Μάιο του 2016 ειδικότερα θα πρέπει να περιτριγυρίζεστε από ανθρώπους που εκπέμπουν θετικά συναισθήματα.

astrologia-zwdia-oroskopio-67
Μπορεί να φιλοξενείτε κάποιον τον Μάιο και θα νιώσετε πως αυτό αναστατώνει την ρουτίνα σας. Υπάρχει ένα χαοτικό στοιχείο στη ζωή σας στο σπίτι αυτό το μήνα και θα πρέπει να είστε ευέλικτοι και να κάνετε κάποιες θυσίες σε ότι αφορά τον προσωπικό σας χώρο. Έχετε το συναίσθημα πως πολιορκείστε αυτή τη στιγμή και πρέπει να αποσυρθείτε σε κάποιο μέρος (είτε φυσικό, είτε πνευματικό μέσω διαλογισμού) όπου μπορείτε να αποκτήσετε κάποια ισορροπία και να καθαρίσετε το μυαλό σας.
Μπορεί να είστε κάπως ξεχασιάρηδες τον Μάιο και για αυτό καλύτερα να μην πάρετε αποφάσεις πάνω σε οικονομικά και τεχνικά θέματα.


Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Μαΐου 2016
Είναι ένας θαυμάσιος μήνας για συγγραφείς και δημοσιογράφους, καθώς θα βρείτε ένα πλούτο θεμάτων μπροστά στα μάτια σας. Είστε πολύ συντονισμένοι αυτή τη στιγμή και μπορείτε να αγγίξετε ευαίσθητα νεύρα με το γράψιμο σας, που είναι αυτό ακριβώς που η καλή συγγραφή πρέπει να προκαλεί. Είναι επίσης θαυμάσιος μήνας για ηθοποιούς καθώς νιώθετε πως μπορείτε να μπείτε μέσα στον χαρακτήρα σας και να νιώσετε τα συναισθήματα του σαν να είναι δικά σας. Ο Μάιος θα είναι πολύ εποικοδομητικός μήνας για τους Ιχθύες που διεξάγουν έρευνες ή που οι τομείς τους συνδέονται με την ιστορία ή την ιατρική.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Ο Μάιος είναι ιδιαίτερα παραγωγικός μήναςγια κάθε σταδιοδρομία όπου η αίσθηση του χρόνου είναι σημαντική, ή όπου η ικανότητά σας να συμπάσχετε ή να καταλαβαίνετετους πελάτες σας είναι απαραίτητη. Μπορείτενα λειτουργείτε σε ένα βαθύ ψυχικό επίπεδο και παρόλο που μπορεί να μην είναι εύκολο να ερμηνεύσετετα σημάδια που λαμβάνετε, αν προσθέσετε και λίγη λογική, θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να βρείτε καταπληκτικές λύσεις. Αυτή η ικανότητα μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε καριέρες όπου πρέπεινα διαγνώσετε ή να χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας για να βοηθήσετεανθρώπους να κάνουν σωματικήαποθεραπεία, όπως δηλαδή οι φυσικοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, οι χειροπράκτες, οι ομοιοπαθητικοί, κ.λπ.

Αυτοί που γράφουν ή να διδάσκουν δημιουργικά μαθήματα ή λογοτεχνία –όπου η διαισθητική και όχι η λογική κατανόηση είναι απαραίτητη, έχουν μια εξαιρετική ικανότητα να μεταφέρουν σύνθετα ζητήματα.
Μπορεί να μην είναι ιδανικός μήνας για να ασχοληθείτε με την ιδιοκτησία και την ακίνητη περιουσία – αποφύγετε να διαπραγματευτείτε ή να υποβάλλετε προσφορές, καθώς μπορεί να υπάρχουν κρυμμένα προβλήματα ή θέματα που θα έρθουν στο φως μόνο μετά την αγορά.