30/06 Ερμής στον Καρκίνο, το απωθημένο θα φανερωθεί

30/06 Ερμής στον Καρκίνο, το απωθημένο θα φανερωθεί

Στις 30 Ιουνίου ο αγγελιοφόρος Ερμής περνάει στον Καρκίνο. Θα παραμείνει σε αυτόν τον ζωδιακό οίκο, μέχρι και τις 14 του Ιουλίου. Εκεί ήδη βρίσκεται και η Αφροδίτη που έχει προλειάνει το έδαφος. Αυτό και θα δώσει τις ευκαιρίες, για να διάλογο και αποσαφήνιση συναισθημάτων και προθέσεων.

Πιο αναλυτικά:

 

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός – Λέων – Τοξότης
Εξασφαλίστε πρώτα την δική σας αισθηματική ισορροπία και το τι ζητάτε επ’ αυτού. Μετά την νέα σελήνη στις 04-07, μπορείτε να ανοίξετε σοβαρούς διαλόγους με το άτομο που υπάρχει μέσα στην καρδιά σας. Δεν θα περάσει και αυτό το Καλοκαίρι με μια ανασφάλεια για τα μελλούμενα. Ο ανταγωνισμός πια θα εκλείψει. Όσοι είναι μόνοι θα έχουν τις ευκαιρίες μετά τις 20-07 για γνωριμίες και σχέσεις. Ακόμη και όσοι επιθυμούν να παραμείνουν μόνοι, πολλοί οι πειρασμοί που θα τους δελεάσουν.
Ερωτικές επιτυχίες: 85%

zodia-taro-45

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Ζώδια της Γης: Ταύρος – Παρθένος – Αιγόκερως
Θα χρειαστεί να πάρετε κάποιες αποφάσεις μέσα σε αυτόν τον μήνα, που σίγουρα θα δώσουν και το στίγμα τους για όλο το υπόλοιπο τρέχον έτος. Υπάρχει μια αστρολογική συμμαχία, που σας σπρώχνει να αλλάξετε το μοτίβο της παρούσας ζωής σας και να δείτε με μια πιο διευρυμένη ματιά, όλα αυτά που σας κάνουν ευτυχισμένους και πιο πλήρεις.
Ερωτικές επιτυχίες: 90%

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι – Ζυγός – Υδροχόος
Η αισιοδοξία καλά κρατεί στις τάξεις των αερικών. Όλος ο νέος μήνας είναι γεμάτος εκπλήξεις, που θα δώσουν μια νέα πνοή σε σχέσεις και γάμους. Αυτοί που κρατούν διπλές καταστάσεις στην καθημερινότητα τους, τους έρχονται απογοητεύσεις και αναστατώσεις από αποκαλύψεις. Οι υπερβολικές επικοινωνίες και χωρίς προφυλάξεις συναντήσεις, τυχόν να δημιουργήσουν προβλήματα. Κάντε ότι καλύτερο μπορείτε, για να προστατέψετε τον εαυτό σας και του ανθρώπους που δεν φταίνε.
Ερωτικές επιτυχίες: 92%

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος – Σκορπιός – Ιχθείς
Είσαστε οι πρωταγωνιστές όλων των επόμενων ημερών. Αυτό σημαίνει ότι θα βιώσετε πολλές νέες εμπειρίες, που θα γεμίσουν την καρδιά σας και θα ανανεώσουν την καλή σας διάθεση. Είσαστε τα ζώδια που μέσα σε αυτό το Καλοκαίρι, θα έχουν το ρεκόρ σε επανασυνδέσεις, προτάσεις γάμων, συγκατοικήσεις αλλά και πολλά αναμενόμενα και αποδεκτά διαζύγια. Ακόμη και οι ελεύθεροι, θα βρουν την μεγάλη τους αγάπη απροσδόκητα.
Ερωτικές επιτυχίες: 87%